Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114884 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #120 : 21 Ekim 2014, 20:34:07 »
Kıristinin bu maçtaki performansından bağımsız konuşuyorum. Ligdeki vakıf ve eczacı ile oynadığımız hic bir maçta yabancı hakkını pasorden kullanma lüksümüz yok. Aksi taktirde sabaha kadar oynansa maclar bir mucize olmadıkça kazanma şansımız yok. Uç yabancı da mutlak suretle kose oyuncusu olmalı.

Kristin'in performansindan bagimsiz demissin ama esasen ona bakar.  Meger ki, Bosetti donmus olsun.

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #121 : 21 Ekim 2014, 20:34:12 »
Lucia Bosetti ve Montano'nun takıma katılması ne kadar etkili olur acaba? Özellikle şampiyonlar liginde herhalde birçok oyuncumuz yabancı olacak. Bir de libero alsak çok iyi olurdu diye düşünüyorum. Kim de olmasa vasat bir takım olacağız bugün. 
Ve Naz, biz de pişti tecrübe kazandı, Ze üstünde çok durdu, ama elimizden kaçırdık. Ha gitmek isteyeni kimse tutamaz maddiyat işin içine girdiğinde. Ama daha önce davransak belki de bizde kalırdı. Vefa diye bir şey beklememek gerekmiş demek ki.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #122 : 21 Ekim 2014, 20:35:21 »
Polen de fena değil Besim, ama Kristin böyle giderse forma da zor bulur top öldüremiyor nedense :(

Yani bilemiyorum ki...  Bu kadar kotu ilk iki sette, digerlerine gore iyi denebilir ama ondan bagimsiz iyi denir mi? 

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #123 : 21 Ekim 2014, 20:36:22 »
Yeter ya lutfen yeter ya bir topu oldur ya Kristin

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #124 : 21 Ekim 2014, 20:37:12 »

Hildebrand ın plaseleri bile çok kötü.
FENERBAHÇE

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #125 : 21 Ekim 2014, 20:37:45 »
Bosetti olsun olmasın Elif,Ezgi smacor oynasın ama Montanyo olsun.Montanyo-Kim-Leo oynayalım.
Bosetti çok önemli oyuncu abi,servisleri dışında Fe Garay'dan her yönü daha iyidir ki servisleri de iyidir.

Çok mu erken olacak bilmiyorum ama ben Hakan Dinçay veya Çiğdem Can Rasna'nın yerinde olsam bugünden Kristin'i gönderirdim,şimdiden söyleyim Kristin'in hücumunun bu kadar kötü olması sadece bu maça özel değil,hücum yönünden çok kötü oyuncudur,belki biraz daha iyi hücum ettiği günler olur ama genel olarak hep bu civarlarda gezer.

Ben bunları yazarken Kristin saçmalamakta sınır tanımamaya devam ediyor.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #126 : 21 Ekim 2014, 20:37:48 »
İnşallah kristinle oynamak zorunda kalmayız çok ilerde.montana neden yok skatlık falan mı yoksa başka bi problem mi var?

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #127 : 21 Ekim 2014, 20:38:46 »
Karch Kiraly boşuna Kristin Richards'ı tribüne göndermemiş.
Fiziksel olarak sağlam bir Bosetti ve mental anlamda iyi bir Montano ile dünyanın en iyi takımıyız. Umarım 2015 te herşey iyiye gider.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #128 : 21 Ekim 2014, 20:40:59 »
Bosetti çok önemli oyuncu abi,servisleri dışında Fe Garay'dan her yönü daha iyidir ki servisleri de iyidir.

Çok mu erken olacak bilmiyorum ama ben Hakan Dinçay veya Çiğdem Can Rasna'nın yerinde olsam bugünden Kristin'i gönderirdim,şimdiden söyleyim Kristin'in hücumunun bu kadar kötü olması sadece bu maça özel değil,hücum yönünden çok kötü oyuncudur,belki biraz daha iyi hücum ettiği günler olur ama genel olarak hep bu civarlarda gezer.

Ben bunları yazarken Kristin saçmalamakta sınır tanımamaya devam ediyor.
Cok erken konusuyoruz ama Kristin'de degisme olacagını sanmıyorum.Bosetti'nin onemli oyuncu oldugunu biliyorum ama Elif'i begenmiyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #129 : 21 Ekim 2014, 20:41:46 »
Kristin'in performansindan bagimsiz demissin ama esasen ona bakar.  Meger ki, Bosetti donmus olsun.

Vurgulamak istediğim bu maclarda baska alternatifimiz olmaması. Pasorden yana yabancı hakkını vakıfa ve eczacıya karsı kullanamayız.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #130 : 21 Ekim 2014, 20:42:09 »
Karch Kiraly boşuna Kristin Richards'ı tribüne göndermemiş.
Fiziksel olarak sağlam bir Bosetti ve mental anlamda iyi bir Montano ile dünyanın en iyi takımıyız. Umarım 2015 te herşey iyiye gider.
Milli maçta ev sahipliği yaptığımız Grand Prix'de bize karşı %7 ile hücum etmişti galiba,Türkiye ayağından sonra oynamamaya başladı zaten.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #131 : 21 Ekim 2014, 20:43:23 »
Ben gsda oynadığı dönemden Lo Biancoyu hiç beğenmedim. O takımda yerli genç bir pasör vardı Gamzeydi adı galiba, yeni senenin yapılanmasında onu kesinlikle düşünürdüm. Özellikle yabancı sınırı olan ligimizde büyük takımlara karşı yabancı pasörle oynamak riskli olur. Nazla vakıfın bize karşı her zaman +1 yabancı oyuncu avantajı var. En azından bunu sıfırlamak lazım, Hele de bugünkü maçtaki gibi Kristin-Kim 2lisi yaparsak bizi dümdüz ederler. Bu arada Merveyi de bugün hiç beğenmedim, kusura bakmasın.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #132 : 21 Ekim 2014, 20:43:32 »
Elif girdi anasini aglatti hemen.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #133 : 21 Ekim 2014, 20:46:18 »
Cok erken konusuyoruz ama Kristin'de degisme olacagını sanmıyorum.Bosetti'nin onemli oyuncu oldugunu biliyorum ama Elif'i begenmiyorum.
Elif'i beğenen biri olduğunu zannetmiyorum abi :) Maalesef Naz bu takımdan ayrıldığı gün Türkiye liginin kaderi değişti,Vakıfbank'da olduğu sürece de avrupada telafi etmemiz mümkün ama Türkiye liginde hep bir adım önde olacaklar bence.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #134 : 21 Ekim 2014, 20:46:24 »

Omichka daki mali problem nedeniyle Mihajlovic boşta olacak gibi manşeti kötü ama hücumda bu kadar aksamaz, Hildebrand yerine düşünülmeli.
FENERBAHÇE