Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114866 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ObiCanKimobi

• Üye
  • Yer: İzmir
    • @ObiCanKimobi
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #150 : 21 Ekim 2014, 20:57:53 »
Yuh :(

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #151 : 21 Ekim 2014, 20:58:07 »
Bizdeki Ezgi Gamze den daha iyi pasör bence.

Ezgi'nin maçlarını izledim. Tıpkı Fenerbahçe'ye gelmeden önce Meliha'nın maçlarını izlediğim gibi. Çok fazla beklentiye girmemek gerekir.

Ayrıca Guidetti'nin Kübra yerine Bahar tercihi resmen skandal. Umarım Çağla oradan ayrılırda Türk Voleybolu büyük bir pasör kazanır.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 20:58:45 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #152 : 21 Ekim 2014, 20:58:31 »
Yazıklar olsun

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #153 : 21 Ekim 2014, 20:58:51 »
gülün sinirlenmeyin ; canınıza yazık
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 20:59:47 Gönderen: exex »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #154 : 21 Ekim 2014, 20:58:58 »

23-16 dan seti 23-25 verdik.

Maç sonucu

Vakıfbank 3-0 Fenerbahçe
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #155 : 21 Ekim 2014, 20:59:24 »
Tebrik ediyorum.23-16 dan yedeklere de seti verdik.
Naz servisleriyle macı aldı.Kristin de manset ve berbat hucum perf. ile cok etkili oldu.Meliha da kotuydu.
Su igrenc takıma kupa kaybetmekten nefret ediyorum.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #156 : 21 Ekim 2014, 20:59:48 »
Ezgi'nin maçlarını izledim. Tıpkı Fenerbahçe'ye gelmeden önce Meliha'nın maçlarını izlediğim gibi. Çok fazla beklentiye girmemek gerekir.

Ayrıca Guidetti'nin Kübra yerine Bahar tercihi resmen skandal. Umarım Çağla oradan ayrılırda Türk Voleybolu büyük bir pasör kazanır.

Elif oynamasında Fenerbahçe kolejinin pasörü de oynasa olur o kadar kabiliyetsiz bir tip malesef

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #157 : 21 Ekim 2014, 21:01:07 »
Tebrik ediyorum.23-16 dan yedeklere de seti verdik.
Naz servisleriyle macı aldı.Kristin de manset ve berbat hucum perf. ile cok etkili oldu.Meliha da kotuydu.
Su igrenc takıma kupa kaybetmekten nefret ediyorum.

Huseyin Abi ne Naz'i, ne servisi Allah askina?  :)  Yedekler girdi, maci aldilar.  Ilk iki setten bahsediyorsan, Naz'a indirgenemeyecek kadar iyi oynayan bir Vakifbank vardi.  Her seyi muazzam yaptilar.  Naz servislerle aldik dersen, cok basite indirgemis olursun. 

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #158 : 21 Ekim 2014, 21:01:42 »

Ezgi nin Gamze den de Elif den de iyi olduğunu düşünüyorum yine de.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #159 : 21 Ekim 2014, 21:02:58 »
hoca mümkünse sabahı beklemesin akşamdan istanbula hiç gelmeden direk italyaya gitsin bu kadar rezil yenilgi olmaz
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı hatai

• Üye
« Yanıtla #160 : 21 Ekim 2014, 21:03:07 »
Ayıp, ayıp, ayıp! Utanın be. 9-0 lık seriyi 2. lig takımı bile vermez. Böyle oynayacaksak bu sene de gitti demektir.  Oraya gelen seyircilere, tv'de izleyenlere nasıl bir ıstırap yaşattınız öyle? Haftasonu olan  gs maçında bile bu kadar sinirlenmedim. 

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #161 : 21 Ekim 2014, 21:03:52 »
Bosetti dunyanın en iyi smacoru olsa da oy-na-ya-maz.Elif ile buyuk maclara cıkılmaz.Kim-Montanyo-Leo ya oynayacak ya da oynayacak.Kristin de bu senenin hayal kırıklıgı olacak gibi duruyor.
Meliha tek yerli smacorsun.Gozunu seveyim biraz calıs.Milli Takımda da cok iyi degildin.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #162 : 21 Ekim 2014, 21:04:18 »
Şuradan şu seti şaka gibi verdik.Söyleyecek söz yok.Sezon başı ve hala En iyi takımın biz olduğunu düşünüyorum.Yalnız spiker Bosettinin Ocaktan önce dönmeyeceğini söyledi.Richardsın en baştan belli yeterli olmadığını söylüyordum burada Brezilyada mükemmel bir sezon geçirdiğini söyleyen arkadaşlar vardı yapmayın Allah aşkına vasat takımların oyuncusu Richards.Eğer Bosetti Ocaktan önce dönmeyecekse ki toparlanması Şubatın sonunu bulur kesinlikle transfer lazım.Yoksa işimiz var Richards ile bu mükemmel kadro güme gider bence.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #163 : 21 Ekim 2014, 21:05:28 »
Su sporda en nefret ettigim şey rakip seti birakmisken, yedekleri sokmusken, seri bozan aptalca kaçan servisler. Eda 23-16'dan disari attı ki atmasa büyük ihtimal 25-16 bitecekti set burdan simdi seti veririz bu servis yüzünden dedim. Ha imkansız mı eğer adi Fenerbahçe ise hic bir rezillik imkansız değildir. Hoş seti alsak nolur. 3-1 kaybederdik. Peynir ekmek gibi kupa dağıtmak genlerinde var bu klübün.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #164 : 21 Ekim 2014, 21:05:41 »
Huseyin Abi ne Naz'i, ne servisi Allah askina?  :)  Yedekler girdi, maci aldilar.  Ilk iki setten bahsediyorsan, Naz'a indirgenemeyecek kadar iyi oynayan bir Vakifbank vardi.  Her seyi muazzam yaptilar.  Naz servislerle aldik dersen, cok basite indirgemis olursun. 
Hoca 16-14 luk ilk 2 seti 20-14,20-16 ya getirdi.Pası ortada,blogu ortada,servisi ortada,defansı ortada
2 pasor arasında tek benzerlik var.Elif de de 1.86 boy var.Ama o kadar iste