Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114864 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #165 : 21 Ekim 2014, 21:07:14 »
Ezgi nin Gamze den de Elif den de iyi olduğunu düşünüyorum yine de.

Aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #166 : 21 Ekim 2014, 21:08:04 »
hoca mümkünse sabahı beklemesin akşamdan istanbula hiç gelmeden direk italyaya gitsin bu kadar rezil yenilgi olmaz

O kadar degil de, bu takimin hali ile ilgili bir hesap sormak lazim.  Sezon basi olmasi; sakatlarin olmasi filan mazeret degil.  Bayagi ciddi sikintilar var takimda.  Paula Pequeno'nun oldugu seneki rezil takimdan bile kotu oynadilar.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #167 : 21 Ekim 2014, 21:08:25 »
Richardsa iyi yeterli bir oyuncu diyenlere soruyorum.Bana bir tane iyi özelliğini sayar mısınız?İyi dediğim sahiden iyi olsun öyle manşeti falan demeyin de biz de aynı Richards ı izliyoruz.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:17:48 Gönderen: active »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #168 : 21 Ekim 2014, 21:09:34 »
maçı bölük pörçük izledim o yüzden yorum yapmak doğru olmaz
kupa kaybetmek üzücü ama VAkıfbank çok iyi takım bunu kabul etmek lazım . bizde iyi takımız . tabi bosetti eksikliği çok önemli ..
zamana ihtiyacımız var fazla üzülmemek lazım ... 2 3 ay sancı çekeceğiz.

Çevrimdışı otuzbeşbuçuk

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #169 : 21 Ekim 2014, 21:10:03 »
Aklı sıra hoca Elifi alarak bloktaki dezavantajı kapatmak istedi ama gelgelelim Elif blokta sıfır sadece bugün değil her zaman böyleydi.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #170 : 21 Ekim 2014, 21:10:33 »
Alıcaktık Jaque'yi Bosetti sakatlanınca bugun Gozde artistik yaptıkca gosterecekti gununu, Richards oynar ama Yesilyurt'ta oynar.Ya da Yesilyurt,Sarıyer'e karsı oynar.
Montanyo olsa bugun belki 30 sayı yapardı.Murat Hoca yedek smacor yok dedi.Kristin banko oynar dedi.Hep senin sucun Murat Hoca adamın kafasına girdin:):):)

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #171 : 21 Ekim 2014, 21:10:48 »
Richardsa iyi yeterli bir oyuncu diyenlere soruyorum.Bana bir tane iyi özelliğini sayar mısınız?İyi dediğim sahiden iyi olsun öyle manşeti falan demeyin de biz de aynı Richards ı izliyoruz.Kanmayız yani.
Biraz üsluba dikkat.. Herkesin canı sıkkın.. Boşu boşuna tartışma çıkmasın. Kimse hesap vermek zorunda da değil size.
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı Serdar Şirin

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • serdarrsirin
« Yanıtla #172 : 21 Ekim 2014, 21:11:52 »
Geçen sene hocanın Glass ve Aneta tercihini baya eleştirmiştik rezalet performanslarıyla ligi Vakıfbanka hediye etmişlerdi.

Bu senede Lo Bianco tercihi üzerinden eleştireceğiz gibi. Hayatımda bu kadar rezalet görmedim.

Kristin maç boyu ağzımıza etti Meliha giriyor 2 top öldüremiyor çıkartıyor. Kristin 1 tane top öldüremedi onu ne yapacağız? Hocanın hesap vermesi gerekiyor çok ciddiyim. Montano da olmayınca kaybedeceğimiz belliydi, ama 23-16 dan set vermek nedir?

Lo Bianco eleştirisine katılmıyorum.Takımla çok kısa süredir antreman yapıyor ve manşetin bu kadar kötü olduğu bir günde pasörün yapabilecekleri sınırlı ne yazık ki.
Yılmayacak cesur çocukların sen asil kavgası.

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #173 : 21 Ekim 2014, 21:12:29 »
Valla kimin ahını aldık,nasıl bir ah aldık bilmiyorum ama Allah rızası için affetsinler artık şu kulübü,olacak gibi değil.Hani sadece finallerde kaybetmemizi de demiyorum,ayrıca hiçbir branşta final maçlarında veya final niteliğindeki maçlarda tam kadro da olamıyoruz,açıklanacak gibi değil bu durum.

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #174 : 21 Ekim 2014, 21:13:16 »
maçı bölük pörçük izledim o yüzden yorum yapmak doğru olmaz
kupa kaybetmek üzücü ama VAkıfbank çok iyi takım bunu kabul etmek lazım . bizde iyi takımız . tabi bosetti eksikliği çok önemli ..
zamana ihtiyacımız var fazla üzülmemek lazım ... 2 3 ay sancı çekeceğiz.

Keşke herkes böyle düşünse abi.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #175 : 21 Ekim 2014, 21:14:11 »
Leo'yu bugun izlerken eziklerdeki 3 yılı aklıma geldi.İnsaflı olalım.Kadın kosarak,ucarak pas atmaya calıstı.Bu takım CL de muhtesem oynar orada hicbir endisem yok da ligde sıkıntı yasamayalım.
Jaque'yi alsak esini de erkek takıma alsak biraz insaflı fiyat cekseler de kadın WGP de muhtesemdi.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #176 : 21 Ekim 2014, 21:16:53 »
Geçen sene hocanın Glass ve Aneta tercihini baya eleştirmiştik rezalet performanslarıyla ligi Vakıfbanka hediye etmişlerdi.

Bu senede Lo Bianco tercihi üzerinden eleştireceğiz gibi. Hayatımda bu kadar rezalet görmedim.

Kristin maç boyu ağzımıza etti Meliha giriyor 2 top öldüremiyor çıkartıyor. Kristin 1 tane top öldüremedi onu ne yapacağız? Hocanın hesap vermesi gerekiyor çok ciddiyim. Montano da olmayınca kaybedeceğimiz belliydi, ama 23-16 dan set vermek nedir?

Yav Rufat, Lo Bianco bu macta sahadaki en kaliteli uc voleybolcudan biri.  Neden bahsediyorsun?  :)

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #177 : 21 Ekim 2014, 21:17:07 »
Biraz üsluba dikkat.. Herkesin canı sıkkın.. Boşu boşuna tartışma çıkmasın. Kimse hesap vermek zorunda da değil size.

O sondaki cümlem pek olmamış kabul.Sizin üslubunuz düzgün mü peki?Hesap beklemiyorum kimseden transfer döneminde konuşuyorduk ben yeterli bulmuyorum diyordum yeterli bulanlar vardı onlardan bir iki cümle bekliyorum.Hesap beklediğimi kim söyledi ki?
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:20:30 Gönderen: active »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #178 : 21 Ekim 2014, 21:17:39 »
En önemli şey olan manşet olmayınca hücumda da Montano suz olunca sonuç kaçınılmazdı. Polen den zaten çok büyük beklenti içinde değildim. Ama Kristin beni hayal kırıklığına uğrattı. Gerçi daha ilk maç alışamadılar falan filan lakin yahu 1 sayı nedir yaaa.
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #179 : 21 Ekim 2014, 21:18:19 »
Alıcaktık Jaque'yi Bosetti sakatlanınca bugun Gozde artistik yaptıkca gosterecekti gununu, Richards oynar ama Yesilyurt'ta oynar.Ya da Yesilyurt,Sarıyer'e karsı oynar.
Montanyo olsa bugun belki 30 sayı yapardı.Murat Hoca yedek smacor yok dedi.Kristin banko oynar dedi.Hep senin sucun Murat Hoca adamın kafasına girdin:):):)

Jaque ile cozulecek bir sorun degildi bugunku.  Hadi en fazla, 1 set aldik diyelim.  Vakifbank bariz bicimde ustundu.