Basketbolda da aynı şeyler voleybolda da.Millet özgürce yazamayacak mı cevap beklemeyecek mi?
Üslubumda bir sıkıntı görmüyorum diyorsunuz arkasından az bile söylüyorum diyorsunuz.Şu dediğinizi gerçekten anlamadım.Richards iyi bir transfer değil dediğimde iyi transfer diyenler bunu hiç gerekçelendirmiyordu ben de sadece bir gerekçe beklediğimi söyledim ne var ki bunda yanlış anlaşılacak neyse yine de fazla uzatmayalım kapatalım konuyu isterseniz bir tartışma çıkmadan kapansın
Yok yazamayacak çünkü özgürlük dediğiniz kavram böyle bir şey değil.
Siz sadece özgürlüğü kendiniz için istiyorsunuz.. Başkaları için oldu mu sizin için özgürlük olmuyor. Önce bence bir özgürlük kavramını iyi düşünün..
Gerekçelendirmiyor demişsiniz. Çok da güzel söylemişsiniz. Gerekçelendirmek ben böyle gördüm ya da ben böyle düşünüyorum demek değildir. Kanıtlayabileceğiniz olgular sadece gerekçelendirmedir.. Ve keşke basketbol özelinde bunu daha çok yapsanız.
Son olarak az bile söylüyorum çünkü sinirimi kontrol ediyorum.. Burada herkesin canı sıkkın ama sizin dışınızda bir tane ben böyle söyledim karşı çıkanlar nerede diyen görmedim.. Bir oturup düşünün bence.