Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114902 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #195 : 21 Ekim 2014, 21:37:20 »
Guidetti cok akilli bir hoca, Murat.  Polen'i de ondan iyi kimse tanimaz zaten.  Riski tamamen ona kanalize edip, Kim ve Kristin uzerinden yapilacak hatalarla bunu tolere edecegini cok iyi biliyordu. 

Montano olsa bir halt edemezdi..İşte bizim hatamız..Ben asla sakat olduğuna da inanmıyorum..
HaBaBaM GüM GüM GüM

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #196 : 21 Ekim 2014, 21:37:35 »
Neyse, bugun cok feci seyler izledik.  Bu kadar uzulmemizin sebebi bence takimi daha once hic gormemis olmamiz ve kagit uzerinde, sakatlari da isin icine katinca dunyanin en iyilerinden biri olmamiz idi.  Bunun yarattigi beklentiler ve bugun gorduklerimiz arasindaki nisbetsizlik, bizi ciddi anlamda yaraladi. 

Bu duygulardan siyrilip, yorum yapmamiz gerekirse:

(1) Montano ve Bosetti ile bu takim ciddi anlamda seviye atlar.  Ama salt oyuncu performanslari ile atlanan seviye bize yeter mi?  Bence yetmez.  Takim olarak yapmamiz gereken cok sey var.  Hicbir oyuncu sahada nerede duracagini bilmiyordu: ciddi bir kaos vardi.  Yani, yapilacaklarin sayisi cok fazla.  Ligin ikinci yarisina kadar sure vermeliyiz.

(2) Vakifbank gercekten muazzam bir takim.  Ben bu sene daha gucsuz olacaklarini tahmin ediyorum.  Bunun emaresini Rasic ve Vasileva ile gorduk.  Bu pozisyonlarda geriye gitmisler.  Ama takimdaki organik yapi ciddi hata yapanlarin bile siritmamasini sagliyor.  Zaman zaman belli oyuncular one cikiyor ama her pozisyon homojen olarak birbiriyle ayni seviyede katki sagliyor. 

(3) Aklim Kristin Hildebrand'a daha cok sure vermemizi soyluyor ama nedense hissiyat geregi, eger onu gonderip daha iyi birini alma sansimiz varsa bunu degerlendirmemiz gerektigini dusunuyorum. 

SON OLARAK, basketbol basliklari altinda, "ben demistim boyle olacagini.  Sunu diyenler nerede?" oyunu oynayanlarin buraya da bulastigini goruyorum.  Bu daha da uzucu.

18 yaşındayım 6-7 senedir ilgileniyorum bu sporla.Sonradan bulaşmadım daha önceden de yazıyordum.Richards bence iyi oyuncu değildi alınması yanlıştı başka birisi iyi oyuncu diyordu ben de haklı çıktığımı söyledim.Ben bunları söylerken başkaları muhalefet oluyordu.Ben bu forumda çok kişiyle tartıştım ama hala da yazıyorum.Doğru bildiklerimden vaz geçmeden bir şey söyleyecekseniz de bana söyleyin öyle ortalığa laflar atmayın o lafın kime gittiğini gayet iyi biliyorum çünkü?

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #197 : 21 Ekim 2014, 21:38:40 »
Basketbolda da aynı şeyler voleybolda da.Millet özgürce yazamayacak mı cevap beklemeyecek mi?
Üslubumda bir sıkıntı görmüyorum diyorsunuz arkasından az bile söylüyorum diyorsunuz.Şu dediğinizi gerçekten anlamadım.Richards iyi bir transfer değil dediğimde iyi transfer diyenler bunu hiç gerekçelendirmiyordu ben de sadece bir gerekçe beklediğimi söyledim ne var ki bunda yanlış anlaşılacak neyse yine de fazla uzatmayalım kapatalım konuyu isterseniz bir tartışma çıkmadan kapansın
Yok yazamayacak çünkü özgürlük dediğiniz kavram böyle bir şey değil.

Siz sadece özgürlüğü kendiniz için istiyorsunuz.. Başkaları için oldu mu sizin için özgürlük olmuyor. Önce bence bir özgürlük kavramını iyi düşünün..

Gerekçelendirmiyor demişsiniz. Çok da güzel söylemişsiniz. Gerekçelendirmek ben böyle gördüm ya da ben böyle düşünüyorum demek değildir. Kanıtlayabileceğiniz olgular sadece gerekçelendirmedir.. Ve keşke basketbol özelinde bunu daha çok yapsanız.

Son olarak az bile söylüyorum çünkü sinirimi kontrol ediyorum.. Burada herkesin canı sıkkın ama sizin dışınızda bir tane ben böyle söyledim karşı çıkanlar nerede diyen görmedim.. Bir oturup düşünün bence. 

« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:40:12 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #198 : 21 Ekim 2014, 21:40:23 »
Kristin moralmen düştü oyundan..Voleybolu unutmuş..Mental olarak çöktü..Kendine gelir..Ama bu maçta konuşulacak başka şeyler var...

3 gün önce gelmiş pasör isterse dünyanın en iyisi olsun.Bu maça onla çıkılmaz..Kim ne anlatırsa anlatsın..Uyum -0- dı yav
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #199 : 21 Ekim 2014, 21:40:57 »
Kristin'e 37 servis atılmış %41 manşet almış. Maç içinde de manşeti fena gözükmedi zaten. Meliha olsa bunu yapamazdı bana göre. Hücumda fena aksıdı Kristin. Montano olsa o da göze batmazdı bu kadar. Bu kız Bosetti'nin yedeği olarak alındı. Ne bekliyordunuz anlamıyorum. Larson'u mu alsaydık onun yerine ??? Alternatifler içinde iyi denebilecek bir oyuncu alındı. İlk maçtan karalar bağlamaya gerek yok. Montano olsa belki yine yenilirdik ama ne Leo ne Kristin ne de Kim bu kadar göze batmazdı.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #200 : 21 Ekim 2014, 21:42:08 »
Kristin'e 37 servis atılmış %41 manşet almış. Maç içinde de manşeti fena gözükmedi zaten. Meliha olsa bunu yapamazdı bana göre. Hücumda fena aksıdı Kristin. Montano olsa o da göze batmazdı bu kadar. Bu kız Bosetti'nin yedeği olarak alındı. Ne bekliyordunuz anlamıyorum. Larson'u mu alsaydık onun yerine ??? Alternatifler içinde iyi denebilecek bir oyuncu alındı. İlk maçtan karalar bağlamaya gerek yok. Montano olsa belki yine yenilirdik ama ne Leo ne Kristin ne de Kim bu kadar göze batmazdı.

Montano olsa maç 2-2 olurdu o kesin bence.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #201 : 21 Ekim 2014, 21:42:22 »
18 yaşındayım 6-7 senedir ilgileniyorum bu sporla.Sonradan bulaşmadım daha önceden de yazıyordum.Richards bence iyi oyuncu değildi alınması yanlıştı başka birisi iyi oyuncu diyordu ben de haklı çıktığımı söyledim.Ben bunları söylerken başkaları muhalefet oluyordu.Ben bu forumda çok kişiyle tartıştım ama hala da yazıyorum.Doğru bildiklerimden vaz geçmeden bir şey söyleyecekseniz de bana söyleyin öyle ortalığa laflar atmayın o lafın kime gittiğini gayet iyi biliyorum çünkü?

Laflarin kime gittigini anlama hususundaki zekani, burada yazdiklarindaki yanlisin ne oldugunu anlamaya kanalize etmeni de arzu ederiz. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #202 : 21 Ekim 2014, 21:44:47 »
Bende 33 yaşındayım genç kardeşim 13 yaşından 28 yaşına kadar voleybol tahtasına bakmakla geçti günlerimiz..

Yani onu al bunu alla olacak iş değil voleybol..Biraz sakinleş ve sadece fikrini yaz başlasına bişey kanıtlamak pek mantıklıca bir durum değil
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #203 : 21 Ekim 2014, 21:45:18 »
Kristin moralmen düştü oyundan..Voleybolu unutmuş..Mental olarak çöktü..Kendine gelir..Ama bu maçta konuşulacak başka şeyler var...

3 gün önce gelmiş pasör isterse dünyanın en iyisi olsun.Bu maça onla çıkılmaz..Kim ne anlatırsa anlatsın..Uyum -0- dı yav

Murat, buna katilmiyorum.  Eger bu hipotezin dogru olsaydi; Elif'in gosterdigi performans fevkalade olmaliydi.  Onun girdigi zamanlarda, cok daha kotu oynadik.  Lo Bianco'nun servisleri Eda'nin performansi ile birlikte mactaki bizim adimiza kalite kokan tek seydi. 

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #204 : 21 Ekim 2014, 21:46:21 »
montano nun sıkıntı nedir onun bu maçda oynamaması nedir eger ciddi bi sorun varsa zaten baştan sezonu kapaatalım

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #205 : 21 Ekim 2014, 21:46:25 »

Manset kalitesi kotuydu ama. 

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #206 : 21 Ekim 2014, 21:46:36 »
En önemli şey olan manşet olmayınca hücumda da Montano suz olunca sonuç kaçınılmazdı. Polen den zaten çok büyük beklenti içinde değildim. Ama Kristin beni hayal kırıklığına uğrattı. Gerçi daha ilk maç alışamadılar falan filan lakin yahu 1 sayı nedir yaaa.

Yüzde 5 bile değildir herhalde 20 defa smaç yaptıysa aldığı 1 sayı bu oran eder malesef :(

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #207 : 21 Ekim 2014, 21:46:52 »
Bende 33 yaşındayım genç kardeşim 13 yaşından 28 yaşına kadar voleybol tahtasına bakmakla geçti günlerimiz..

Yani onu al bunu alla olacak iş değil voleybol..Biraz sakinleş ve sadece fikrini yaz başlasına bişey kanıtlamak pek mantıklıca bir durum değil
twitterda yazdıklarını gördüm şimdi forumda
senin çenene sokayım :) herşeyin sorumlusu sensin 8)

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #208 : 21 Ekim 2014, 21:47:44 »
ismi dünyanın en iyi pasörlerinden biri olabilir ama isim oynamıyor sahada mücadeleni hırsını aklınla birleştirmen gerekiyor takımı tanımıyor olmasıda etkili olmuştur ama
bugün sahada yaratıcılık adına hiç birşey yapmadı sıkıştıgı noktada topu KİME verdi karşısına 3. blogun kurulacagını  bildigi halde
ortaya pasları cok kötüydü DİCLEyi avladı bir kac kez  EDA yıda avlayacaktı EDA cabalarıyla bir kaç topa vurdu yinede
boyuda dezavantajı tabi rakip hoca sürekli leo leo diyordu heralde onun üzerinden oynayın hücumları blokautları demiştir çogundada başarılı oldular
neyse gecmiş olsun lige ve avrupaya inş daha iyi başlarız
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #209 : 21 Ekim 2014, 21:48:33 »
Bu arada Murat Met minimum ocak ayına kadar Bosetti yok dedi. Eğer doğruysa Hakan Dinçay a çok pis saydırırırm. Bizzat Kasımda takıma katılacağını söyledi

Sakatlığı çok ciddiydi, erken takıma katılıp tekrardan sakatlanmasın sene sonunda finallerde oynasın yeterli bence