Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114915 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #180 : 21 Ekim 2014, 21:18:36 »
Bu arada Murat Met minimum ocak ayına kadar Bosetti yok dedi. Eğer doğruysa Hakan Dinçay a çok pis saydırırırm. Bizzat Kasımda takıma katılacağını söyledi
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #181 : 21 Ekim 2014, 21:19:51 »
Yalnız bu takım şampiyonlar ligi için kuruldu,6 yabancı alındı tamam da libero Merve Dalbeler'e de çok güvenilmeseydi keşke.Sırf geçen sene iyi oynadı diye libero transferi yapılmadı ama şampiyonlar liginde servis karşılamada çok büyük sıkıntı yaratabilecek bir libero bence,defansı fena değil ama manşetleri hiç güven vermiyor,inşallah bunun sıkıntısını çekmeyiz,bugün az servis karşılamasına rağmen karşıladığı servislerde çok büyük hatalar yaptı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #182 : 21 Ekim 2014, 21:21:32 »
Bosetti dunyanın en iyi smacoru olsa da oy-na-ya-maz.Elif ile buyuk maclara cıkılmaz.Kim-Montanyo-Leo ya oynayacak ya da oynayacak.Kristin de bu senenin hayal kırıklıgı olacak gibi duruyor.
Meliha tek yerli smacorsun.Gozunu seveyim biraz calıs.Milli Takımda da cok iyi degildin.

Biz bunları geçen sene dağıtırken de kim, garay, havlickova vardı. herhangi birisi oynamadığı zaman Polen yada Melihaya bakar takım ki bu da hucumu sadece iki oyuncuya yıkmak demek. Geçen sene de aynı senaryo vardı. Garay yokken Seda ve Elif başarana mahkum kalmıştık. Leo oynayamaz vakıf maçlarında. Oynarsa da çöpe atalım ligi avrupaya bakalım. Öyle yada böyle elif oynayacak. alternatif yok.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #183 : 21 Ekim 2014, 21:25:37 »
Maçın tamamını dikkatli bir şekilde izledim. Geçen seneden iki bela mirası devam ettiriyoruz. Birincisi Kim arka pozisyonda iken ikili hücum turunda kaldığımızda çok seri veriyoruz. Son sette de bu başımıza bela oldu. Bu durumu çözebilmenin en etkili yöntemi dominant pasör çaprazı bulmaktı. Montano olsa bunu aşardık ama onun yokluğu takımı çok etkiledi. Aslında tüm sezon boyunca Montano olmazsa daha çoook sıkıntı geçeriz.
Diğer bela da maalesef Kim'in en kritik anlarda hata yapması. Geçen sene özellikle serinin son maçında çok gördük. Kim form yakalayamadı pasörle uyumlu değil ama 3 sette de çok kritik yerlerde hata yaptı. Neyse ona kızamıyorum yine de.

Vakıfbank tüm sezon böyle oynar. Rasic bloklar hücumda etkisiz olur. Gözde takımın skor yükünü çeker. Sheilla kritik anlarda devreye girer. Vasileva inişli çıkışlı performans sergiler. Vakıfbank bugün iyiydi ama tüm sezon bu Vakıfbank'ı göreceğiz. Onlar iyi oynadılar eksikleri yoktu kupa bir şekilde onlara gidicekti.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #184 : 21 Ekim 2014, 21:25:48 »
hoca farkı vardı kenarda rakip hoca maç öncesi acıklamalarında  kupayı alacagız diyor bizimki bu maç erken daha hazır degiliz daha gec olsa iyi olurdu diyor sahaya cıkmadan 1  0 geride başlıyorsun

bu arada MERVEnin gecen yılki son 3  5 maçı hepimizi kandırdı libero sorunumuzu unuttuk MERVE nin savunması iyi ama manşeti çok kötü
pasörlere iyi top veremedi ha pasörlerde çok kötüydü aldıkları iyi toplardada takımı oyuna sokamadılar
Kristin rezaletti top öldüremedi sayısı yok galiba KİM maça bir türlü giremedi ve yenilgi kacınılmaz görünüyordu ama son setin rezilligi maçın önüne gecti
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Andrew Goudelock

• Üye
  • Yer: İzmir
  • Andrew Goudelock
« Yanıtla #185 : 21 Ekim 2014, 21:26:07 »
O sondaki cümlem pek olmamış kabul.Sizin üslubunuz düzgün mü peki?Hesap beklemiyorum kimseden transfer döneminde konuşuyorduk ben yeterli bulmuyorum diyordum yeterli bulanlar vardı onlardan bir iki cümle bekliyorum.Hesap beklediğimi kim söyledi ki?
Üslubum da sıkıntı görmüyorum.. Az bile davranıyorum.. Kimse size 2 cümle açıklamak zorunda değil.. Ki mağlubiyetten dolayı herkesin canı sıkkın.. Gelecek birisi ters bi laf edecek sıkıntı olacak.. Ortamı germeye gerek yok.

Düşünceler doğru çıktı diye kimsenin burada ahkam kesme hakkı yok...

Yok ben kesicem diyorsanız buyrun sizi twittera alalım orada ne yapıyorsanız yapın. 
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:26:47 Gönderen: Utkan Şahin »
Ve, Madrid’e ulaşırlarsa… Benchlerinde Avrupa’da hiçbir takımda olmayan bir avantaja sahip olacaklar.

Çevrimdışı UniqueFB

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #186 : 21 Ekim 2014, 21:26:59 »
Bizde Eda-Merve-Kim dışında 4 yeni oyuncu vardı. Ezgi ve Meliha'yı da sayarsak 6 farklı oyuncudan verim bekledik ama toplama takım performansını aşamadık. Montano yok. Kristinten verim yok. Kim patlayıcı gücünü kullanamadı. Eda'nın hücumları dışında beni umutlandıran bir şey olmadı şu maçta. Maalesef Montano olmazsa bu sezon yatırımlar çöp olur. Her şey ona bağlı. Çok net.

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #187 : 21 Ekim 2014, 21:28:01 »
Lo Bianco eleştirilerinin hiçbirine katılmıyorum. Hala daha dünyanın en iyi pasörlerinden biri ve çok da iyi bir transfer. Kristin'in, Kim'in ve Polen'in bu kadar kötü hücum ettiği bir maçta ne yapacaktı daha fazla? Smaçörlerin hepsi berbattı. Eda ile uyumu ise beni çok heyecanlandırdı. Bu sene özlediğimiz Eda hücumlarını göreceğiz umarım.

Bunun dışında Kristin manşet, savunma vs. için yedek olarak alındı, hücumu hiç bir zaman çok güçlü değildi ama bu kadar da berbat değildi. Henüz paslarla uyum sağlayamadı sanırım. Yine de çok büyük hayal kırıklığıydı bugün. Bu seviyede gördüğüm en en kötü performanslardan biri, belki de en kötüsü, çok şaşkınım.

Diclenur çok heyecanlıydı. Alışması gerekecek o formayı taşımaya. Gökçen ise çok çok durgun ve keyifsiz görünüyordu. Meliha'nın da daha hücumda kırk fırın ekmek yemesi gerek. Kim'in kolu forma girmedikçe ve Montano geri gelmedikçe çok zorlanırız. Montano, Bosetti ve formda bir Kim ile ise kesinlikle harcarız Vakıfbank'ı, o kadar eminim. Ama Polen'den, Meliha'dan, Kristin'den pek bir şey beklememek gerek bu sezon.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #188 : 21 Ekim 2014, 21:28:45 »
Neyse, bugun cok feci seyler izledik.  Bu kadar uzulmemizin sebebi bence takimi daha once hic gormemis olmamiz ve kagit uzerinde, sakatlari da isin icine katinca dunyanin en iyilerinden biri olmamiz idi.  Bunun yarattigi beklentiler ve bugun gorduklerimiz arasindaki nisbetsizlik, bizi ciddi anlamda yaraladi. 

Bu duygulardan siyrilip, yorum yapmamiz gerekirse:

(1) Montano ve Bosetti ile bu takim ciddi anlamda seviye atlar.  Ama salt oyuncu performanslari ile atlanan seviye bize yeter mi?  Bence yetmez.  Takim olarak yapmamiz gereken cok sey var.  Hicbir oyuncu sahada nerede duracagini bilmiyordu: ciddi bir kaos vardi.  Yani, yapilacaklarin sayisi cok fazla.  Ligin ikinci yarisina kadar sure vermeliyiz.

(2) Vakifbank gercekten muazzam bir takim.  Ben bu sene daha gucsuz olacaklarini tahmin ediyorum.  Bunun emaresini Rasic ve Vasileva ile gorduk.  Bu pozisyonlarda geriye gitmisler.  Ama takimdaki organik yapi ciddi hata yapanlarin bile siritmamasini sagliyor.  Zaman zaman belli oyuncular one cikiyor ama her pozisyon homojen olarak birbiriyle ayni seviyede katki sagliyor. 

(3) Aklim Kristin Hildebrand'a daha cok sure vermemizi soyluyor ama nedense hissiyat geregi, eger onu gonderip daha iyi birini alma sansimiz varsa bunu degerlendirmemiz gerektigini dusunuyorum. 

SON OLARAK, basketbol basliklari altinda, "ben demistim boyle olacagini.  Sunu diyenler nerede?" oyunu oynayanlarin buraya da bulastigini goruyorum.  Bu daha da uzucu.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #189 : 21 Ekim 2014, 21:32:32 »
Maçtan 2 saat önce attığım twitler..

Murat kaya
‏@Muratkara31   Maç öncesi atın fava.. Kim i servisle boğarlar..kim %30 la hucum eder.. polen blok geçemez.. eda bolca servis hatası yapar...

Murat kaya ‏@Muratkara31  · 3h3 hours ago 
@Muratkara31 vakıf 25-17 falan iki ser alır.. 3. Sette 24-22 den seti 27-25 çevirirler ve yaklaşık 1 saat 15 dakikada 3-0 ile alırlar

@Muratkara31 inanmayan fav atsın maç Sonu açıp bakarız..Yahu maç yapmadan sakatlanan ama 3 gün önce blok antrenmanı yapan oyuncu nasıl+++++

@Muratkara31 +++ sakat olur.. kimse inanmaz.. yuzde 99 sorun başka... kimse inanmaz

Yanıldım mı hayır..Sebebi belli uzun uzuna teknik taktik yazmak istemiyorum..Montano olmayınca tüm bloğu Kim ve Kristin önde iken 2 li blok konsantresini önlerine koydular..

Dikkat ettiyseniz Eda çok kolay top öldürdü.Neden çünkü edayı kollamadılar bile..Ama montano olsa mecbur onu da kollayacaklar Kim arka ortadan Pipe ları gömecekti..Polen düz oyuncu..Bloksuz vurduracaksın onu ancak öyle

HaBaBaM GüM GüM GüM

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #190 : 21 Ekim 2014, 21:32:49 »
Üslubum da sıkıntı görmüyorum.. Az bile davranıyorum.. Kimse size 2 cümle açıklamak zorunda değil.. Ki mağlubiyetten dolayı herkesin canı sıkkın.. Gelecek birisi ters bi laf edecek sıkıntı olacak.. Ortamı germeye gerek yok.

Düşünceler doğru çıktı diye kimsenin burada ahkam kesme hakkı yok...

Yok ben kesicem diyorsanız buyrun sizi twittera alalım orada ne yapıyorsanız yapın.

Basketbolda da aynı şeyler voleybolda da.Millet özgürce yazamayacak mı cevap beklemeyecek mi?
Üslubumda bir sıkıntı görmüyorum diyorsunuz arkasından az bile söylüyorum diyorsunuz.Şu dediğinizi gerçekten anlamadım.Richards iyi bir transfer değil dediğimde iyi transfer diyenler bunu hiç gerekçelendirmiyordu ben de sadece bir gerekçe beklediğimi söyledim ne var ki bunda yanlış anlaşılacak neyse yine de fazla uzatmayalım kapatalım konuyu isterseniz bir tartışma çıkmadan kapansın

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #191 : 21 Ekim 2014, 21:34:16 »
Vakıf blokları sürekli 3 ve 4 numaralar arasında gitti geldi..Hiç 2 numarada göremedim..Sürekli Kristin ve Kim i kolladılar..Polen zaten hep dışarı attı

23-17 den verilen setin izahatı yok..Orada da Guidetti farkı işte..Bizde olmayan şey o da.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2014, 21:35:10 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı ozlemct

• Üye
« Yanıtla #192 : 21 Ekim 2014, 21:34:31 »
Lo Biancoya kötü pasör asla ve asla demiyorum. Bir soru sorayım, yabancı sınırı olduğu günden hangi yabancı pasör kullanan takım ligde başarılı oldu? Eczacıbaşı Hankeyi kullandı patates oldular, Galatasary Lo Biancoyu kullandı patates oldular, ama, geçen sene mesela Gs Gamzeyi kullanmaya başladı yükselişe geçtiler. Her zaman söyledim, söyleyeceğim de, ligde yabancı pasör kullanmak kadar saçma birşey yok.

Rufat, yabancı pasörle ilgili söylediğine katılıyorum ama yeterince iyi bir Türk pasörün yoksa mecbur kalıyorsun. Elif'le oynarsak saç baş yolarız. Ezgi'nin ise zamana ihtiyacı var. Ezgi yetiştiğinde çok çok iyi olacak ama ona ek olarak başka bir pasör daha yetiştirmek gerek. Bu zaman içinde de yabancı pasöre mecburduk. Lo Bianco da alınabilecek en iyilerden biriydi. Ben de bugün Kim-Kristin-Bauer oynanması taraftarıydım, maçtan önce de yazmıştım ama Abbo'ya da kızamıyorum. Ezgi'ye henüz güvenemiyor, Elif zaten insanı delirtir... Bugün de Lo Bianco elinden geleni yaptı. Smaçörlerin hepsinin birden bu kadar tuhaf şekilde kötü olmasını kimse tahmin etmiyordu sanırım, Abbo da dahil.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #193 : 21 Ekim 2014, 21:36:12 »
Vakıf blokları sürekli 3 ve 4 numaralar arasında gitti geldi..Hiç 2 numarada göremedim..Sürekli Kristin ve Kim i kolladılar..Polen zaten hep dışarı attı

Guidetti cok akilli bir hoca, Murat.  Polen'i de ondan iyi kimse tanimaz zaten.  Riski tamamen ona kanalize edip, Kim ve Kristin uzerinden yapilacak hatalarla bunu tolere edecegini cok iyi biliyordu. 

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #194 : 21 Ekim 2014, 21:36:42 »
Alıcaktık Jaque'yi Bosetti sakatlanınca bugun Gozde artistik yaptıkca gosterecekti gununu, Richards oynar ama Yesilyurt'ta oynar.Ya da Yesilyurt,Sarıyer'e karsı oynar.
Montanyo olsa bugun belki 30 sayı yapardı.Murat Hoca yedek smacor yok dedi.Kristin banko oynar dedi.Hep senin sucun Murat Hoca adamın kafasına girdin:):):)

Yahu abi kadın Voleybolu bırakmadı mı?
HaBaBaM GüM GüM GüM