Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 98561 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #285 : 22 Ekim 2014, 12:15:34 »
Kristin i biz abd milli takımı değilde Amil de oynadığı oyuna göre transfer ettik.. daha 3 senedir voleybol izleyenlerin oyuncuyu yerden yere vurması kadar ironik bir durum olamaz.. zamanında taurasi Kayseri'de 20 de 0 la oynayınca ''bu mu dünyanın en iyi oyuncusu diyenleri gördüğüm için hiç şaşırmıyorum
ciddiye alip neden cevap veriyorsun ki

Çevrimdışı nuevitas

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: istanbul
  • İleti: 373
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #286 : 22 Ekim 2014, 13:03:00 »
Dün için güzel bişeyde Gökçenin yedekte olup Dicleyle hocanın başlamasına rağmen Gökçenin trip atmıyıp bi mola sırasında Dicleye sahada olan bi pozisyon hakkında ne yapması gerektiğini söylemesidir. gerçi bu normal bi olay gibi gözüksede ben alışmışım yedek olan oyuncuların triplere girmesine boyle profesyonnelik yapan isimler gözümde çok buyuyolar.

Çevrimdışı Besim

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Londra
  • İleti: 3628
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #287 : 22 Ekim 2014, 13:09:59 »
Simdi iki hususu birbirine karistirmamak lazim:

- Kristin Hildebrand, dun cok ama cok kotu degil miydi?  Evet.  Bunu maci izleme sansi yakalayan, dunyanin neresinden olursa olsun, kime soracak olursak, ayni sekilde cevaplayacaktir. 
- Kristin'in sabir gosterilmeli mi?  Evet.  Burada da iki faktor onemli: onun hicbir zaman buyuk umutlarla alinmamasi (gorev dagilimindaki yeri her zaman belli idi); ve henuz sezon basi, takimla cikilan ilk mac olmasi.


Çevrimdışı nuevitas

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: istanbul
  • İleti: 373
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #288 : 22 Ekim 2014, 13:17:10 »
Montanonun sıknıntısını bilmiyorum ama eger bu sıkıntı kısa sürede çözülmüycek sezon boyu onu etkiliycek bi sıkıntıysa  ne yapıp edip her ne kadar piyasada oyuncu kalmasada bi şekilde onun yerine sağlam bi transfer yapmamız lazım değil mi?

Çevrimdışı akarship

  • Üye
  • Yaş: 57
  • Yer: Mersin-İskenderun
  • İleti: 2165
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #289 : 22 Ekim 2014, 13:18:19 »
Hiç kusuruma bakmayın, maçı ben de seyrettim:

İlk 10 dakika sonra kedime dedim ki, maç 3-0'a gidiyor.

- Bir tarafta Gizem, diğer tarafta Merve.
- Bir tarafta Naz, diğer tarafta Bianco.
- Bir tarafta Kristin, diğer tarafta Sheila.

İnanılmaz olan, 23-16'dan maçı vermek ki o an kedime demiştim ki bu seti aldık. Zaten en iyi beklentim 1 set almamızdı.

Başarısızlıklar beni alakadar etmiyor artık.

- Neymiş, Kristin Dünya şampiyonu takımın kaptanıymış, ilerde daha iyi olabilme ihtimali varmış: Dünya ikincisi olmakla beraber tüm FB Volley takipçilerinin yıllardır Kim abladan sonra ah bir gelse dediği ve o şampiyonanın en iyi PÇ seçilen Sheila, 14 saatlik uçak yolculuğundan sonra iki yarım antremanla maça çıkıp smaçları vurdu.

- Bilmiyorum sakat mı idi ama daha Kübra'yı bile oynatmadılar.

Sonuç olarak, efenim işte sakat olan Bosetti ve Montana hele bir gelsin hele mantığıyla bu işler yürümedi, yürümüyor.
Kupa gitti.

Üstüne üstlük geçen sezon olduğu gibi gene Bayan Voleybol maçları NTVSpor-Smart çakallığına satılırsa artık seyredecek bir maç da kalmıyacak.
Bir kere herifler uzak deplasmana kesinlikle canlı yayın aracı göndermiyorlar.

Ayrıca yayınladıkları maçı burnumunuzdan getiriyorlar: Mola olduğunda spikerin ya da yorumcunun lafını kesip reklama gidiyorlar.

Peki bu akşam TRT Spor'da seyrettiğimiz maç nasıldı?
Mükemmel: Tüm molalarda kenar yönetimlerinin nasıl olduklarını gördük, sanki laola tv gibi idi.

E, verin kardeşim maçları TRT spor'a.

Abi bu arada bahsettiğin çakallar tek kuruş ödemiyorlar federasyona, bildiğin beleşe peşkeş çekiliyor ne hikmetse. Madem öyle ver o zaman kardeşim devlet televizyonuna gerçek sporseverler şifresiz seyretsin maçları değil mi yani.

Çevrimdışı akarship

  • Üye
  • Yaş: 57
  • Yer: Mersin-İskenderun
  • İleti: 2165
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #290 : 22 Ekim 2014, 13:20:58 »
Vakıfbank 3 senedir Naz ile oynuyor.

Biz Elif-Nilay-Berg-Glass-Leo-Ezgi ile bir şeyler çıkarmaya çalışıyoruz. Sadece burdan bakarsak bile hiçbir şey kolay olmayacak. Montano gelsin Kristin gitsinlerle bir yere varamayız bence.

Naz önemli hamleydi vakıf için bizi 3 temmuzun da etkisiyle paramparça ettiler. Hakan Dinçaya çok saydırdım ama sonuna kadar haketti. Naza vermediği ve kapris yaptığı paranın çok daha fazlasına aynı sezonda tam 3 tane pasör transfer etmek zorunda kaldı, yine de 3ünü toplasan Nazın tırnağı etmediler. Hele de Paula-Mari vs transferlerinden sonra eskisinden daha iyi takım olduğumuzu iddia edip te bi cacık olamadığımızda çok daha fazla haketti saydırılmayı. Lo Bianco iyi bir pasör de olsa alternatifinin Elif olduğu takım çok yavan duruyor malesef. Bu sene bizden bi halt olmaz bu kafayla ki hoca da sanki bizimle kafa buluyor. 23-16 dan 23-25 set verebilen belki de en büyük kulübüz malesef.

hmetin

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #291 : 22 Ekim 2014, 14:07:24 »
Kristin, tahminimin ötesinde kötü performans gösterdi dün.  Ama kötü performansına karşılık coşkusu ve hırslı görüntüsü tatminkârdı.
Büyük ihtimal Fenerbahçeli eski oyunculardan (Tom, Glass...) bazı tüyolar aldı. Fenerbahçe taraftarının hırslı oyuncuları daha fazla sevdiği ve sahiplendiği bilgisini almış olduğu izlenimi edindim açıkçası.

Kristin'i saymazsak, beklentilerin altında kalan diğer isimlerin başında ise Polen ve Meliha geldi. Hal böyle olunca da maalesef sonuç kaçınılmaz oldu.

Geçen yıl da dile getirmiştim. Bursa Nilüfer Belediye oyuncusu Birgül sadece benim mi dikkatimi çekti acaba. Gerçi boyu Meliha'da 8 cm, yaşı da 3 yıl büyük ama daha efektif sanki.
Birgul de Bosetti tarzı kısa ama iyi zıplayan bir isim İlbank'dan Ezgi Dagdelenler ya da Birgul alınabilirdi diye yazmıstım ama demek ki butce,kadro planlaması vs sıkıntı oldu.Zaten bir sene de dar yerli smacor kadrosu ile yola cıkmasak olmaz.İlla kaliteli yabancılı ama dar yerli kadrosu ile yola cıkıyoruz.Ecz.,Vakıf almadan Kubra,Gizem Orge,Dilara Bagcı gibi oyuncuları alabilirdik.Kubra ve Dilara ile 10 seneyi kurtarırdık orta ve liberoda bir de giden hocalar hep uzun boylu,yetenekli oyuncuları Vakıf'a falan goturmusler.Kasabisi vardı sanırım yetkiliydi o soylemisti diger forumda

Polen'in cok kotu oynadıgını dusunmuyorum.Top oldurmede sıkıntı yasasa da top da oldurdu,iyi servis de attı.Kristin ve Meliha cok kotuydu ki Meliha Milli Takımda da iyi degildi.Gerekirse sadece manset alabilen genc takımda smacor varsa onu kadroya koyup maclara ya Leo ya da Ezgi ile cıkmak lazım ben Elif ile olacagını dusunmuyorum.Smacor yok diye Kristin ile cıkmamak lazım

hmetin

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #292 : 22 Ekim 2014, 14:32:36 »
Vakıfbank 24-17 den Cannes'a seti verip elendi.2011 sampiyon 2012 F4 goremediler.Gecen sene de Grathous sakat olmasaydı yine F4 dsındaydılar.Ustelik Cannes'ın berbat bir kadrosu vardı.Gozde 2 Cannes macında da file altından baya saydırdı Cannes oyuncularına cirkefligini yine gosterdi.Dun de bize yaptıgı gibi onun ki hırs degil farklı birsey...
23-16'dan set verilebilir.Ama Brezilya Milli Takımı'na vermiyorsun.Yedek Vakıf'a veriyorsun.Ben 2-1 oldu acaba 2-2 olur mu diye beklerken set gitti.Ben burada hocadan cok oyunculara kızıyorum.O seti vermeyeceksin.Veriyorsan suc sendedir.Hoca ne yaptı?Kristin berbattı Meliha'yı soktu.O da kotuydu.Elif'i soktu olmadıgını hepimiz gorduk.Birkac sayı Ezgi'yi denedi.Leo'yu mecbur geri soktu.Leo aynı eziklerdeki gibi kotu mansetlere pas atmaya calıstı.Diclenur ile birkac anlasmazlık yasasa da ortaları kullandı.Eda eskiye donmeye basladı.Diclenur'u 6 cıkartmak cesaret isiydi.
Etkili servis atamazsan ve atılan servise iyi manset getiremezsen hucum kuramazsın.Biz de ne attık ne de karsılayabildik.Merve de cok iyi degildi.Bzen panter oldugu gunler oluyor.Dun o gun degildi.

Montano konusunda bilgim yok.Hoca tercihi oldugunu dusunuyorum.Ama mactan once Kim,Montano yogun bakımda degilse onlarla cıkarım demistim.Dun Montano 30-35 sayı alırdı.Leo'yu efsaneyi cubuklu forma altında izlemek keyifliydi.HB'a 10 Kupa kaybetmeyi Vakıf'a 1 Kupa kaybetmeye tercih ederdim.Ama olmadı.Yine o cirkefleri sevindirdik.Ayrıca o taraftarları nerden buluyorlar anlamıyorum.Forma,bayrak verelim salona bizi destekleyin mi diyorlar, okulları mı topluyorlar bilmiyorum.Zaten Vakıf seyircisinin %80 eziklerdir.Kendi takımlarından umudu kesince onları destekliyorlar.Montano normal sakatlık ya da kafaca sakatlık yasarsa sezon bizim icin biter.Ayrıca degil 14 saat 14 gundur takımla olsaydı bile kendi adıma Seyla'dan bu perf. beklemiyordum.Ecz.'da da Nalan Ural oldugu surece birsey olacaklarını sanmıyorum.Ayrıca Mari,Paula ile taraftarı bilgisiz yerine koydu Hakan Dincay Bosetti'de Kasım'da degil Ocak'ta gelirse hic durmasın yerine yeni yonetici gelsin.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2014, 14:34:30 Gönderen: hmetin »

Cem Ağrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #293 : 22 Ekim 2014, 14:42:12 »
Sheila iyi oynamadi ki hmetin abim

Çevrimiçi iloturo

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: KADIKÖY
  • İleti: 10193
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #294 : 22 Ekim 2014, 14:47:59 »
Vakıf o kadar da yenilmez biyonik takım değil. Biraz abartıyoruz gibi. Geçen sene Dinamoya paspas oldular. Gs neredeyse eliyordu onları yarı finalde. Garay olsaydı kesinlikle eminimki şampiyon bizdik. Tam kadro sezon içinde yada avrupada karşılaşırsak işin rengi çok değişir.

Çevrimdışı michael_jordan

  • Üye
  • Yaş: 48
  • Yer: istanbul
  • İleti: 17
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #295 : 22 Ekim 2014, 15:34:59 »
Maçtan sonra biraz twitter da gezintiye çıktım, taraftarımızın tepkisini görebilmek için. Maalesef, üzülerek gördüm ki sosyal medyada tweet atan 'bazı' taraftar arkadaşlarımız-ki muhtemelen genç arkadaşlarımız diye tahmin ediyorum- takımımızda oynayan oyuncuların bazılarının 'twitter adresine', özellikle Kristinin twitter adresine Türkçe ya İngilizce hakaretvari cümlelerle taarruza geçmişler ve daha ilk resmi maçına çıkan bir voleybolcuya en ılımlısı 'defol git' mahiyetinde olan kelimeler sarfetmişler.
Bu arkadaşlarımıza demek isterim ki; arkadaşlar oyuncunun twitter adresine bu tür mesajlar bırakmanız, sadece ve sadece takımımıza zarar verir, oynayan oyuncunun morali iyice bozulur, takımdan ve klüpten soğur ve hatta bu hakaretler devam ederse ben nasılsa paramı alıyorum, performansımı bilerek düşüreyim der ve sezon sonu çeker gider klübümüzden. Bunun zararını da takım ve biz taraftarlar çekeriz. Dolayısıyla, lütfen sosyal medyadaki renkdaşlarımız bu tür bir davranışta bulunmamaya gayret ve özen göstersinler.
Peki oyuncunun twitter adresine eleştirilerimizi göndermiyelim mi, diye bir soru akla gelebilir? Evet elbette gönderelim, ama bunu yaparken Kristin gibi daha takıma yeni katılmış isimler için lütfen biraz zaman tanıyalım, minimum 1-2 ay takımla çalışsınlar, maçlara çıksınlar. Bu süreden sonra, yanlışları varsa oyuncunun adresine bunları yazalım ama bu eleştirileri de moral bozucu ve yine hakaret içermeyen ifadeler kullanmayarak yapalım.  Yani mesela, bugün manşetlerde çokhata yaptın, bugün blok-autlarda iyi değildin, servislerini daha geliştirmen lazım gibi ifadelerle oyuncuya bu tweetleri gönderelim. Son olarak da bunu tam tersi bir yaklaşımla, oyuncunun doğru ve güzel yaptığı şeyler varsa, bu sefer de oyuncunun twitter adresine onun motivasyonunu daha da arttıcı methiye dolu ibareler kullanmaya gayret sarf edelim.
Unutmamak lazım ki, takım bir yere gelecekse bu oyuncularla gelecek. Voleybolcuların twitter adreslerine ileti gönderip onlara hakaret yağdırmak sadece ve sadece takıma ve klübümüze zarar verir.

Çevrimdışı sonkale1907

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: MERSİN
  • İleti: 2388
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #296 : 22 Ekim 2014, 21:41:11 »
Bunu söylemek için biraz erken olacak ama şu Gamova'yı seneye Rusya'dan bi çıkaralım. Dünya gözüyle Kim ve Gamova'yı aynı takımda izleyelim ha iyi olmaz mı?  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı murat kaya

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • İleti: 2995
  • Cinsiyet: Bay
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #297 : 22 Ekim 2014, 21:43:57 »
Gamova bu sene sonu muhtemelen Bırakır voleybolu
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı sonkale1907

  • Üye
  • Yaş: 44
  • Yer: MERSİN
  • İleti: 2388
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #298 : 22 Ekim 2014, 22:20:21 »
Son sene İyi bir kontrata ikna edilebilir bence.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı UniqueFB

  • Üye
  • Yaş: 33
  • Yer: Istanbul
  • İleti: 565
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #299 : 22 Ekim 2014, 23:57:52 »
Transfer konuşmayalım bence durun hele sene başındayız. En kötü bunun şubatı var :)