Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114795 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #645 : 14 Nisan 2015, 16:56:39 »
Kübra hikaye bence ondan bi halt olmaz, bu yaşında bu kadar ağırken zaman ilerledikçe olsa olsa 2. bir Bauer vakası olabilir. O da bize yaramaz.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #646 : 14 Nisan 2015, 17:04:34 »
Kübra hikaye bence ondan bi halt olmaz, bu yaşında bu kadar ağırken zaman ilerledikçe olsa olsa 2. bir Bauer vakası olabilir. O da bize yaramaz.

Benzetme süper.Birebir uymuş

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #647 : 14 Nisan 2015, 17:07:28 »
Beter olsunlar, ben demiştim demekten nefret ediyorum ama oyuncu-koç evliliği bizim memlekette olmaz demiştim malesef, bütün sorunların asıl kaynağı buradan başlıyor bence. Hangi baba kızını böyle bir hocanın çalıştırmasını gönlü rahat olarak ister?

Bu arada vatandaş resmen Gözdenin ismini de vermiş, gereğini yapın diyor işaret ediyor bir de. Bakalım gözde ve güzide oyuncudan ne tür tepkiler gelecek? :)

Ben bu mesajı anlıyamadım.Birşeyler kaçırdım galiba biraz ayrıntılı anlatabilirmisin.Oyuncu-koç evliliği bizde olmamışmıydı? Onlardaadamı olmuş?

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #648 : 14 Nisan 2015, 17:11:07 »
Ben bu mesajı anlıyamadım.Birşeyler kaçırdım galiba biraz ayrıntılı anlatabilirmisin.Oyuncu-koç evliliği bizde olmamışmıydı? Onlardaadamı olmuş?

Bahar ile Guidetti evlendiler geçen sene abi. Bizdeki evlilik değil başka bir kepazelikti.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #649 : 14 Nisan 2015, 17:28:28 »
kübra uzak ara en değerli türk orta o yaşta ve fizikte oyuncu yok hatta hiçbir yaşta yok.

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #650 : 14 Nisan 2015, 17:30:41 »

Şöyle katılmıyorum abi.
Bence ikisinin boyutu hariç(Kübra 1-2 cm.daha uzun) benzer bir yanları yok.
Bauer iyi skorer ama yıldan yıla blok tutuyor.
Minik serçe bu seviyeler için henüz hamken bile blok yerleşimi konusunda fena değil, ki tecrübe kazandığında çok daha iyi olup rakipler için duvar vazifesi görecek.
Olayın hücum yönünde ise Kübra'nın bir kaç fırın ekmek yemesi lazım.
Sonuçta daha 20 yaşında bir kızcağızdan bahsediyoruz.
Bence aşama kaydedecektir ve önemli bir oyuncu olacaktır.
...

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #651 : 14 Nisan 2015, 17:35:50 »
Şöyle katılmıyorum abi.
Bence ikisinin boyutu hariç(Kübra 1-2 cm.daha uzun) benzer bir yanları yok.
Bauer iyi skorer ama yıldan yıla blok tutuyor.
Minik serçe bu seviyeler için henüz hamken bile blok yerleşimi konusunda fena değil, ki tecrübe kazandığında çok daha iyi olup rakipler için duvar vazifesi görecek.
Olayın hücum yönünde ise Kübra'nın bir kaç fırın ekmek yemesi lazım.
Sonuçta daha 20 yaşında bir kızcağızdan bahsediyoruz.
Bence aşama kaydedecektir ve önemli bir oyuncu olacaktır.

Kubra'nin su anda yaptiklari, yillara gore ayni orantida artarsa, ileride Turk Thaisa'yi izleriz. 

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #652 : 14 Nisan 2015, 17:41:04 »
Abi, eline saglik oncelikle.  Hepimizin yasadigi o gerginlik anlarini cok guzel yansitmissin.  Ben de heyecandan maci kapattim bir ara. 

Katilmadigim iki husus var.  Yerli olayi.  Bence de cok onemli bir unsur ama farki yaratan unsur "cogu zaman" kaliteli yabanci oluyor.  Yabanci derken alelade yabancidan bahsetmiyorum.  Bugun Vakifbank'in rekorlar kiran takimdan, giderek dususe gecen takim olmasindaki esas unsurlardan biri de yabanci faktoru.  Sheilla'yi ben cok begenirim ama Vakifbank'in oyuncusu degil.  Bunun sebebi de Naz'in oyun stili ile Sheilla'nin oyun stilinin gece ve gunduz gibi farkli olmasi.  Naz'in attigi paslar ne Sheilla'ya ne de Vasileva'ya uygun degil.  Rasic ile olan uyumu bu iki oyuncuya yansitamadi.  Keza Eczacıbaşıbasi'na gelecek olursak, yerli kadrosunda degisen bir sey yok ama her maci kaybeden takimdan, Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olan takima evrilmelerindeki en buyuk etken Larson (ve SL ozelinde konusursak, De La Cruz). 

Bize gelecek olursak, Kim'i cikartip baska bir 4 numara koy, alelade bir takim huviyetine burunuruz.  Iste Kosheleva da Kim ayarinda baskin bir oyuncu.  Elimizden kacirir da, Ecacibasi kaparsa, gecmis olsun.

Sagolasın Besim Kardeşim,

Benim dediğim şu Yabancı sınırlaması olan her branşta Takımı Yerli oyunculardan kuracaksın üstünede çok kaliteli 3-4 yabancı alacaksın.Yabancın Türk oyuncu ayarıında oldumu Hem kontenjanı dolduruyorsun hemde Bojovic'e verdiğin gibi boşa gidiyor.Eczacıbaşıda-Vakıfbank'ta eskiden fenerbahçe'de türk oyuncuları sayesinde bir yerlere gelebildi. Yanılmıyorsam 2010-2011 bayan basket takımında Birsel,Nevriye,Saziye,Esmeral,Ecem,Özge,Nevin,Melike,Olcay,Begüm,Devran,Yerli oyuncular vardı .Unuttuklarım beni affetsin.Üstünede Diana Taurasi,Peny Taylor,Angel,Anete Jēkabsone,Tammy Sutton-Brown,Anna Vajda, lı takım nagmaglup şampiyon bitirmişti.Yabancılardada unuttuğum varsa affola.Şimdi Nevin olsaydı Tinayla uyum saglamazmıydı.Tina'yı dinlendir nevriyeyi koy,Keza Saziye Tugbadan çok üstün bence Esmeralin Ölüsü Bojovic etmezmi?Herhalde anlatabilmişimdir kendimi Besim Kardeşim senin yazdıklarınada katılıyorum.senden farklı düşündüğüm yok.Saygılar.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #653 : 14 Nisan 2015, 17:44:15 »
Bahar ile Guidetti evlendiler geçen sene abi. Bizdeki evlilik değil başka bir kepazelikti.

Pardon  ama O.. yani. Bende hocayı T.. zannediyordum vay be.Bir arkadaş Bahar bize gelecek diyordu.gelmez ozaman.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #654 : 14 Nisan 2015, 17:48:26 »

Sagolasın Besim Kardeşim,

Benim dediğim şu Yabancı sınırlaması olan her branşta Takımı Yerli oyunculardan kuracaksın üstünede çok kaliteli 3-4 yabancı alacaksın.Yabancın Türk oyuncu ayarıında oldumu Hem kontenjanı dolduruyorsun hemde Bojovic'e verdiğin gibi boşa gidiyor.Eczacıbaşıda-Vakıfbank'ta eskiden fenerbahçe'de türk oyuncuları sayesinde bir yerlere gelebildi. Yanılmıyorsam 2010-2011 bayan basket takımında Birsel,Nevriye,Saziye,Esmeral,Ecem,Özge,Nevin,Melike,Olcay,Begüm,Devran,Yerli oyuncular vardı .Unuttuklarım beni affetsin.Üstünede Diana Taurasi,Peny Taylor,Angel,Anete Jēkabsone,Tammy Sutton-Brown,Anna Vajda, lı takım nagmaglup şampiyon bitirmişti.Yabancılardada unuttuğum varsa affola.Şimdi Nevin olsaydı Tinayla uyum saglamazmıydı.Tina'yı dinlendir nevriyeyi koy,Keza Saziye Tugbadan çok üstün bence Esmeralin Ölüsü Bojovic etmezmi?Herhalde anlatabilmişimdir kendimi Besim Kardeşim senin yazdıklarınada katılıyorum.senden farklı düşündüğüm yok.Saygılar.

Abi, tesekkurler cevabin icin.  Kadin basketbolundan ornekler vermis.  Isabetli ornekler.  Sanirim spor dalina gore degisiklik gostermekle birlikte, hem benim hem de senin savundugun hususlari destekleyen farkli ornekler mevcut.  Onlari birlestirecek olursak:

(1) En ideal senaryo dogal olarak: en kaliteli yerli ve en kaliteli yabanciyi bir araya getiren kombinasyon.  Bunu yapsak ne ala ama bizim tartistigimiz husus daha cok su sekilde":

(2) en kaliteli yerli + standart yabanci kadro > standart yerli + en kaliteli yabanci?  Yoksa tam tersi mi?  Dedigim gibi elimizde her ikisini de destekleyen ornekler var.  Mesela Vakifbank neredeyse en ideal yerli ve yabanci kadroyu bir araya getirmisti gecen senelerde.  Su anda en kaliteli yerli kadrolari olmasina ragmen, standart bir yabanci kadrosu var.  Ote yandan biz ve Eczacıbaşıbasi standart yerli kadrosunu, cok daha kaliteli yabanci kadrolariyla bir araya getirdik.  Yani uc asagi bes yukari birbirlerini amorti ediyorlar.  Illa ki yerli olsun; ona agirlik verelim de her seye cevap veremeyebiliyor. 

Nacizane gorusumdur.  Saygilar...

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #655 : 14 Nisan 2015, 17:48:38 »
Kubra'nin su anda yaptiklari, yillara gore ayni orantida artarsa, ileride Turk Thaisa'yi izleriz.

Vallaha tam terside olabilir.kesin konuşmamak lazım boya gelince o boyda pivot'a ihtiyacımız var ama bir nevriye Çıkmış galiba oda bulgaristan göçmeniydi sanırım.Bence iki tarafada katılmamak elde değil ama diyelimki kübrayı takıma alacagınız dedikde yok almayın demeyiz.  :p

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #656 : 14 Nisan 2015, 17:49:56 »
Vallaha tam terside olabilir.kesin konuşmamak lazım boya gelince o boyda pivot'a ihtiyacımız var ama bir nevriye Çıkmış galiba oda bulgaristan göçmeniydi sanırım.Bence iki tarafada katılmamak elde değil ama diyelimki kübrayı takıma alacagınız dedikde yok almayın demeyiz.  :p

Tabii, her genc oyuncuda bu tarz bir risk var.  Ama Kubra'nin blok sezgisi cok yerinde.  Bence Bauer kadar kotu olmaz.  Skora gelince, bu orta oyuncularda zamanla iyiye gidecek bir husus. 

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #657 : 14 Nisan 2015, 17:56:20 »

Aynen.
Keşke bizde izlesek diyeceğim ama vakıf'ın ondan vazgeçmesi için tek şansımız voleyboldan elini ayağını çekme kararı almaları olur. :(
...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #658 : 14 Nisan 2015, 18:30:46 »
baharın gözünü sağlam morartmışlar

Çevrimdışı akarship

• Üye
« Yanıtla #659 : 14 Nisan 2015, 23:39:21 »
baharın gözünü sağlam morartmışlar

nasıl yani, kim yapmış, link falan varmı haber için?