Abi, eline saglik oncelikle. Hepimizin yasadigi o gerginlik anlarini cok guzel yansitmissin. Ben de heyecandan maci kapattim bir ara.
Katilmadigim iki husus var. Yerli olayi. Bence de cok onemli bir unsur ama farki yaratan unsur "cogu zaman" kaliteli yabanci oluyor. Yabanci derken alelade yabancidan bahsetmiyorum. Bugun Vakifbank'in rekorlar kiran takimdan, giderek dususe gecen takim olmasindaki esas unsurlardan biri de yabanci faktoru. Sheilla'yi ben cok begenirim ama Vakifbank'in oyuncusu degil. Bunun sebebi de Naz'in oyun stili ile Sheilla'nin oyun stilinin gece ve gunduz gibi farkli olmasi. Naz'in attigi paslar ne Sheilla'ya ne de Vasileva'ya uygun degil. Rasic ile olan uyumu bu iki oyuncuya yansitamadi. Keza Eczacıbaşıbasi'na gelecek olursak, yerli kadrosunda degisen bir sey yok ama her maci kaybeden takimdan, Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olan takima evrilmelerindeki en buyuk etken Larson (ve SL ozelinde konusursak, De La Cruz).
Bize gelecek olursak, Kim'i cikartip baska bir 4 numara koy, alelade bir takim huviyetine burunuruz. Iste Kosheleva da Kim ayarinda baskin bir oyuncu. Elimizden kacirir da, Ecacibasi kaparsa, gecmis olsun.
Sagolasın Besim Kardeşim,
Benim dediğim şu Yabancı sınırlaması olan her branşta Takımı Yerli oyunculardan kuracaksın üstünede çok kaliteli 3-4 yabancı alacaksın.Yabancın Türk oyuncu ayarıında oldumu Hem kontenjanı dolduruyorsun hemde Bojovic'e verdiğin gibi boşa gidiyor.Eczacıbaşıda-Vakıfbank'ta eskiden fenerbahçe'de türk oyuncuları sayesinde bir yerlere gelebildi. Yanılmıyorsam 2010-2011 bayan basket takımında Birsel,Nevriye,Saziye,Esmeral,Ecem,Özge,Nevin,Melike,Olcay,Begüm,Devran,Yerli oyuncular vardı .Unuttuklarım beni affetsin.Üstünede Diana Taurasi,Peny Taylor,Angel,Anete Jēkabsone,Tammy Sutton-Brown,Anna Vajda, lı takım nagmaglup şampiyon bitirmişti.Yabancılardada unuttuğum varsa affola.Şimdi Nevin olsaydı Tinayla uyum saglamazmıydı.Tina'yı dinlendir nevriyeyi koy,Keza Saziye Tugbadan çok üstün bence Esmeralin Ölüsü Bojovic etmezmi?Herhalde anlatabilmişimdir kendimi Besim Kardeşim senin yazdıklarınada katılıyorum.senden farklı düşündüğüm yok.Saygılar.