Gönderen Konu: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası  (Okunma sayısı 114741 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
Ynt: Fenerbahçe / Bayan Voleybol Türkiye Kupası
« Yanıtla #675 : 16 Nisan 2015, 13:36:13 »
Yok be Besim ya,dalga geçiyor benimle.Benim zamanımda voleybolda servis atılırken fileye değdiğinde tenisteki gibi net olurdu,servis atan takım topu öldürünce sayı alınırdı,servis karşılayan topu öldürünce sayı olmaz sadece servis geçerdi vs. vs.Yani milattan önceydi.Bu arada inşallah bir gün kısmet olur da görüşürsek ki çok isterim epey konuşuruz herhalde.

Suleyman Abi, o kurallar benim zamanimda da vardi.  Hatta ortaokuldaki voleybol maclarindan hatirliyorum.  Ayni sekilde, ayak ile vurma da yasakti, degil mi?

Insallah, gorusme sansimiz olur.  Selamlar!

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #676 : 16 Nisan 2015, 15:44:14 »
Yok be Besim ya,dalga geçiyor benimle.Benim zamanımda voleybolda servis atılırken fileye değdiğinde tenisteki gibi net olurdu,servis atan takım topu öldürünce sayı alınırdı,servis karşılayan topu öldürünce sayı olmaz sadece servis geçerdi vs. vs.Yani milattan önceydi.Bu arada inşallah bir gün kısmet olur da görüşürsek ki çok isterim epey konuşuruz herhalde.
abi Besim ile konuşulmaz.
çok inatçı ama illa konuşacaksan saat 12.00 den sonra konuş
adam temiz laz , şimdi sabah cin gibi olur. ne dersen de seni net çürütür...
sen beni dinle dedem... dedemmm

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #677 : 16 Nisan 2015, 16:35:34 »
Setler de 15 sayıda biterdi Besim :)

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #678 : 16 Nisan 2015, 17:35:47 »
abi Besim ile konuşulmaz.
çok inatçı ama illa konuşacaksan saat 12.00 den sonra konuş
adam temiz laz , şimdi sabah cin gibi olur. ne dersen de seni net çürütür...
sen beni dinle dedem... dedemmm

Yahu ne dedim?  Efendi gibi cevap verdim, Suleyman Abi'me.  Cem Agrak, herkes benimle gorussun, birbirleriyle aralari iyi olmasin istiyor.  Biz bu oyunu bozariz...   8)

« Son Düzenleme: 16 Nisan 2015, 17:36:14 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #679 : 16 Nisan 2015, 23:27:04 »
Yahu ne dedim?  Efendi gibi cevap verdim, Suleyman Abi'me.  Cem Agrak, herkes benimle gorussun, birbirleriyle aralari iyi olmasin istiyor.  Biz bu oyunu bozariz...   8)

Gaza gelme,gaza gelme... ;D
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #680 : 02 Ekim 2015, 12:48:25 »

Bayanlar Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda bu yıl,

2014-2015 Lig ve Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe ile

Türkiye Kupası Finalisti Vakıfbank

14 Ekim 2015 Çarşamba günü Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacaklar.

14 Ekim Çarşamba

17.30 Fenerbahçe - Vakıfbank  Ntvspor

Geçen sene çiftte kupadan sonra umarım bu sezona da kupa ile başlarız.

« Son Düzenleme: 29 Ekim 2015, 10:20:41 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #681 : 02 Ekim 2015, 16:42:18 »
Gidersek oradayız hallederiz,eğer gidemezsek buradayız  ama gene hallederiz. ;)
Adı konamaz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #682 : 03 Ekim 2015, 06:33:18 »
2 İstanbul takımı, şu maçlar İstanbul'da oynansın.

Çevrimdışı cihatc

• Üye
  • Yer: Bursa
« Yanıtla #683 : 07 Ekim 2015, 15:45:23 »

Fenerbahçe bir İstanbul takımı değil, Türkiye takımıdır. Edirne'den Şırnak'a her yerde taraftarı vardır. Takımlarımızı canlı seyretmeyi İstanbullular kadar diğer illerde yaşayanlar da hak ediyor. Hatta daha aç oldukları için daha fazla seyirci geliyor. Bunun gibi kupa maçlarının ve play-off'ların İstanbul dışında oynanması çok doğru bir karar.

Vakıfbank zaten şirket takımı olduğu için nerde oynasa farketmez. Çalışanları ellerine bayrakları tutuşturup mesai çıkışında getirirler salona.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #684 : 08 Ekim 2015, 20:17:44 »

Benmi yanılıyorum.
Birincisi;    Ankara ekibi VakıfBank SK diye geçiyor.İstanbul Takımı değil.
İkinicisi;    Vakıfbank,Halkbank,Ziraat  Bankası İstanbul takımıda şirket takımıda değiller birebir Sporda Haksız Rekabeti yapan Devlet Bankalarıdır.
Üçüncüsü; Fenerbahçe İstanbul Takımı olarak gözüksede Tüm Türkiye'de 25 Milyon civarında Taraftarı vardır.Onun için Nerde yapılırsa farketmez ama Özellikle Amatör şubelerde ki Branşlarındaki İstanbul dışında ki Maçlara daha çok seyirci geldiğine bende inanıyorum. İstanbul dışındaki Özellikle Ankara İzmir gibi Şehirler Takımını özlediği için daha çok sahip çıktıklarına inanıyorum.
Bu Arada konu açılmışken Amatör Şube Branşlardan hangisi olursa olsun Boş seyirciye oynuyoruz.Ama Avrupada başta İtalya,Almanya,Hollanda gibi Tüm ülkelerin Taraftarı tıka basa dolduruyor.25 Milyon taraftar demek Onlarca ülke nüfusundan fazlayız demek.Ama yinede Veleybol,Basketbol,Masa Tenisi,Boks,Atletizim hep boş salonlarda maç yapıyoruz.
Artı Hollandada ve Almanyada gördüğüm Evet hep aynı renkler,Evet hep ayakta durmuyorlar,Evet hep slogan atmıyorlar,Evet hep oTuruyorlar,Evet Ellerinde aletler tempoyla müzikle çok güzel destekleyip yönlendiriyorlar.Amotör Şube Maçlarını Avrupada o taraftarlarla seyretmek benim için daha Hoşuma gidiyor.
« Son Düzenleme: 08 Ekim 2015, 20:20:07 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #685 : 09 Ekim 2015, 09:32:26 »

Vakıfbank İstanbul takımı. Üsküdar Bld. ile ortak yeni bir salonda yapıyorlar. Seneye maçlarını kendi salonlarında oynayacaklar.

Türkiye de Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa da Voleybol Federasyonunun yaptırdığı salonlar epeyce büyük salonlar. O salonlara 2-3 bin seyirci bile gelse salon boş görünüyor.

Takımların bence 1000-1500 kişilik kendi salonları olmalı ve lig maçlarını buralarda oynamalı. Mesela bizim Dereağzında Voleybola özel 1000-1500 kişilk salonumuz olsa o salon hem dolu olur hem de seyirci baskısı çok olur.

Ataşehirde umarım bol seyirci olur ve sporcuların beklentileri gerçekleşir.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bohannon_1907

• Üye
  • Yer: Çekmeköy
« Yanıtla #686 : 09 Ekim 2015, 09:43:37 »
Gidersek oradayız hallederiz,eğer gidemezsek buradayız  ama gene hallederiz. ;)

Dede, sen ve ekibin her türlü halledersiniz, gerekirse telekinezi yoluyla :)
Kuşandık sarı laciyi

• Üye
« Yanıtla #687 : 09 Ekim 2015, 13:57:09 »
Dede, sen ve ekibin her türlü halledersiniz, gerekirse telekinezi yoluyla :)
Eyvallah torunum,bu arada yeni salonda dört gözle Guidetti'yi bekliyoruz.Bakalım salondan biz mi atılıcaz,yoksa o mu kaçacak?
Adı konamaz.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #688 : 09 Ekim 2015, 16:03:59 »

Benmi yanılıyorum.
Birincisi;    Ankara ekibi VakıfBank SK diye geçiyor.İstanbul Takımı değil.
İkinicisi;    Vakıfbank,Halkbank,Ziraat  Bankası İstanbul takımıda şirket takımıda değiller birebir Sporda Haksız Rekabeti yapan Devlet Bankalarıdır.
Üçüncüsü; Fenerbahçe İstanbul Takımı olarak gözüksede Tüm Türkiye'de 25 Milyon civarında Taraftarı vardır.Onun için Nerde yapılırsa farketmez ama Özellikle Amatör şubelerde ki Branşlarındaki İstanbul dışında ki Maçlara daha çok seyirci geldiğine bende inanıyorum. İstanbul dışındaki Özellikle Ankara İzmir gibi Şehirler Takımını özlediği için daha çok sahip çıktıklarına inanıyorum.
Bu Arada konu açılmışken Amatör Şube Branşlardan hangisi olursa olsun Boş seyirciye oynuyoruz.Ama Avrupada başta İtalya,Almanya,Hollanda gibi Tüm ülkelerin Taraftarı tıka basa dolduruyor.25 Milyon taraftar demek Onlarca ülke nüfusundan fazlayız demek.Ama yinede Veleybol,Basketbol,Masa Tenisi,Boks,Atletizim hep boş salonlarda maç yapıyoruz.
Artı Hollandada ve Almanyada gördüğüm Evet hep aynı renkler,Evet hep ayakta durmuyorlar,Evet hep slogan atmıyorlar,Evet hep oTuruyorlar,Evet Ellerinde aletler tempoyla müzikle çok güzel destekleyip yönlendiriyorlar.Amotör Şube Maçlarını Avrupada o taraftarlarla seyretmek benim için daha Hoşuma gidiyor.
Vakıfbank, İstanbul takımı...2010'da İstanbul'da Cumhurbaşkanlığı maçı yapmıştık Vakıfbank'la ve salon dolmuştu.Lig maçları dolmuyor ama ucunda kupa olan maçlar doluyor.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #689 : 12 Ekim 2015, 16:04:38 »
Geçen yıla ait son kupa. Hayırlısı ile 3'te 3 yaparız.

Kafamdaki tek soru, Mihajlovic oynarsa Bosetti yedek kalacak. O vakit de geri alan savunması aksar. Tabi Skorupa'nın banko oynayacağını düşünüyorum. Mihajlovic, Kim, Bosetti oynarsa pasör Ezgi o yükün altından kalkabilir mi?
Çapraza Polen'i koyup geçen yılki sistemle Mihajlovic yedek de kalabilir. Çok bilinmeyenli denklem.
Bakalım nasıl bir altı çıkacak sahaya.
« Son Düzenleme: 12 Ekim 2015, 16:04:48 Gönderen: iloturo »