2 İstanbul takımı, şu maçlar İstanbul'da oynansın.
Benmi yanılıyorum.
Birincisi; Ankara ekibi VakıfBank SK diye geçiyor.İstanbul Takımı değil.
İkinicisi; Vakıfbank,Halkbank,Ziraat Bankası İstanbul takımıda şirket takımıda değiller birebir Sporda Haksız Rekabeti yapan Devlet Bankalarıdır.
Üçüncüsü; Fenerbahçe İstanbul Takımı olarak gözüksede Tüm Türkiye'de 25 Milyon civarında Taraftarı vardır.Onun için Nerde yapılırsa farketmez ama Özellikle Amatör şubelerde ki Branşlarındaki İstanbul dışında ki Maçlara daha çok seyirci geldiğine bende inanıyorum. İstanbul dışındaki Özellikle Ankara İzmir gibi Şehirler Takımını özlediği için daha çok sahip çıktıklarına inanıyorum.
Bu Arada konu açılmışken Amatör Şube Branşlardan hangisi olursa olsun Boş seyirciye oynuyoruz.Ama Avrupada başta İtalya,Almanya,Hollanda gibi Tüm ülkelerin Taraftarı tıka basa dolduruyor.25 Milyon taraftar demek Onlarca ülke nüfusundan fazlayız demek.Ama yinede Veleybol,Basketbol,Masa Tenisi,Boks,Atletizim hep boş salonlarda maç yapıyoruz.
Artı Hollandada ve Almanyada gördüğüm Evet hep aynı renkler,Evet hep ayakta durmuyorlar,Evet hep slogan atmıyorlar,Evet hep oTuruyorlar,Evet Ellerinde aletler tempoyla müzikle çok güzel destekleyip yönlendiriyorlar.Amotör Şube Maçlarını Avrupada o taraftarlarla seyretmek benim için daha Hoşuma gidiyor.