Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 118628 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
Ynt: EVL 1. Hafta Fenerbahçe - Ziraat Bankası 19.10.2014 [14.00]
« Yanıtla #30 : 19 Ekim 2014, 15:36:55 »
27 25 koyduk..
3-0 ...

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #31 : 19 Ekim 2014, 15:39:26 »
Voleybol maçına giden gerçek FENERBAHÇELİLER size helal olsun.Siz FENERBAHÇE'Yİ Aziz'e değişmeyen taraftarlarsınız helal olsun.Gerçek FENERBAHÇELİ Ersun Yanal'a sahip çıktınız,galatasaray'ın en başarılı başkanı Aziz'e iyi cevap verdiniz.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 15:40:22 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #32 : 19 Ekim 2014, 15:42:54 »
15 11 Oldu bülom :)

Tabletten yaz(ama)dığımdan gerisini getiremedim abi . :)

Galibiyet güzel.
Her ne kadar haksız rekabet unsuru olan Halkbank yüzünden lig adına umudum olmasada takımı beğendim.
Birlikte oynadıkça çok daha iyi olacağız.
Ayrıca Wijsmans net iyi oyuncu.
...

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #33 : 19 Ekim 2014, 15:50:10 »
Voleybol maçına giden gerçek FENERBAHÇELİLER size helal olsun.Siz FENERBAHÇE'Yİ Aziz'e değişmeyen taraftarlarsınız helal olsun.Gerçek FENERBAHÇELİ Ersun Yanal'a sahip çıktınız,galatasaray'ın en başarılı başkanı Aziz'e iyi cevap verdiniz.

Yalnız Ersun hoca seneye en kötü bir iki seneye Galatasaray'ın başına geçeceği için gerçek Fenerbahçe'li sözlerini kolayca kullanmamak lazım derim Abdulah. :)
...

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 19 Ekim 2014, 15:51:37 »
Maçı 3-0 kazandık,geçen gün Halkbank maçının son 1.5 setini falan izlemiştim,o maç zaten ölçü olmaz ama bugün takımı biraz daha  test edebileceğimiz bir maçtı bence.Takımı geçen seneden geride gördüm,çok fazla hatalar yapıyoruz.Nikic'ten zaten çok iyi hücum sayıları,çok iyi servisler falan beklenmesin de 3 ay önce grand prix'lerde 3-4 maçını izlediğim Sırp milli takımında yedekten gelip,sadece etkili servis atan rakip oyuncuların servislerini karşılamak için oyuna giriyordu,servis karşılamada güvenilen isimdi ama bugün rakibin azıcık etkili servislerinde çok basit hatalar yaptı,en iyi yaptığı işi de yapamayacaksa hiç almasaydık keşke,inşallah diğer maçlarda toparlanır,ona servis karşılamada çok büyük ihtiyacımız olacak,çünkü hem Serkan hem de Wijsmans da hiç iyi servis karşılayan oyuncular değiller.Nikic'in rakip servisleri ne derecede karşılayıp karşılamayacağı bizim için çok kritik olacak gibi duruyor bu sene.

Ayrıca belki de bu sene en çok Fonteles'in servislerini arayacağız,etkili servis atan oyuncumuz yok.Ama yine de şu bütçeye kurulan kadroda fena bir kadro değil.Şampiyonlar liginde biraz daha insani bir gruba düşseydik 3. olup 2. kupada devam etme şansımız vardı bence.

Yalnız şu Nikic'in saçları kısalt,sakalı kes,Ukic diye yutturursun millete.Çok benziyorlar.

Çevrimdışı nemanja bjelica

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #35 : 19 Ekim 2014, 15:53:25 »
Yalnız Ersun hoca seneye en kötü bir iki seneye Galatasaray'ın başına geçeceği için gerçek Fenerbahçe'li sözlerini kolayca kullanmamak lazım derim Abdulah. :)
Maalesef Ersun Yanal onları şampiyon yapar,o şampiyonluk Azizcilere tokat gibi iner,yalan yok Ersun Yanal galatasaray'a gidip şampiyon yaparsa en hafif deyimle çok üzülürüm ama Aziz için sorun yok.Dido Fenerbahçe'de görevli ama halen galatasaraylı
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 16:13:51 Gönderen: nemanja bjelica »

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #36 : 19 Ekim 2014, 16:17:48 »
Maalesef Ersun Yanal onları şampiyon yapar,o şampiyonluk Azizcilere tokat gibi iner,yalan yok Ersun Yanal galatasaray'a gidip şampiyon yaparsa en hafif deyimle çok üzülürüm ama Aziz için sorun yok.Dido Fenerbahçe'de görevli ama halengalatasaraylı

Ben kendisinin bu ülke için vasat üstü dünya çapında ise vasat-vasatın altında bir teknik direktör olduğunu düşünüyorum.
Lakin doğruya doğru, adamın bu ligde 3 büyükler içinde şampiyon yapamayacağı takım yok.
Galatasaray'a giderse(ki gidecek) onları şampiyon yapması kaçınılmaz son olur.
Aziz başkana onu göndermesin yanında, madem böyle bir hata yaptın bu seviyeleri kaldırabilecek teknik adam niçin getirmezsin diye ayrıyeten sinirliyim.
Neyse voleybol konusunu futbolda yapılan yanlışlar üzerinden daha da kirletmeyeyim.
...

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #37 : 19 Ekim 2014, 16:22:16 »
Tabletten yaz(ama)dığımdan gerisini getiremedim abi . :)

Galibiyet güzel.
Her ne kadar haksız rekabet unsuru olan Halkbank yüzünden lig adına umudum olmasada takımı beğendim.
Birlikte oynadıkça çok daha iyi olacağız.
Ayrıca Wijsmans net iyi oyuncu.
tabiki net iyi oyuncu.
yaşına takılıyor insanlar. birde takip etmiyorlar son 2 3 seneyi biliyorlar sadece ama daha 2 sene öncesinde bu adam Cuneo ile Fİnal 4 da final maçı oynadı ve takımın hücum anlamında en iyi en etkili adamıydı.
neyse sonuçta taım uyumu sağlarsak beklenti üzeri bir takım olur
Halkbanka gücümüz yeter mi orasını zaman gösterecek
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 17:52:34 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı Sisley Volley TV

• Üye
« Yanıtla #38 : 19 Ekim 2014, 16:56:58 »
* Ziraat Bankası Burak ve Serhat'a yazık ediyor. Bugün içinse Hüseyin'i çok aradılar.

** Wijsmans sezonun en iyi transferlerinden. Ama bunun hiçbir anlamı yok. Zira çaprazı bir oyunun kaderini değiştirebilecek çapta biri değil. Hep bir şehir efsanesi dönüyor , manşeti iyi diye. Değil... Dünya şampiyonasında Sırp milli takımının as oyuncusuydu , sağolsun antrenörle birlikte takımın içine ettiler. Rusyadan tabiri caizse kovalandı. Sözleşmesi yenilenmedi. Orta seviye bir Polonya takımıyla tam anlaşacakken FB den, duyduğuma göre iki katı teklif alarak son anda rotayı buraya çevirdi.

*** Miljkoviç bu sene olmamalıydı. Tıpkı Ze'nin Brezilya'da olmamasını düşündüğüm gibi. Böyle düşünmemin sebebi bahsettiğim isimlerin yetersiz olmaları değil , artık bulundukları kulüplerdeki misyonlarını tamamladıklarından dolayıdır.

**** Libero Serkan'ın bu haliyle ilk altı oynaması gerçekten şaşırtıcı. Yedeğinin ondan daha kötü olabileceğini düşünmüyorum.

***** Castellani'ye , Ivan ve Serkan'ı ilk altı oynattığı için inanılmaz güvenim sarsıldı.

****** Şampiyonu belli olan bir ligde mücadele ediyoruz. Bayan takımını önde tutup erkek takımını geri plana itenlere yazıklar olsun diyorum.

Evet bunları 3-0 kazandığımız bir maçtan sonra yazıyorum. Zira kötü günde yazmayı pek sevmiyorum...
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2014, 16:57:37 Gönderen: Sisley Volley TV »

Çevrimdışı Zihinbaz13

• Üye
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
« Yanıtla #39 : 19 Ekim 2014, 17:22:47 »
Öncelikle takımımıza sakatlıksız bol başarılı ve kupalı güzel bir sezon diliyorum. Açılışı galibiyetle yaptık. Tebrikler takıma. Bu arada Süleyman Abi hoş geldin sende:))
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #40 : 19 Ekim 2014, 17:27:02 »
* Ziraat Bankası Burak ve Serhat'a yazık ediyor. Bugün içinse Hüseyin'i çok aradılar.

** Wijsmans sezonun en iyi transferlerinden. Ama bunun hiçbir anlamı yok. Zira çaprazı bir oyunun kaderini değiştirebilecek çapta biri değil. Hep bir şehir efsanesi dönüyor , manşeti iyi diye. Değil... Dünya şampiyonasında Sırp milli takımının as oyuncusuydu , sağolsun antrenörle birlikte takımın içine ettiler. Rusyadan tabiri caizse kovalandı. Sözleşmesi yenilenmedi. Orta seviye bir Polonya takımıyla tam anlaşacakken FB den, duyduğuma göre iki katı teklif alarak son anda rotayı buraya çevirdi.

*** Miljkoviç bu sene olmamalıydı. Tıpkı Ze'nin Brezilya'da olmamasını düşündüğüm gibi. Böyle düşünmemin sebebi bahsettiğim isimlerin yetersiz olmaları değil , artık bulundukları kulüplerdeki misyonlarını tamamladıklarından dolayıdır.

**** Libero Serkan'ın bu haliyle ilk altı oynaması gerçekten şaşırtıcı. Yedeğinin ondan daha kötü olabileceğini düşünmüyorum.

***** Castellani'ye , Ivan ve Serkan'ı ilk altı oynattığı için inanılmaz güvenim sarsıldı.

****** Şampiyonu belli olan bir ligde mücadele ediyoruz. Bayan takımını önde tutup erkek takımını geri plana itenlere yazıklar olsun diyorum.

Evet bunları 3-0 kazandığımız bir maçtan sonra yazıyorum. Zira kötü günde yazmayı pek sevmiyorum...

SErkan'ın . Nİkiç konusunda sana şöyle katılmıyorum
son 1 2 senesi kötü veya formsuz geçirmiş olabilir ama Nİkiç manşeti fena değildir senin ezdiğin kadar kötü değildir en azından :)
ama bizde 2 maçtır manşette kötü işler yaptı

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2014, 17:46:21 »
SErkan'ın . Nİkiç konusunda sana şöyle katılmıyorum
son 1 2 senesi kötü veya formsuz geçirmiş olabilir ama Nİkiç manşeti fena değildir senin ezdiğin kadar kötü değildir en azından :)
ama bizde 2 maçtır manşette kötü işler yaptı
Çok sağol,hepimize hayırlı sezonlar.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2014, 17:49:30 »

Vakıfbanka gücümüz yeter mi orasını zaman gösterecek
Yeter sevgili Cem,bu takım Vakıfbank'ı kesinlikle yener,her iddiasına varım. :) ;) :D ;D
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2014, 17:53:22 »
Yeter sevgili Cem,bu takım Vakıfbank'ı kesinlikle yener,her iddiasına varım. :) ;) :D ;D

dedem ben Halkbank demek istedim yoksa VAkıfa gücümüz yeter ALlah ın izniyle

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #44 : 19 Ekim 2014, 17:54:55 »
Ersun Yanal alex voleybolla ne alaka bide burda bağıranları övüp Fenerbahçenin başkanına saygısılık yapmayın.