@Süleyman Özgül hocam, anlatımınız için teşekkürler. TV'dan gelen seslerden maçın başlarında bir gerginlik olduğu belli oluyordu.
Aslında benin Adana'daki planım bu akşam 18:00'de Aski-Edirne Bayan basket maçına gitmek, sonra da yetişebildiğim kadarı ile TV'dan FB-Üniv. maçına yetişmekti. Olmazsa, gece 01:00'de FBTV maçın tekrarını verir, onu seyrederim diyordum ama 15:45 gibi nerden açtıysam FBTV'yi, giyinmeme rağmen FB Volley maçını NTVSpor verecek deyince gitmekten vazgeçtim.
Ancak, ikinci sette 16-11 ilerde iken yakalandığımızı görüp maçın gideceği bana malum olunca! TV'nin sesini kapatıp ters yöndeki masaüstü bilgisayardaki işime döndüm.
Çünkü son bayan Volley maçında Vakıf'tan set alamayınca hıncımı Laptop'tan çıkarıp bir tane çakınca, 6 tane klavye tuşu fırlayıp havada ahenkle dans etmiş ve daha 3 aylık yeni laptop'un garantisi de malul olmuştu.
Netice itibariyle netekim, keşke Adana KSS'na gitseydim bu akşam, hiç olmazsa hem bayan basketteki iki rakibimiz hakkında bilgi sahibi olur, hem de sonuçtan etkilenmezdim.
Not: saat şu anda 01.00 ve FBTV, FB-İBB maçının tekrarını veriyor, demek ki bayan basket maçını 05:30'a bıraktılar..