Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Lig Maçları (2014/15)  (Okunma sayısı 114733 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Bu sezon bir tane bile voleybol maçı izlemedim. Ama sırf trübünleri görmek için Ntv Spor'u açtım. Hayal kırıklığı... Bugün buraya "kahrolsun Trabzon, yıkılsın Trabzon" diye bağırmak için binlerce kişi gelmeliydi. Voleybol takımını desteklemek için demiyorum; çünkü bu takım en iyi zamanlarında bile yalnız bırakıldı. Şu saatten sonra destek ummak hayal olur.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

1. set Fenerbahçe 25-14 G.Saray Fxtcr
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Bu sezon bir tane bile voleybol maçı izlemedim. Ama sırf trübünleri görmek için Ntv Spor'u açtım. Hayal kırıklığı... Bugün buraya "kahrolsun Trabzon, yıkılsın Trabzon" diye bağırmak için binlerce kişi gelmeliydi. Voleybol takımını desteklemek için demiyorum; çünkü bu takım en iyi zamanlarında bile yalnız bırakıldı. Şu saatten sonra destek ummak hayal olur.

Aziz Yıldırım a protestoyu engellemek için uzun süredir voleybol maçlarına bilet satışı sınırlı.

Gelen taraftarı da kapıdan almıyorlarmış. Sadece beğendiklerine bilet satıyorlarmış.

« Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 19:32:02 Gönderen: Anka »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
Aziz Yıldırım a protestoyu engellemek için uzun süredir voleybol maçlarına bilet satışı sınırlı.

Gelen taraftarı da kapıdan almıyorlarmış. Sadece beğendiklerine bilet satıyorlamış.

Sinirimden şöyle katıla katıla kahkaha atmak istiyorum. Cidden güler misin, saçlarını yola yola ağlar mısın? Kendi muhaliflerin için aldığın tedbirlerin yarısını sporcularının güvenliği için alıyor musun diye sormazlar mı adama?

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

2. set Fenerbahçe 25-14 G.Saray Fxtcr
FENERBAHÇE

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
çok guzel geri donduk

Çevrimdışı nsmert

• Üye
ivan oynasin biz seyredelim

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye

3. set Fenerbahçe 26-24 G.Saray Fxtcr
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
26-24 ve 3-0 bizim...
Aferin Ediz...süperdir...
Yarin biraz daha taraftarla bu is bizimdir...psikolojik olarak üste çıktık...zaten daha iyi takimiz...bugün belli oldu...
Son sette bile 6 sayıdan geldik..
Ama yarin ilk set çok önemli..almalıyız gs yi oyuna sokmadan..o yüzden taraftar lazim 200-300 kişi daha...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
İvana helal olsun

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Son sette ki 24.sayıda takımın yaptığı savunma akabinde İvan'ın aldığı sayı nete düşerse izleyin.
Harikaydı.
Takım genel olarak iyiydi.
Umarım yarın ki maçıda kazanıp bir üst tura çıkarız.
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2015, 20:31:37 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı nsmert

• Üye
Son sette ki 24.sayıda takımın yaptığı savunma akabinde İvan'ın aldığı sayı nete düşerse izleyin.
Harikaydı.

mehmet sevinc fenerli oldu  o sayida

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
Yok be Süleyman abim..

Bizim takım sezonu kafasında bitirmiş.Onlar iyi falan değiller..Biz reziliz
Valahi sevgili Murat haklı çıktın.Bu bana iyi bir
kapak ne kapağı tapa oldu.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Harikaydı.
Orada serkan inanılmaz doğru is yapıp; ivana 2.pası bırakmadı ve zor şekilde İvan a pas verdi..mükemmeldi..

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
2.maç için ne olur imkanı olan varsa şu takımı desteklemeye gelsin. Bu sene bu kısıtlı bütçe ve imkanlarla çok şeyler başardı bu takım. En azından ezeli rakibimiz gsyi yenip şampiyon olamasak bile bir dahaki sene clye gidebilmek için 4li final etabı oynamamız mühim. Maç yarın saat 7'de sanırım. Ben okulum 5 gibi bitmesine rağmen beyazıttan gelip yetişmeye çalışacağım bir arkadaşımla. Lütfen bu en çok destekten mahrum kalan branşımızı bu sezonun en mühim maçında yalnız bırakmayalım. (3.maç için açılmış bir sayfa göremediğim için buraya yazıyorum kusura bakmayın lütfen)