Gönderen Konu: Fenerbahçe Erkek Voleybol Kupa Maçları  (Okunma sayısı 18375 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: ST Voleybol Şampiyonlar Kupası 15.10.2014 - [17.30]
« Yanıtla #45 : 15 Ekim 2014, 19:22:19 »
sezon başı erken falan ama bu takım maalesef ı-ııhh....Finale kalsak bile Halkbank indirir bizi...Fazla beklenti içinde olmamak lazım

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #46 : 15 Ekim 2014, 19:31:28 »
Normal takım bana vasat geldi...Ivan da kendi gibi oynamayınca patladık...Yani bu maç ne olursa olsun sezon içinde de çok zorlanırız..Özellikle deplasmanlarda

Çevrimdışı Süleyman Özgül

• Üye
« Yanıtla #47 : 15 Ekim 2014, 19:35:44 »
Serkan bu maçta tam salakları oynuyor.
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.
Onun  büyüklüğü başka büyüklüktür işte.
Adı konamaz.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #48 : 15 Ekim 2014, 19:58:16 »
Canlari sağolsun bu butceye karsi..ben şahsen mücadeleden memnun kaldim 3.set hariç...biraz hakem ve tabiki Sokolov farki belirledi maci..ilk set hakem hatasindan gitti..
Su metinden manşet calistirip smaçör yaratirsak bohme ile daha iyi takim oluruz..wout ve İvan gibi yasli tüfekler değişerek oynar...
Ama Sokolov yerine gecen sene djurlc olsa bu mavi alirdik...
Genelde tebrikler...

• Üye
« Yanıtla #49 : 15 Ekim 2014, 19:59:30 »
Metini ortalama bir mansetci yapmak bile hücumda çok farkettirir bu takimi...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #50 : 15 Ekim 2014, 20:00:05 »
Halkbankası geçen seneye oranla güç mü kaybetti güç mü kazandı o konuda bir şey söyleyemiyorum ancak Türkiye ligi onların idman maçları yaptığı bir lig olur. Arkas zorlar mı sadece onları da görmek lazım.
Bizim takıma söyleyecek bir şey yok. Güçleri bu. Daha fazlası olmaz. O nedenle eleştirilecek bir yanları yok.
Hakan Dinçay efendinin gözü aydın olsun. Bahaneyle geçen seneki son maçta yapılan hakem hatasını bahane edip amaçsız bir sezona başlattılar şubeyi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #51 : 15 Ekim 2014, 20:03:43 »
Serkan dan da kurtulursak güzel olacak.. Arslan yine bildiğimiz gibi gram ilerleme yok .
ama takım henüz sezon başı itibari ile hazır değil . zaman tanımak lazım ama beklentinin üzerinde iyi olacağımız kesin

Bir zamanlar bir Hasan vardı libero o nerelerde bilen varmı :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 15 Ekim 2014, 20:04:11 »
En önemli faktör net pasörlerdi ve atılan servislerdi.
Ulaş maçın başında ortadan arka orta 6 numaradan 4 den heryerden takımı hücum ettirdi. Böyle olunca ve kötü servis atınca ulaş nereye atacak diye tirtir titrerken köşelere blok getieremedik.  sokolov netedeyse maçın tamamında tekli bloğa karşı vurdu. Maşallah iyi.oynadi çok iyi servis attı.
Bizde ise.neyse artık. Libero ve pasör mevzusu konuşmayacağım.
Var gücümuz ile mücadele edeceğiz.

Emre Batur niye bu kadar götünü yirtti çözemedim.
Para karşılığı getirilmiş çoluk çocuğa karşı oynamayı çok mu seviyor..
Osmany deki efendilik kimsede yok bu arada....

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #53 : 15 Ekim 2014, 20:07:44 »
Hoca maçın başından sonuna Metin ile oynayaydı keşke

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 15 Ekim 2014, 20:50:18 »
Halkbankası geçen seneye oranla güç mü kaybetti güç mü kazandı o konuda bir şey söyleyemiyorum ancak Türkiye ligi onların idman maçları yaptığı bir lig olur. Arkas zorlar mı sadece onları da görmek lazım.
Bizim takıma söyleyecek bir şey yok. Güçleri bu. Daha fazlası olmaz. O nedenle eleştirilecek bir yanları yok.
Hakan Dinçay efendinin gözü aydın olsun. Bahaneyle geçen seneki son maçta yapılan hakem hatasını bahane edip amaçsız bir sezona başlattılar şubeyi.

şu açıdan haklısın güç kaybetse de güç kazansa da türkiye liginde onları zorlayacak biraz biz biraz arkas olur harici antreman temposu devam eder.
Ulaş da takıma şimdilik cuk uymuş gibi duruyor

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #55 : 15 Ekim 2014, 23:46:35 »
Ulaşın bişey yapmasına gerek kalmadı..Servis ile yendiler bizi.
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #56 : 16 Ekim 2014, 08:46:38 »
Amaç cl de devam edemezsek bile cev de kupayi almak olmali...ligde de sonuçta final grubunda olacagiz..bakalim göreceğiz ne olacak...

Ben dünkü maçla ilgili olarak nikicin hücumda iyi ama sokolovun servislerinde aciz kaldigini gördüm..umarim bu macliktir. Serkan zaten ayni...
Ama dun arslan kesinlikle çok kotu bir mac oynamadi...takimi servis karsiligi geldiğince dengeli oynatti...1-2 kisine yigmadi oyunu...
Ama servis karsilayamadik...
Bence castellani bin bize yapacagi en büyük koyak metinden 4 numara yaratmak olur..çok farkettirir..keşke olsa. Artik seneye de Sokolov bizde olsa diyorum içimden...çok fena adam..
Ulaş konusuna gelince..keçiye abdurrahman celebi dersin ya misal...arslandan daha kaprisli ve problemli bence..yillardir dolasiyor..hicbir takimda 2 seneden fazla tutunamadi...

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #57 : 16 Ekim 2014, 09:41:33 »
Şu kritik yerlerde kaçırılan servisleri oldum olası anlayamadım.

4.sette 7-2'lik seri ile seti uzatmaya taşıdık.  Herşey bitti denilen bir anda bu inanılmaz dönüşümüzü Arslan'ın kaçan servisi mahfetti. Ve ardından  verdiğimiz sayı ile maçı ve kupayı hediye ettik. Arslan orada riskli servis atacağına garanti servis atsaydı sonuç çok farklı olabilirdi. Tam bloklarımız çalışmaya başlamış, oyuncularımızın motivasyonu yükselmiş ve rakip paniklemişken bu kaçan servis! Kötü oldu.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #58 : 16 Ekim 2014, 09:56:09 »
Amaç cl de devam edemezsek bile cev de kupayi almak olmali...ligde de sonuçta final grubunda olacagiz..bakalim göreceğiz ne olacak...

Ben dünkü maçla ilgili olarak nikicin hücumda iyi ama sokolovun servislerinde aciz kaldigini gördüm..umarim bu macliktir. Serkan zaten ayni...
Ama dun arslan kesinlikle çok kotu bir mac oynamadi...takimi servis karsiligi geldiğince dengeli oynatti...1-2 kisine yigmadi oyunu...
Ama servis karsilayamadik...
Bence castellani bin bize yapacagi en büyük koyak metinden 4 numara yaratmak olur..çok farkettirir..keşke olsa. Artik seneye de Sokolov bizde olsa diyorum içimden...çok fena adam..
Ulaş konusuna gelince..keçiye abdurrahman celebi dersin ya misal...arslandan daha kaprisli ve problemli bence..yillardir dolasiyor..hicbir takimda 2 seneden fazla tutunamadi...

Amaç Cev cup olmalı ancak bir de görünen gerçekler var. Biz o grupta kuvvetle ihtimal sonuncu oluruz. Galibiyet alır mıyız şüpheli. O nedenle de Cev'den devam edebileceğimizi de sanmıyorum.

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
Ynt: Fenerbahçe Erkek Voleybol Kupa Maçları (2014/15)
« Yanıtla #59 : 21 Ekim 2014, 16:22:52 »

Süper Kupa (Türkiye Kupası)

2014-2015 Sezonu Süper Kupa (Türkiye Kupası) Çeyrek Final kura çekimleri bugün yapıldı.

Çeyrek Finalde Fenerbahçe nin rakibi Ziraat Bankası oldu. İlk maç deplasmanda ikinci maç İstanbul da oynanacak.

Çeyrek Final 1. Maç: 26-27 Kasım 2014

Çeyrek Final 2. Maç: 24-25 Şubat 2015
FENERBAHÇE