"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şike arayanlar buraya baksın. Her şey ortada. Tezgah kurulmuş. Bir yolunu bulup şampiyonlar liginde en büyük rakipleri olma potansiyeline sahip Fenerbahçe'yi yine aradan çıkarmak. Galatasaray'ın eti belli, budu belli. Ama Fenerbahçe yeniden şampiyonlar ligine katılırsa Vakıf'ın hanedanlığı sekteye uğrar. Çünkü yaptıkları yapacaklarının teminatı. Yazıklar olsun.
sadece poleni mi?
3-2 Vakıfbank galibiyeti her iki takımın da çok işine geliyor gerçekten. Kendi göbeğimizi kendimiz keseceğiz endişelenmeyin
Kesinlikle böyle düşünüyorlardır ama kurtuluşları yok Vakıfın devri bu sene bitiyor
Bizimle Gs arasında kaç puan fark var?
Türkiye sınırları içinde yayıncısı bulunan şifreli yayınların linkini açıktan paylaşan mesajları hukuki sorumluluk altında kalmamak için siliyoruz. Bu konuda bize anlayış göstermenizi ister, şimdiden teşekkür ederiz. Böyle konularda birbirinize yardımcı olmak için özelden iletişime geçebilirsiniz.
Ben zannetmiyorum Vakıfın bilerek maçı bu duruma soktuğuna. Gizem ve Brako yok birde GS ı nasılsa yeneriz diye çıkıyorlardır maça.Bizim maça ise tam tersi deli gibi hazırlanırlar. Artı Brako ve Gizem de kesin oynar.
Bizim GS yi VB ı ve Ecz yı 3-0 yada 3-1 yenmemiz neden mucize olsun ki.