Belki hep söylenen bir şey ama belirtmeden duramamayacağım: Simmons'dan bir bok olmaz eğer şut atmayacaksa. %30-35 seviyelerinde üçlük atmadan, boş kaldığında şut sokamadan hiç bir nane olmaz kendisinden. 7/15 ikilik atıp %60'la faul sokan oversized bir gard olur. Kısaca NBA'in Ponkrashov'u olur. Öte yandan 76'ers için esas sıkıntı Embiid'in bir süperstara mı yoksa bir şaklabana mı dönüşeceğinde.
Boston'a gelirsek de esas takım olma sınavlarını Cavs'a karşı verecekler. Buldozer modunu açmış bir LeBron var karşılarında. Adam bir mutant. Hakemler tarafından kollanmadan oynadığı zaman da saygım büyük. Ve işin kötüsü de Boston'da bir karşılığı yok savunmada. Tatum şu haliyle karşılığı olamaz. Brown? Belki de 4 numarayla savunmak isterler, bilemem. Ama Stevens dayıyı ciddi bir plan aşaması bekliyor. Ben olsam hareketli bir small-ball denerim diyeceğim ama o zaman da ribaunt işinde fecii sıçma ihtimalleri var. Merakla bekliyorum seriyi.
Öteki tarafta da Golden State neredeyse hiç kemer sıkmadan geliyor. Pek adetim değildir ama bu sefer iddialı konuşacağım: Houston'u nefessiz silker Warriors. Bu da burada dursun, bakalım hangi seviyede göt olacağım.
Not: Sırf fi tarihinde Hakan abi yazdı diye Tatum'u takip etmiştim. Adam oyuncudan anlıyor kesinlikle. Bu senenin steali kim olur abi?