Gönderen Konu: NBA  (Okunma sayısı 741808 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Ynt: NBA
« Yanıtla #2445 : 29 Temmuz 2018, 22:31:08 »
Kıymetli yorumların için çok teşekkürler kardeşim. Melo'nun Thunder'daki "umursamaz" tavırlarından sonra ona asla kredi verileceğini düşünmüyorum. Ama gel gör ki, hızlı top çevirmeye ve boş şut bulmaya dayalı D'antoni sitemine de en ters gelecek oyuncu karakteri... Üstelik Knicks'de de somut örneğini gördük. Diğer yandan kariyerinde tek maç yedek oturmuşluğu olmayan da bir isim... Bence özellikle Hawks'ın bile ona sırt çevirmesi Melo'nun artık ego yapma lüksünün olmadığını ve ancak sisteme uyum sağlar ise saygı görebileceğinin bir kanıtı... Ben bu şansı olsun es geçmeyeceğine inanıyorum.

Keşke derin nba'deki Curry için yazdıklarımızı bulup çıkarabilsek... Dediğin gibi, daha Warriors'un zirvenin kenarından geçmediği zamanlardı ve sen onun adına özel topik açmıştın. :)
Abi sen düzenli maç izliyorsun, benim diyen yorumcudan da net bir şekilde iyisin. Düzenli yazsan da zevkle okusak.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #2446 : 29 Temmuz 2018, 22:46:56 »
Abi sen düzenli maç izliyorsun, benim diyen yorumcudan da net bir şekilde iyisin. Düzenli yazsan da zevkle okusak.

Öncelikle iltifatın için teşekkür ederim. Gerçekten mahcup ettin. Ne bileyim, pek ilgi olmayınca... Bende epeydir bıraktım NBA hakkında yazmayı... :)

Kemal Erdem'e gelince... Birçok oyuncu hakkında isabetli tespitleri vardı. Yanlışım yok ise soyadını yazmaktan nefret ettiğim Giannis için de bir tartışma olmuş ve galiba Kemal onun all-star seviyesine geleceğini ileri sürmüştü. Düşünün ki, daha çaylak yılında...

Benim de bir Oladipo yorumum vardı, bulmak isterdim. Kariyerinin henüz dördüncü maçıydı. Nasılsa tuttu; bu sene Indiana performansı sağ olsun. :)

Derin Nba (Nba Turka) zamanlarından nostalji... Parkede Fener sayfalarında ise Amerika U 16 takımında izler iken yazdığım Jason Tatum vurduğum piyangodur. Çuvalladıklarımızı sıralasak; üfffff, bilanço kabarık. :D

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2447 : 29 Temmuz 2018, 23:02:55 »
Yılın koçunu aldık getirdik yine yaranamadık Umut kod adlı arkadaşa. Her şeyden önce Detroit sosyalist bir şehir, Pistons ise kompradorlara karşı savaş veren bir takımdır.

Yine de Pistons'la ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum artık. Her sene bir umut diyoruz, onca analiz yazıyoruz, yorum yapıyoruz, sezon sonu geldiğinde elimizde patlıyor. Sonuçta insan tuttuğu takıma duygusal yaklaşıyor, hep olumlu noktaları görmeye çalışıyor.

Tek umudum uzun yıllar sonra ilk defa içime sinen bir koçun takımın başına gelmesi oldu. Casey öyle ya da böyle geçiş döneminde takımı bir üst seviyeye taşıyabilecek tek koç. Bize zaten şehrin içinde bulunduğu kriz nedeniyle kolay kolay çok üst seviye birini getirmek zor.

Hakan abi;

Çuvalladıklarımıza hiç girme.. Benim yaşadığım en büyük hayal kırıklığı Chandler Parsons oldu. Gerçi sakatlık vs vs etkiliydi düşüşünde ama bu kadar yere çakılmasını da beklemiyordum.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2448 : 30 Temmuz 2018, 00:55:17 »
Parsons Hosuton'da kalsaydı bu kadar dibe vurur muydu? Emin değilim. Bazı oyuncular belli bir hava yakaladıkları ve mutlu oldukları yer dışında bir ortamı benimseyemiyor ve başarısız oluyor... Gül dalında güzel hesabı... Ne yazık ki, profesyonel hayat da bunu kaldırmıyor. Rondo mesela... Boston dışında hiçbir yerde başarılı olamadı. Deron Williams... Utah'dan ayrıldıktan sonra birkaç istikrarsız Nets sezonu ve ardından serbest düşüş... Ekpe Udoh'un Fenerbahçe dışında bir yerde başarılı olamayışı... :D

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2449 : 30 Temmuz 2018, 13:06:33 »
Öncelikle iltifatın için teşekkür ederim. Gerçekten mahcup ettin. Ne bileyim, pek ilgi olmayınca... Bende epeydir bıraktım NBA hakkında yazmayı... :)

Kemal Erdem'e gelince... Birçok oyuncu hakkında isabetli tespitleri vardı. Yanlışım yok ise soyadını yazmaktan nefret ettiğim Giannis için de bir tartışma olmuş ve galiba Kemal onun all-star seviyesine geleceğini ileri sürmüştü. Düşünün ki, daha çaylak yılında...

Benim de bir Oladipo yorumum vardı, bulmak isterdim. Kariyerinin henüz dördüncü maçıydı. Nasılsa tuttu; bu sene Indiana performansı sağ olsun. :)

Derin Nba (Nba Turka) zamanlarından nostalji... Parkede Fener sayfalarında ise Amerika U 16 takımında izler iken yazdığım Jason Tatum vurduğum piyangodur. Çuvalladıklarımızı sıralasak; üfffff, bilanço kabarık. :D
Aslında benim söylediğim sen kendine bir günlük gibi yazacaksın. Blogu burada paylaşacaksın. Zaten gerisi gelir. Twitter'da sağda solda paylaşmak da benim görevim olsun. Gerçekten nitelikli yazıya analize muhtaç oluyoruz sene içinde. Kemal Erdem de site işlerine bulaşıyor bir şekilde, enerjisini bölüyor. Okuyacak adam bulamıyoruz.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2450 : 30 Temmuz 2018, 13:08:21 »
Yılın koçunu aldık getirdik yine yaranamadık Umut kod adlı arkadaşa. Her şeyden önce Detroit sosyalist bir şehir, Pistons ise kompradorlara karşı savaş veren bir takımdır.

Yine de Pistons'la ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorum artık. Her sene bir umut diyoruz, onca analiz yazıyoruz, yorum yapıyoruz, sezon sonu geldiğinde elimizde patlıyor. Sonuçta insan tuttuğu takıma duygusal yaklaşıyor, hep olumlu noktaları görmeye çalışıyor.

Tek umudum uzun yıllar sonra ilk defa içime sinen bir koçun takımın başına gelmesi oldu. Casey öyle ya da böyle geçiş döneminde takımı bir üst seviyeye taşıyabilecek tek koç. Bize zaten şehrin içinde bulunduğu kriz nedeniyle kolay kolay çok üst seviye birini getirmek zor.

Hakan abi;

Çuvalladıklarımıza hiç girme.. Benim yaşadığım en büyük hayal kırıklığı Chandler Parsons oldu. Gerçi sakatlık vs vs etkiliydi düşüşünde ama bu kadar yere çakılmasını da beklemiyordum.
Lakabı Pistons olan takım kompradorlara nasıl kafa tutacak a benim kankam? Kapitalizmin en büyük faaliyet alanlarından birisi değil mi otomotiv? Ah senin şu naifliğin yok mu? :) Bu sene biraz kıpırdanırsanız çok iyi olacak yalnız. Doğu sahipsiz kaldı.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2451 : 04 Ağustos 2018, 14:42:52 »
ESPN'in sezon öncesi tahminleri:

1. Toronto Raptors Projected wins: 55.1
2. Boston Celtics Projected wins: 53.2
3. Philadelphia 76ers Projected wins: 47.8
4. Indiana Pacers Projected wins: 45.7
5. Milwaukee Bucks Projected wins: 45.2
6. Miami Heat Projected wins: 44.8
7. Washington Wizards Projected wins: 43.6
8. Detroit Pistons Projected wins: 39.4
9. Charlotte Hornets Projected wins: 38.3
10. Brooklyn Nets Projected wins: 36.8
11. Orlando Magic Projected wins: 33.6
12. Cleveland Cavaliers Projected wins: 31.0
13. New York Knicks Projected wins: 30.8
14. Chicago Bulls Projected wins: 28.0
15. Atlanta Hawks Projected wins: 25.9

1. Golden State Warriors Projected wins: 58.6
2. Utah Jazz Projected wins: 53.4
3. Houston Rockets Projected wins: 53.0
4. Denver Nuggets Projected wins: 50.5
5. Minnesota Timberwolves Projected wins: 49.6
6. Oklahoma City Thunder Projected wins: 47.2
7. New Orleans Pelicans Projected wins: 44.1
8. Portland Trail Blazers Projected wins: 42.0
9. Los Angeles Lakers Projected wins: 41.2
10. San Antonio Spurs Projected wins: 38.5
11. Los Angeles Clippers Projected wins: 35.5
12. Memphis Grizzlies Projected wins: 33.1
13. Dallas Mavericks Projected wins: 32.1
14. Phoenix Suns Projected wins: 27.2
15. Sacramento Kings Projected wins: 25.4

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • 1899
« Yanıtla #2452 : 04 Ağustos 2018, 21:45:27 »
Bence Golden State'e fazla vermişler. Bir de Utah'ın sırasını beğenmedim. Ayrıca Detroit 45'i, Boston da 55'i geçecek bence.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2453 : 21 Ekim 2018, 14:36:50 »
Lakers olarak 2.maçtan bombayı patlattık  ;D

Chris Paul sen yürek mi yedin ki bu takıma karşı kavgaya karışıyorsun? Dua etsin kavgaya Stephenson ve Beasley de dalmamış. Rondo Paul'e 2 tane sağlam çakmış. Bu kadar manyağın arasında kimyası hemen bozulan Ingram da arkadan koşup yapıştırmış ;D

Yalnız LeBron'a üzüldüm. ''Bu manyaklarla bütün sezon ne yapacağım'' der gibiydi kavgayı ayırırken.

Magic Baba bu manyaklar kadrosunu oluşturmakla lige renk getirdi ne diyeyim. Her hafta bir bomba bekliyorduk ama 2. maçtan Harden ve Paul'e saldırmalarına da ne denir ki.

https://youtu.be/QtHzYG4FaYg

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2454 : 21 Ekim 2018, 15:26:34 »
Sabah maçın tamamını canlı izledim. Bütün olayların başlama sebebi Ingram... Hakemler zaten faulü çalmış, gidip Paul'ü iteledi. Bu çocuk bu kafa ile hiçbir halt olmaz. Amiyane tabirle götü kalkmış iki günde. Cin olmadan şeytan olmaya kalktı. Stephenson'ın kavgayı ayırma ve ortalığı sakinleştirme çabası ise görülmeye değerdi: "Durun lan manyaklar, bu işler benim uzmanlık alanım, size noluyor?" der gibi... :D

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2455 : 21 Ekim 2018, 15:50:35 »
Sabah maçın tamamını canlı izledim. Bütün olayların başlama sebebi Ingram... Hakemler zaten faulü çalmış, gidip Paul'ü iteledi. Bu çocuk bu kafa ile hiçbir halt olmaz. Amiyane tabirle götü kalkmış iki günde. Cin olmadan şeytan olmaya kalktı. Stephenson'ın kavgayı ayırma ve ortalığı sakinleştirme çabası ise görülmeye değerdi: "Durun lan manyaklar, bu işler benim uzmanlık alanım, size noluyor?" der gibi... :D

Ingram tavırlarıyla hayâl kırıklığı abi. Kavga çıksın diye uğraşmış resmen. LeBron'u örnek alıp ondan bir şeyler öğreneceğine bu yaşında Harden gibi bir oyuncuyu itekleyip peşinden de Paul'e uçarak yumruk atıyor, ne ümitliydim oysa kendisinden. 2-3 yıla takas olur ve gittiği yerlerde de devam eder manyaklıklarına.

Stephenson kavga ayırdı ya, başımıza taş yağacak. Gerçi kargaşada herkes kime vuracağını biliyor, Lance'e vurmaya kalkmak kimin haddine ;D

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2456 : 21 Ekim 2018, 17:02:24 »
Lance de macı gerdi.Daha onceki pozisyonda gitti Hardena kafayı soktu birseyler soyledi , Harden hafifce yuru git isine diye koluyla itince teknik yedi.Mac sırasında soylenene gore Paul Rondo'ya belesten yuzuk aldın demis.O da tukurmus.Tukurunce gozune parmagını soktu Paul Rondo da yumruk caktı.Paul da karsılık verdi.Olayları baslatan Ingram ikisi kavga ederken arkadan gelip ucarak yumruk atıyor.

Bana kalsa 15 mac Paul 15 mac Rondo 20 mac da Ingram a veririm.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2457 : 22 Ekim 2018, 14:59:01 »
Bana kalsa 15 mac Paul 15 mac Rondo 20 mac da Ingram a veririm.

David Stern olsaydı aynen dediğiniz gibi olurdu. Hatta azı olmaz, çoğu bile verilebilirdi. Fakat Adam Silver ne yapmaya çalışıyorsa... Bundan sonra yaşanacak olaylara yol verdi. Rondo ve Paul sadece iki maç, Ingram ise dört maç ile cezalandırılmış. Yazık.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2458 : 22 Ekim 2018, 23:59:43 »
David Stern olsaydı aynen dediğiniz gibi olurdu. Hatta azı olmaz, çoğu bile verilebilirdi. Fakat Adam Silver ne yapmaya çalışıyorsa... Bundan sonra yaşanacak olaylara yol verdi. Rondo ve Paul sadece iki maç, Ingram ise dört maç ile cezalandırılmış. Yazık.
Hakan Hocam NBA ustadı piri sensin.Ben macı canlı izledim devamlı olarak NBA asla bu olaylara izin vermez,en agır cezalar verilecektir dendigi icin en az 10 mac uzeri cezalar bekliyordum.Sebebi buydu.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #2459 : 23 Ekim 2018, 14:14:44 »
Hakan Hocam NBA ustadı piri sensin.Ben macı canlı izledim devamlı olarak NBA asla bu olaylara izin vermez,en agır cezalar verilecektir dendigi icin en az 10 mac uzeri cezalar bekliyordum.Sebebi buydu.

Bundan 10 küsur sene önce (Iverson takasından hemen sonra) Carmelo Anthony bir yumruk olayına karışmış ve 15 maç ceza almıştı. Üstelik uzatmamış, vurup kaçmıştı. Düşünün gerisini...