Aynen abi.Konu LeBron olunca insanlar bir anda acayip değişiyor.
Durant’e başarısız diyemem ama LeBron GSW süper takımlarına kaybedirken demediklerini bırakmadılar.Ama işte bu seride Harden’ın stres anlarında ne kadar çabuk sindiğinin göstergesidir.
Durant’te tarihin en iyi 20 oyuncusunda görülecek bir oyuncu ama kimse durantin büyüklüğünü tartışırken 3-1’lik GSW-OKC serisini konuşmuyor 
Ama LeBron konuşulurken olay direkt Dallas serisine bağlanıyor.
Tarihin en iyi skoreri bence Durant ama daha fazlasını söyleyebilir miyim? bilemiyorum.
Anthony Davis orada sakatlanmasa Lakers kimle final oynar onu konuşuyorduk.Clippers dışında kim şampiyon olursa olsun farketmez benim için.
Jordan varken hickimseye tarihin en iyi oyuncusu, skoreri vs denemez. Jordan tek bacakla bile elerdi bu bucksi. 48 degil 58 atması gerekse atardi. Bunlari gereksiz kiyaslar
Ote yandan lebronun seveni kadar sevmeyeni var. Bu bir gerçek. Boyle olunca da subjektif yorum yapan cok. Kimi kompleks, kimi kin, kimi kıyas yaparak adama giydiriyor. O nedenle LeBron hk söylenenlerin çoğu dikkate alınacak şeyler değil.
Kim sampiyon olur bilmiyorum. Gercekten rezalet bir sezon, tatsiz, heyecansiz, bildigin tiyatro.