"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Shai'nin yaptığı aptalca faul yüzünden Dallas konferans finaline çıktı. Bir aksilik olmazsa jokic - doncic finali izleyeceğiz batıda.
Önce koca götlü Jokic'in gördüğüm en dengesiz seriyi geçebilmesi lazım. Minesotta savunmayı tutturunca Murray falan telef oluyor. Tek Jokic'le olmaz o iş. Olur da Minesotta çıkarsa bu Dallas'ı fena yapar gibi duruyor.
Öte yandan şanlı New York'umuz Brunson önderliğinde, Josh Hart'ın 4 numara oynadığı maçta Indiana'yı tokatlayıp 3-2 öne geçti. Anunoby de oynamasa da kadrodaymış, umarım sıkıntı olmadan döner de şu Boston bebelerine bi cehennem yaşatırız.
Geçmiş olsun. Bronson fena patladı.
Pacers çok iyi şut attı 3.çeyrek yakalamıştı nyk ama olmadı. tom thibodeau gene oyuncuları sakatlayana kadar kullandı özellikle hart mahvoldu play offdaDenver son maçı alır diyordum doğrusu devrede 15 sayı öndeymiş üstelik
Eyvallah. Bu kadar sakatla ve maç başı 45+ dakikayla iyi bile getirdi. Seneye ne yapmaları lazım, onu da anlamışlardır artık. Konferans finali uzak değil bence.Koca götlü Jokic'imiz de patladı. Bakalım finalde kimi tokatlayacak Boston bebeleri.
Hakikaten müthiş savunma yapıyor Minnesota. Denver deplasmanında ikinci yarı 20 sayıdan dönmek herkesin yapabileceği bir şey değil. Böylesi bir dönüşü en son Shaq ve kobe'li Lakers Portland'a yapmıştı 7.maçta. Ancak hep söyledim yine söylüyorum maçların 7.maça gitmesi, heyecanlı geçmesi falan bir yere hakikaten NBA'in durumu çok vahim. Bu Denver mesela geçen sene çok rahat şampiyon oldu. Ondan önce GSW şampiyon oldu ki sonrasında 2 senedir veteran Lakers'tan tokat yiyorlar. Konferans finali bile yapamadılar. GSW öncesi Millwauke oldu galiba, kaç yıldır esameleri yok. Her sene saçma sapan bir takım çıkıyor. Çekişme ve heyecan var ama kalite yok.