Celtics hücum anlamında değil de daha çok savunmasıyla normal sezonu domine etti. Şu anda yaşadıkları temel problem Embiid'in yarattığı eşleşme avantajları( mesela Vucevic'i hiç kullanamıyorlar ve Garza'da devredışı kaldı) ve Maxey'in anormal şut performansı. Paul George'da efsane oynuyor şu anda. Tatum ve Brown özellikle faul problemine girdikten sonra Boston hücumları inanılmaz sıradanlaşıyor ve özellikle de Pritchard gününde değilse ekstra bir el bulmakta ciddi sorun yaşıyorlar. Boston'ın sorunu şu an rol oyuncuları, cidden takımın ana iskeletindeki 5-6 oyuncu dışında hücum özellikleri bu kadar kötü bir kadro ben uzun zamandır görmedim.
Knicks şu anda Doğu'da Cavs ile birlikte en ağır favoriler. Detroit mucizeyi başarıp Magic'i elese bile ben Cavs'i geçebileceklerini düşünmüyorum. Cavs ve Knicks Doğu Finali çok olası gibi.
Denver MPJ'yi göndererek çok ama çok büyük bir hata yaptı. Ama onları bu sezon mahveden şey sakatlıklar oldu. Aaron Gordon oynadığı zaman ki Denver ile oynamadığı zaman ki Denver arasında uçurum kadar fark var. Bence Spurs'e karşı az bile olsa şansları vardı ama şu anda görünen o ki Batı'da Thunder-Spurs finalini göreceğiz.
Bence Thunder-Cavs finali olur ve Thunder şampiyon olur.