"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 25 Aralık 2013, 23:02:02Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 25 Aralık 2013, 22:59:48Hakan Yaman neredesin ? New York takımı forma rengi hakkındaki fikirlerini alayım ?İnternetim gitti. Süperonline. Telefon açtım, telesekreter "ege bölgesinde internette gidip gelmeler yaşanıyor, lütfen sabırlı olun" dedi otomatik olarak. Ben Ege değil, Akdeniz'den arıyorum diyemedim. Telesekreter.haydaaaaaa o zaman abi ..abi çok zevksiz maç oluyor noel modundan çıkamamışlarMelo zaten sakat yok 77 58 Oklahoma önde şu anda. parlayan bir turuncu forma ile sadahe NY..
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 25 Aralık 2013, 22:59:48Hakan Yaman neredesin ? New York takımı forma rengi hakkındaki fikirlerini alayım ?İnternetim gitti. Süperonline. Telefon açtım, telesekreter "ege bölgesinde internette gidip gelmeler yaşanıyor, lütfen sabırlı olun" dedi otomatik olarak. Ben Ege değil, Akdeniz'den arıyorum diyemedim. Telesekreter.
Hakan Yaman neredesin ? New York takımı forma rengi hakkındaki fikirlerini alayım ?
Beyler, doyun işte basketbola. Curry'de devreye girdi mi tadından yenmez? Heh heh.
Son periyot işe yetişmek için evden çıktım, geldiğimde 8 saniye vardı bitime. Kazanmak güzel.Bogut bizde Vidmar görevinde ama zamanla körelen ofansif özellikleri de açılacaktır.
Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 26 Aralık 2013, 08:31:33Son periyot işe yetişmek için evden çıktım, geldiğimde 8 saniye vardı bitime. Kazanmak güzel.Bogut bizde Vidmar görevinde ama zamanla körelen ofansif özellikleri de açılacaktır.Hakan Yaman ;Lütfen Bogut u uyar Tamam basketbol da pis işleri yapacak oyuncuya ihtiyaç her zaman vardır ama bu herif itici çok rahatsız edici.Lisansı yırtılsın
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 26 Aralık 2013, 08:55:44Alıntı yapılan: Hakan Yaman - 26 Aralık 2013, 08:31:33Son periyot işe yetişmek için evden çıktım, geldiğimde 8 saniye vardı bitime. Kazanmak güzel.Bogut bizde Vidmar görevinde ama zamanla körelen ofansif özellikleri de açılacaktır.Hakan Yaman ;Lütfen Bogut u uyar Tamam basketbol da pis işleri yapacak oyuncuya ihtiyaç her zaman vardır ama bu herif itici çok rahatsız edici.Lisansı yırtılsın Adam piç. Yapcak bir şey yok.