Gönderen Konu: WNBA  (Okunma sayısı 50781 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: WNBA
« Yanıtla #135 : 15 Haziran 2025, 10:52:41 »
Bu kız 23 yaşındaymış ya daha. Bunu getiremiyor muyuz?
Yillar önce adını ilk ben taşıdım buraya hocam. Henüz lisedeydi. Sonrasi malum. Unrivaled'in 3 aylık milyon dolarlık teklifini reddetti. Gönül istiyor ama kız ister mi yada bizim yönetimde o para var mı bilmiyorum.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #136 : 15 Haziran 2025, 11:00:33 »
Yillar önce adını ilk ben taşıdım buraya hocam. Henüz lisedeydi. Sonrasi malum. Unrivaled'in 3 aylık milyon dolarlık teklifini reddetti. Gönül istiyor ama kız ister mi yada bizim yönetimde o para var mı bilmiyorum.
Reklamdan falan çok kazanıyorsa tabii zordur herhalde, çok hakim değilim. Ama Taurasi'yi primeında getirmiş takımız, belki diyelim. :D
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #137 : 15 Haziran 2025, 11:11:32 »

Tam kaç sene oldu hatırlamıyorum ama evet ben ilk olarak  bu kızın ismini, senin yazdıkların marifetiyle öğrendim. Belki 4 belki 5 sene önce tahminen tam bilemedim.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #138 : 20 Eylül 2025, 15:29:42 »
Jones ve meessemanin rezalet ötesi oynadigi hayatı macta son sampiyon nyl ilk turda play offa veda etti. Umarım bizde de bu performansla oynamazlar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #139 : 29 Eylül 2025, 11:15:46 »
Geçen yılın finalisti, bu senenin tartışmasız en iyi takımı Minnesota da elendi. Phoenix'in NYL sonrası sıradaki kurbanı Minnesota oldu. Son yılların en büyük süprizlerine sahne olan WNBA play offları oluyor. Kayla için de sezon bitti.