Gönderen Konu: Fenerbahçe / Kadınlar Türkiye Kupası 2016 - ŞAMPİYON FENERBAHÇE  (Okunma sayısı 43799 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe / Türkiye Kupası 2016 - ŞAMPİYON FENERBAHÇE
« Yanıtla #30 : 24 Aralık 2014, 22:13:20 »
Quanitra gibi oyuncun olsun

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #31 : 24 Aralık 2014, 22:15:02 »
Beyler, su takim icin attiginiz her ileti basina bir Fenerbahceli hayatini kaybediyor.  Lutfen, yapmayin etmeyin...

yanlış yere yorum yaptın herhalde çünkü bu yorumu futbol başlığına yapman gerekirdi. bir futbol takımımız vark, milyonlar lan bir futbolcu mehmet topuz maşallah pehlivan gibi bu demek oluyorki antreman filan hak getire bir de helikopter almışlar takımı takip etmek için  oynanan oyundan alınan sonuçlardan bahsetmiyorum bile. geçen sene bir rezalet var doğrudur bu branşta ama bu sene daha kısıtlı bir kadro daha az yetenekli oyuncular en azından mücadele var (kaybedilen gs maçı da dahil). kimseyi bu branşı takip etmek için kimsenin zorladığını da sanmıyorum. ayrıca bu takım için konuşmak erken kaybedilmiş bir şey yok sezon sonunda notunu versin herkes. türkiye kupası kazansakta kaybetsekte önemli değil sadece moral olur kazanırsak.

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #32 : 24 Aralık 2014, 23:42:29 »
Alıntı
Fenerbahçe Baş antrenörü Jacek Winnicki, yarı finale çıktıkları için oyuncularını tebrik ederken, “Çok iyi savunma yaptık ve top kaybı sayılarımızı telafi ettik. Maçı kazanan oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

7 sayı- 5 ribaund- 2 asistle karşılaşmayı tamamlayan Olcay Çakır ise “Rakibimiz çok iyi bir mücadele ortaya koydu. Ancak biz de eksik olmamıza rağmen maçı kazanmayı bildik. Elimizden gelen her şeyi kupayı kazanmak için yapacağız” açıklamasında bulundu.

Abdullah Gül Üniversitesi Baş antrenörü Ayhan Avcı da yapmış olduğu değerlendirmede, “Öncelikle rakibimiz Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. İki takım için de kötü bir maç oldu. Rakibimiz kötü oynadı ama biz onlardan daha da kötü bir performans sergiledik. Takımların ikisi de kalitelerinin altında kaldı. Kimseyi tatmin etmeyen bir oyun oldu. Bir süreç halindeyiz. Çok yeni oyuncularımız var ve kimyayı oluşturamadık. Hala arayış içerisindeyiz ama doğru yoldayız. Bu maçlarda kaybederken ve kazanırken görüyoruz. Ocak ayında yepyeni bir kimya yaratmak istiyoruz. . Bu kadar kötü oynayıp da Fenerbahçe’ye karşı 5 sayıyla kaybetmek bile kötü maç olduğunun bir göstergesi. Rakibimize kupa yolunda başarılar dilerim” diye konuştu.

Maç sonrası iki tarafın yorumları. Bu yorumlar bile çok şeyi açıklıyor aslında. Ayhan Avcı ne kadar gerçekçiyse bizim taraf da bir o kadar boşvermiş. :)

Çevrimdışı fundamental

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #33 : 25 Aralık 2014, 05:46:32 »
Biraz brutal bir mesaj olacak ama uzun süreden sonra ilk defa izledim takımı. Olcay'ın en az Kenan kadar kendini geliştirmesi gerekiyor bana göre. Bu noktada Birsel'in olmaması bize çok problem çıkaracak gibi gözüküyor. Tuğba'yı da tutuk buldum. Q iyiydi fakat hala bazen nerede duracağını bilmiyor ki bir pozisyonda Angella çarpıştılar. Saçmasapan kalitesiz bir maçtı. Sonra televizyonu kapattım zaten.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #34 : 25 Aralık 2014, 09:22:27 »
q fena oynamıyor...basit hataları olsa da..yaptıgı isleri cok duzgun yapıyor...sadece ekstradan top kullanacagım diye haddi olmayan topları atmasın yeter...
potadan 3 metreden fazla uzakken sut atmasın yani..onun isi degil...birde bunu arkası donuk fade aqay'le yapmaya kalktı ki tam felaket oldu...
koc uyarmalı...senin adın hıdır olayın budur demeliler..bazen o bir top bile degerli..

*bojovic dun ortalama bir oyun oynadı...ama birsel yokken daha iiyi olmalıydı...
*olcay birsel yokken bence gorevini yaptı...katkısı iyi seviyedeydi..
*q bence iyiydi...o ekstra yapmaya calıstıklarını yapmamalı..
*tugba idare etti...ama savunması cok ama cok iyiydi...
*charles muhtesemdi nazar degmesin...
*gelelim angel'a...bu kıza laf etmesin kimse bence...bu sene ciddi anlamda oyununda gelsime var...ft kacırmıyor; 3 lukleri bence daha isabetli..iceri girislerinde eskisi kadar vurdumduymaz degil ve kesinlikle takıma liderlik etmeyi istiyor...kaznama hırsı zaten ust seviyede...keske o hırs birsel'de olsa....dun gene iyiydi..6 tane top caldı...koc angel'a daha cok sure vermeli bence...biba'ya verilen her dakika bizi angel'dan mahrum ediyor..
*biba zaten soylemeye gerek yok rezlaetin son perdesi haldeydi...
*tugce ise bence kocun kurbanı oldu...oyunda cok fazla tuttu 2.periyot gereksiz yere ve cok hata yaptı...halbuki gerek yoktu...alabilirdi kenara...tugce bu takımda kısa surelerle 3-4 defa (2-3 dk) falan oynamalı...sadece tempoyu ve savunmayı guclendimek icin...o da quanitra gibi daha atamayacagı pozisyonları zorluyor...dogru eslesmelerde atabilecegi penetreleri gidip sanders'a yaparsan blogu yersin...o tip uzunlara karsı sut ozelligini kulanmalı...su an o da q gibi neyi iyi yaptıgını neyi iyi yapamadıgını bilmeli..zamanla o urkekligi gidecektir zaten...

gelelim koca..winnicki ne yazık ki su an icin bende hayal kırıklıgı..oyun sistemi oalrak bence iyi..elinde 1-2 kaliteli isim daha olsa cok daha iyi oalbilir..ama kesinlikle cok iyimser her oyuncu konusunda..o gun kotu oynayan oyuncuda ısrar etmesi bende suphe uyandırıyor...bu yuzden ya tempomuz dusuyor yada tempomuz dusukken vites arttıramıyoruz..yani degisiklikler ya cok gec, ya cok erken...buna cozum bulmalı...ama bu olay sanırsam eldeki oyuncu sayısının azlıgından...kesinlikle takviye sart..ve 1-2 oyuncunun arttırması lazım performanslarını (ozellikle biba ve ndour)

gelelim birsel oalyına...biri bana acıklayabilirmi takım kaptnaı nasıl getirilmez mersin'e...tamam sakat olabilir oyuncu, oynamayacaktır belki...ama ne demek kaptanın mersin'e getirilmemesi...

isin acıkcası bunların hepsi o uzun topuklu sarı gacının isi bence...nerden basımıza geldiyse..

umarım bugun aski gs'yi ayıklar kupadan...(ustune ligde de ayıkalr umarım)..yoksa birselde yokken kupada isimiz zor...
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2014, 09:23:10 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #35 : 25 Aralık 2014, 09:47:40 »
Biba sezon başından beri sefilleri oynuyor, acilen paketlenmesi lazım, Shavonte bile uçurur bu takımı. Aksi halde bu senenin en büyük handikabı Biba olur.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #36 : 25 Aralık 2014, 10:58:13 »
Bu takım hatta bu şube için uzun uzasıya bişeyler yazmaya gerek yok....

Bu sahada kurulan takıma verilen paranın yarsına daha iyi bir takım kurardım koç olsam...

Ayrıca da inanın bana değmez.Koç efendi adam iyi de bir karakter savunmayı da iyi yaptırıyor o kadar..Hucumdada elinde ne malzeme varsa o..

Gereksiz bir panik havası var..Para varsa yolla bibayı al Anna Daboviçi zaten Orman Küme düşecek
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #37 : 25 Aralık 2014, 11:56:28 »
Bu takım hatta bu şube için uzun uzasıya bişeyler yazmaya gerek yok....

Bu sahada kurulan takıma verilen paranın yarsına daha iyi bir takım kurardım koç olsam...

Ayrıca da inanın bana değmez.Koç efendi adam iyi de bir karakter savunmayı da iyi yaptırıyor o kadar..Hucumdada elinde ne malzeme varsa o..

Gereksiz bir panik havası var..Para varsa yolla bibayı al Anna Daboviçi zaten Orman Küme düşecek

aynen...bojovic yerine biba postalansa daha iyi dunku macı ve son 2-3 macı izleyecince..

birsel-(bojovic)-olcay
dabovic-tugba
angel-cansu-burcu cigil
charles-tugce-hulya
quanitra-ndour

rotasyonu daha mantıklı...kubrayı saymıyroum bile...

yani yolla biba'yı al dabovic'i...
ayrıca ben olsam 3 numara rotasyonun burcu cigil'i de alırım biba'dan dogabilecek acık icin..(cansuya guvenilmeyecekse hala)..(burcu denen kız felaket fenerli..en buyuk arzusu burada oynamak ama didem engelliyor muhtemelen)
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2014, 11:57:09 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #38 : 25 Aralık 2014, 12:25:40 »
ıcımden bir ses finali aski ile oynayacagız diyor ama bilmiyorum...

nedense su aski'ye cok guveniyorum...umarım larkins ve january gununde olur bugun...ama ozellikle nilay..

nilay-january-jovanovic-melisa-larkins..6.adam ceyda...

bakalım ne olacak...ya fark yerler ya yenerler diyorum gs'yi...

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #39 : 25 Aralık 2014, 13:14:14 »
ıcımden bir ses finali aski ile oynayacagız diyor ama bilmiyorum...

nedense su aski'ye cok guveniyorum...umarım larkins ve january gununde olur bugun...ama ozellikle nilay..

nilay-january-jovanovic-melisa-larkins..6.adam ceyda...

bakalım ne olacak...ya fark yerler ya yenerler diyorum gs'yi...

Kupada finale uzanmak için aşmamız gereken engel gs nin aşması gereken engellerden daha zorlu.Biz ligdeki ilk 4 sıra içindeki takımlarla oynarken gs ise daha kolay maçlar oynayacak.Güle oynaya finale çıkacaklarını tahmin ediyorum.

Ndour neden kadroya giremiyor?Bibanın yaptığı işleri ndourda yapamazmı?Ndour konusunda ne düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #40 : 25 Aralık 2014, 13:30:56 »
Kupada finale uzanmak için aşmamız gereken engel gs nin aşması gereken engellerden daha zorlu.Biz ligdeki ilk 4 sıra içindeki takımlarla oynarken gs ise daha kolay maçlar oynayacak.Güle oynaya finale çıkacaklarını tahmin ediyorum.

Ndour neden kadroya giremiyor?Bibanın yaptığı işleri ndourda yapamazmı?Ndour konusunda ne düşünüyorsunuz?

Dış atıcılarımız bizi Biba'ya katlanmaya mahkum ediyor. Aslında Biba niye böyle onu sorgulamak lazım. onun kalitesinde bir oyuncu için felaket durumda.
Ama Biba'nın yerine Ndour olmaz..Pozisyonları farklı önce..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #41 : 25 Aralık 2014, 13:38:44 »
Dizinden sakatlıgı varmıs.
Tekirdaglı Hoca gecen gun aslında ciddi birseyi yok,sorun kafasında demisti.Cok onemli mi bilmiyorum ama dizinden dolayı getirilmemis.

bizim arkadaş sormuş Galatasaray maçından sonra, birsel de "Doktor iyisin" diyor ama beni etkiliyor durumum" demiş...

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #42 : 25 Aralık 2014, 13:40:01 »
Hele kendi şutunu yaratamayan, penetre özürlü biba'ya ne demeli. Sanki iş yerinde mesai dolsa da eve gitsem modunda oynuyor.
Neden gönderilip Şaziye alınmadı anlamış değilim

Ne gerek var abi Şaziye'ye..Cansu var elinde, kullansana...

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #43 : 25 Aralık 2014, 13:41:58 »

Basketbol Kadınlar Türkiye Kupası Yarı finalde rakibimiz İstanbul Üniversitesi BGD;

26 Aralık Cuma

18.00 İstanbul Üni. BGD - Fenerbahçe   Ntvspor Canlı
(Mersin Servet Tazegül Spor Salonu)

Final maçı ise Pazar günü 16.00 da.
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #44 : 25 Aralık 2014, 13:42:15 »
kagıt uzerinde agu ve ist. uni zorlu rakipler gozukse de adana aski'nin kadrosu bence iyi bir kadro...ustelik 4. yabancı hakları bosta...7 kisilik rotasyonları iyi...

mersin'de iyi bir takım ama sadece 5 oyuncuları var...lacy-snow-horti-hodges gibi 4 yabancının yanında sadece burcu cigil var yerli oalrak..prblem 6. ve 7. oyuncuları olmamasında..gs bugun yenerse finale rahat gelir gibi...

ama bugun isleri bence cok zor olacak bence...ozellikle larkins ve january kalbursutu oyuncular..gunlerinde olursa bu ikili ve nilay onları rahatlatacak 2-3 tane 3 sayı atarsa cok zor mac olur...aynı sekilde melisa can ve jovanovic cok ters oyuncular..