"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zenit'e verirler bence
Doğru sahi khimkinin a lisansı yoktu bi an öyle sandım, takım sayısı artacak diyordu jordi seneye olur mu ki acaba?
B.Davies Poirier'e kötü şeyler yapmışhttps://twitter.com/EuroBBallVideos/status/1404146558090846220
Poirerimi almışlar transfer sezonu değil ki.
Evet yaa. Mac bizim serideki maclar gibi oldu, Real Madrid'li oyuncular surekli hakemlere itiraz etti, bir tane diskalifiye, teknik fauller derken bu pozisyonda Poirier'in yuzunu gorunce Melih'in pozizyonu geldi aklima ama sakinlesti sonu oraya varmadan.
Normalde Djordevic'i sevmem ama Pajola-Markovic'i iyi ayarlıyor bu ikilinin yanına, dediğiniz gibi Weems çok önemli parça çift yönlü oynuyor normalde başa baş giden maçlarda Bellineli'yi kenara alıp hücumda alıyordu bu seride hiç gerek kalmadı
Djordjevic'e yolu gostermisler. Eurohoops taki habere gore sene icinde de yollari ayrimaya niyetlenmisler ama oyuncularin tepkisi uzerine vazgecmisler. Insan boyle bir sezondan sonra kocu niye gonderir. Ya Obradovic'i getirecektir ya da Aydin Ors'u gonderip Tanjevic'i getiren zihniyet gibi kafasinin dikine gidiyordur. Bakalim kim gelecek Djordjevic yerine.