"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 16 Aralık 2013, 16:16:26Alıntı yapılan: özcan özdemir - 16 Aralık 2013, 16:15:09ACB'nin 10. haftası, İspanyol basketbol tarihinde fark rekoruna sahne oldu. Barcelona, puan cetvelinin sonunda yer alan Valladolid'i 109-50 skorla yenerken, fark rekorunu eline geçirdi.haberi ben girdim ama rakamlara bakmamışım şimdi sen söyleyince fark ettim Bazen gözden kaçabiliyor normal Aslında sizler gibi dikkatli,bilgi paylaşımı muazzam olan kişiler yanında yazmak ayıp oluyor ama yapıyoruz bir cahillik işte .
Alıntı yapılan: özcan özdemir - 16 Aralık 2013, 16:15:09ACB'nin 10. haftası, İspanyol basketbol tarihinde fark rekoruna sahne oldu. Barcelona, puan cetvelinin sonunda yer alan Valladolid'i 109-50 skorla yenerken, fark rekorunu eline geçirdi.haberi ben girdim ama rakamlara bakmamışım şimdi sen söyleyince fark ettim
ACB'nin 10. haftası, İspanyol basketbol tarihinde fark rekoruna sahne oldu. Barcelona, puan cetvelinin sonunda yer alan Valladolid'i 109-50 skorla yenerken, fark rekorunu eline geçirdi.
- Ali Traore ve Je'Kel Foster, Nanterre'den ayrıldılar.
Alıntı yapılan: Carter-Williams - 23 Aralık 2013, 14:42:42 - Ali Traore ve Je'Kel Foster, Nanterre'den ayrıldılar. hangisini alıyoruz ? kuru kuruya haber paylaşmak ile olmaz bu işler....
Alıntı yapılan: Cem Ağrak - 23 Aralık 2013, 14:44:45Alıntı yapılan: Carter-Williams - 23 Aralık 2013, 14:42:42 - Ali Traore ve Je'Kel Foster, Nanterre'den ayrıldılar. hangisini alıyoruz ? kuru kuruya haber paylaşmak ile olmaz bu işler.... İkisini de biz almayalım abi. bize daha farklı heyecanlar lazım..
Bir link buldum izlemek isteyenler iletişime geçebilir özelden
Alıntı yapılan: Kalathi kai faul - 23 Aralık 2013, 19:23:07Bir link buldum izlemek isteyenler iletişime geçebilir özelden Azmini takdir ettim