İlk 2 çeyreği izledim açıkcası son 2 çeyreği izleyecek kadar kendimi iyi hissetmiyordum ve izlemedim.
TRT resmen dalga geçermişçesine bu spikerleri verdi anlaşılan.Kyrie Irving'i Heat takaslamak,Howard'ı sakat olduğundan dolayı seçilememiş olduğu,Harrison Barnes GSW fazla şans bulamaması(NBA finallerini izlememesi buradan bile belli oluyor,adam GSW'yi batırdı ama anlaşılan izlememiş bu kişi!),telaffuzlardaki büyük eksiklik,oyuncuların mevkiilerii daha doğru düzgün bilmemesi,yahi adam Jimmy'e 1 dedi ya daha ne olsun!
Bu spikerden sonra youtube linkleriyle takılmak en mantıklısı 2-3 ay sonra kavuştuğumuz bu yıldızlara daha güzel bir şekilde izlemek isterim çünkü bütün zevkimi bitirdi bu adam.
ABD mesajı verdi,KD mesajı verdi takım şekillenmiş belli oluyor Green,George,Jimmy enerji getiriyor KD,Melo,Irving temel skorerler pota altında bir itane iyi bitirici ve dominant uzunun yanında savunma kısmında iyi ancak hücum kısmında bir o kadar kötü bir uzun,takımın şovmeni DeRozan ve asıl yöneticis i Lowry gibi duruyor.Barnes ise neden geldiği belli değil(rakip takımlar bile bu oyuncunun ABD milli takımına nasıl girdiğine şaşırıyordur
) ve Klay ise bir başka mesaj verdi maçın başında benim tarzım bu diyerek!
Ben yinede zevk alamadım ABD'den çünkü hayal ettiğim bir kadro değil bu,keşke getirselerdi diğer yıldızları ama Brezilya yaygın olan virüs ve yorgun olan oyuncular(hoş Green,Klay,ırving final oynadı ama buradalar) gelseydi daha iyi olurdu diye düşünüyorum