Kötü başladılar ve tutuktular ancak Durant fark yarattı yine.Takım Durant üstüne inşaa edilmiş artık bu net olarak gözüküyor.DMC,Klay rezildiler tek kelilme ile rezil.Cousins her zamanki gibi kendi oyununu düşünme gibi bir özelliği olmadığı için bol keseden yaptı foulleri oyundayken bile ''bu maç ne zaman bitiyor lan'' tarzı bir oyun sergiledi desek yeridir.Ancak DMC'nin oyun tarzı bu değil elbette böyle bir oyun sergilemesi beni şaşırtmadı.Green hala tutuk,laubali.Savunma çok ama çok kötü sezonun geneline yaydığını bildiğimiz savunmasına rağmen zayıf rakiplere karşı çok fazla bir konsantrasyon sergileyemediler.
Butler,George ise ısınmaya başladı,Melo ve KD takımın abileri ve takımın başı sıkıştığında ilk olarak ellerine top verilen isim.
Ben dün ABD'yi beğenmedim,bu kadro 2012'nin gerisinde hatta yakalayacağını sanmıyorum.ahu eksikler bu kadar bariz olur mu!Şu şekilde Lowry,DeRozan,Barnes(!!!) yerine hatta Irving yerine bile neler katılırdı neler...
PG:Westbrook,Curry,Paul,Wall,Irving,Walker,Lillard,Rondo,Bledsoe(!),Irving,Conley,Thomas,Rose,Lowry
SG:Harden,Butler,Olodipo,Hayward,DeRozan,Wade,Thompson,Beal,Pope
SF:LBJ,KD,George,Leonard,Carmelo,Gay,Iggy,Parsons
PF:Davis,Green,DMC,Griffin,Millsap,LMA,Love,Faried,Bosh
C:Cousins,Drummond,Hassan,Jordan,KAT,Howard aklıma gelmeyen yada unuttuğum diğerleri ki bilipte söylemediğim o kadar oyuncu var ki.. şu oyunculardan yapılan karmalar birbiriyle yarışırdı..