Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2391304 defa)

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19770 : 04 Aralık 2024, 18:51:44 »
Eğer şu an mümkünse 1 numaraya Asvel'den Theo Maledon'u almalıyız. Parası, pulu, şartları vs neyse almalıyız. Sezon ortasında böyle transferler zor olduğu için sezon sonu kesin almalıyız. Hem iyi bir lider, şutu iyi, saha görüşü iyi, oldukça atletik, savunması daha da gelişir ve henüz 23 yaşında.

5 numaraya da parasını bastırıp Trevion'u transfer etmeliyiz. 24 yaşında ve gelişime çok açık. Ribaundçu, dış şutu var ve en önemlisi oldukça iyi pasör bir uzun. Savunmada zaafiyet yaratırsa bile geliştirilir. Haa olur da NBA'den kaliteli bir 5 numara düşürürsek o ayrı.

Bunları parası neyse transfer edelim hemen. Yok olmuyorsa sene sonu alalım.

Hiçbir transfer yapmazsak biz ilk 10 kovalayan bi takımız, bunu sindirelim şimdiden. Kızılyıldız, Maccabi, Baskonia, Efes gibi ilk 10 kovalarız.

Transfer olursa şayet, Mays/Boban/Pierre gibi kontenjan işgâl eden ve hiçbir işimize yaramayan 3 oyuncudan da hemen çıkmalıyız. Piyasada hoca olsa Saras'tan bile kurtulurum, iyi bir hoca olduğuna inanmıyorum asla.

Başka bir kurtuluş reçetesi yok.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19771 : 04 Aralık 2024, 20:50:54 »
maledon iyidir hoştur da point guard beyaz olur hocam.

de colo gelsin sezon sonuna dek.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
  • Yer: Hamburg
« Yanıtla #19772 : 05 Aralık 2024, 01:54:02 »
Trevionun istatistikleri:

%26 üçlük
%65 serbest atış yüzdesi
3 asist ortalamasının yanında 3 top kaybı ortalaması

23 dk ortalama ile süre bulup sürekli faul problemi yaşamış. Faul ortalaması 3.7

Albada bile zarar veren bir oyuncu neden Fenere isteniyor anlamakta güçlük çekiyorum.

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #19773 : 05 Aralık 2024, 01:57:57 »
Ben Matte Spagnolonun çıkabileceği seviyeyi merak ediyorum. Artıları ve eksileri var.
Artıları:
İyi pasör, temastan kaçmıyor, orta mesafesini tehdit olarak kullanıyor, oyun aklı kesinlikle iyi. Çizgiden de fena atmıyor: %80. Savunmada da elinden geleni yapıyor fiziği ölçüsünde.
Eksisi: Dış şut yüzdesi

Dış şut yüzdesini geliştirirse Avrupada her takımda oynayabilecek potansiyel. Daha 21 yaşında.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 17:04:30 Gönderen: Tgezer »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19774 : 05 Aralık 2024, 02:23:14 »
Ben Marco Spagnolonun çıkabileceği seviyeyi merak ediyorum. Artıları ve eksileri var.
Artıları:
İyi pasör, temastan kaçmıyor, orta mesafesini tehdit olarak kullanıyor, oyun aklı kesinlikle iyi. Çizgiden de fena atmıyor: %80. Savunmada da elinden geleni yapıyor fiziği ölçüsünde.
Eksisi: Dış şut yüzdesi

Dış şut yüzdesini geliştirirse Avrupada her takımda oynayabilecek potansiyel. Daha 21 yaşında.

Matteo mu?

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19775 : 05 Aralık 2024, 11:11:25 »
Bruno Fernandes'den haber yok mu kardeşim? :D
@sinanyucel
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tgezer

• Üye
« Yanıtla #19776 : 05 Aralık 2024, 13:54:27 »
Matteo mu?
Evet Matteo :) Zagars yerine net isterdim. Umarım seneye albada kalmaz da en azından Paris veya maccabi yapar. Dün Bologna maçında kötü şut gününde olmasına rağmen yine maç sonunda kritik işler yaptı. 8 ribaund 5 asist önemli istatistikler kötü şut attığı günde.
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2024, 13:58:23 Gönderen: Tgezer »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #19777 : 05 Aralık 2024, 17:34:02 »
Bruno Fernandes'den haber yok mu kardeşim? :D
@sinanyucel
[/quote

Nba den takip edilen 2-3 arkadaş da hala kulupleri tarafından feshedilmedi. Biz istiyoruz diye midir bilinmez adamlar kıymete bindi :) bu 1 ay zaten bizi güzel silkelerler bu fiksturle euroleague de, akılları başlarına gelir :)
« Son Düzenleme: 05 Aralık 2024, 17:34:18 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #19778 : 05 Aralık 2024, 21:27:49 »
Luka Samanic denen adam cibona ile anlaşmış. Bunun üstünde hakkımız yok muydu bizim?

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #19779 : 06 Aralık 2024, 01:10:59 »
Trevionun istatistikleri:

%26 üçlük
%65 serbest atış yüzdesi
3 asist ortalamasının yanında 3 top kaybı ortalaması

23 dk ortalama ile süre bulup sürekli faul problemi yaşamış. Faul ortalaması 3.7

Albada bile zarar veren bir oyuncu neden Fenere isteniyor anlamakta güçlük çekiyorum.

İkidir öyle yazıyorsun da ben 5-6 maçına denk geldim ve bayıldım çocuğa. Haa sen 15-20 maçını izlemişsindir, çok daha detaylı görmüşsündür, bilgi sâhibisindir eyvallah derim ama benim gördüğüm 24 yaşındaki Trevion çok özel bir uzun olacak. Rakamlara çok takılma bence, gelişir hepsi. Bu çocuk pasör bir uzun, saha görüşü Avrupa'daki sayısız uzundan daha iyi. Çok severim böyle adamları.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 01:12:38 Gönderen: Erdal Soner »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19780 : 06 Aralık 2024, 01:51:06 »
trevion kaliteli oyuncu ama sert degil yuksek seviyelerde fark yaratamaz.

2 veya 3. uzun olarak olabilir.

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19781 : 06 Aralık 2024, 02:02:45 »
İkidir öyle yazıyorsun da ben 5-6 maçına denk geldim ve bayıldım çocuğa. Haa sen 15-20 maçını izlemişsindir, çok daha detaylı görmüşsündür, bilgi sâhibisindir eyvallah derim ama benim gördüğüm 24 yaşındaki Trevion çok özel bir uzun olacak. Rakamlara çok takılma bence, gelişir hepsi. Bu çocuk pasör bir uzun, saha görüşü Avrupa'daki sayısız uzundan daha iyi. Çok severim böyle adamları.

Williams kağıt üstünde belli şeyler vadeden ama sahada sadece rakibe artı yazan bir oyuncu abi. Pasör ama verimsiz bir pasör, bir oyuncu 3 asist yapıp 3 de top kaybı ortalamasıyla oynuyorsa pasörlüğü bir işe yaramıyor, hele bir de uzunsa bu oyuncu zarar vermeye başlıyor. El'nin en yumuşak oyuncusu aynı zamanda. Göz boyar böyle oyuncular sadece, Williams'ı 1 kere izleyen 'değişik bir pivot, potansiyelli, takip etmek lazım' der, 2 kere izleyen 'lan bunun pasörlüğü de varmış' der, 3 kere izleyen 'şutu da varmış vay be düşünsek mi bizim takıma' der. 3 kere izleyince iyi oyuncu Williams. Ama 4 kere izleyen biri `yaa bu pas veriyor ama asisti kadar top kaybı yapıyor ne anladım bu işten` der, 5 kere izleyen ise 'bu adamın savunmayla uzaktan yakından alakası yok, yapmaya çalışınca da faul problemine giriyor' der. 3 kere izleyen için iyi daha fazla izleyen için felaket bir oyuncu Williams.

İşin daha da sıkıntılı tarafı Williams'ı aldığın an onun iyi yapabildiği şeyleri yapması için etrafında oyun kurmak zorundasın, topu ona vermek zorundasın, çok doğru bir de 4 oyuncu lazım yanına. Williams'ı alanın başı yanar kısacası.

Bir de tabi Alba Berlin'in oyun tarzı itibariyle onlardan oyuncu almak da çok yanıltır. Alba Berlin'den belli özelliklerini geliştirirse alınabilecek tek oyuncu Spagnolo, bir de 9 ya da 10. oyuncu olcaksa rotasyonda Matt Thomas belki ama o da hayatının yarısını hastanede geçirmekle meşgul.

« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 02:05:47 Gönderen: Fbkolik »

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #19782 : 06 Aralık 2024, 02:29:42 »
hermansson 10 tane zagars eder.
olindede pierreden iyidir.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
« Yanıtla #19783 : 06 Aralık 2024, 03:43:57 »
Williams kağıt üstünde belli şeyler vadeden ama sahada sadece rakibe artı yazan bir oyuncu abi. Pasör ama verimsiz bir pasör, bir oyuncu 3 asist yapıp 3 de top kaybı ortalamasıyla oynuyorsa pasörlüğü bir işe yaramıyor, hele bir de uzunsa bu oyuncu zarar vermeye başlıyor. El'nin en yumuşak oyuncusu aynı zamanda. Göz boyar böyle oyuncular sadece, Williams'ı 1 kere izleyen 'değişik bir pivot, potansiyelli, takip etmek lazım' der, 2 kere izleyen 'lan bunun pasörlüğü de varmış' der, 3 kere izleyen 'şutu da varmış vay be düşünsek mi bizim takıma' der. 3 kere izleyince iyi oyuncu Williams. Ama 4 kere izleyen biri `yaa bu pas veriyor ama asisti kadar top kaybı yapıyor ne anladım bu işten` der, 5 kere izleyen ise 'bu adamın savunmayla uzaktan yakından alakası yok, yapmaya çalışınca da faul problemine giriyor' der. 3 kere izleyen için iyi daha fazla izleyen için felaket bir oyuncu Williams.

İşin daha da sıkıntılı tarafı Williams'ı aldığın an onun iyi yapabildiği şeyleri yapması için etrafında oyun kurmak zorundasın, topu ona vermek zorundasın, çok doğru bir de 4 oyuncu lazım yanına. Williams'ı alanın başı yanar kısacası.

Bir de tabi Alba Berlin'in oyun tarzı itibariyle onlardan oyuncu almak da çok yanıltır. Alba Berlin'den belli özelliklerini geliştirirse alınabilecek tek oyuncu Spagnolo, bir de 9 ya da 10. oyuncu olcaksa rotasyonda Matt Thomas belki ama o da hayatının yarısını hastanede geçirmekle meşgul.

Trevion'da beni cezbeden genç olması, gelişime açık. Bunu çıkartacaksın post'a, ordan devamlı top dağıtacak. Bak iddia ediyorum çoğu takımın savunma dengesini perişan eder. Oynadığı takım Euroleague'in en berbat 2-3 takımından biri. İyi bir takımda neler yapabilir düşünmek lazım.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19784 : 06 Aralık 2024, 09:57:16 »
en az 3-4 tanesini kadroya katmamız gereken oyuncular.

jean montero
matteo spagnolo
şehmus hazer
gabriele procida
sarper mutaf
deividas sirvydis
mikael jantunen
mfioundu kabengele
kerem kuthan konan
jaime pradilla

zagars - guduric - montero
baldwin - hall - şehmus
tarık - colson - onuralp
hayes - jantunen - melli
kabengele - pradilla - konan

şöyle bi kadro kursunlar seneye.
hall yerine procida eklesinler sonraki yıl da.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 09:58:12 Gönderen: pikenrol »