Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2390997 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #19815 : 10 Aralık 2024, 20:50:12 »
Boban dururken Birch'ü yollayan, gün gelir Bonzie var diye Nigel'ı da göndermeye kalkar.

Böyle hamleleri yapmak için aptal olmak gerekir ki Saras zâten aptalın teki.

Yoruldum, yıldım artık uzun transferi beklemekten. Kabûllendim yâni. Zâten birisini getirirlerse osuruktan teyyare olacağını düşünüyorum. Dominant bir uzun transfer etmek kim Fenerbahçe kim.

Aldık rölantiye gidiyoruz. Play-offlara kadar böyle gider, orda ak Fenerbahçe kara Fenerbahçe meydana çıkar ve bizi bir güzel patlatırlar, olan bizim umutlarımıza hayâllerimize olur.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #19816 : 12 Aralık 2024, 19:21:58 »
Artur Zagars da sakatlanmış, ne olacak halimiz

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #19817 : 13 Aralık 2024, 11:37:40 »
Transfer yapmasınlar daha, son sekiz bile zor artık, ligi de kupasız kapatırız!!!

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #19818 : 13 Aralık 2024, 19:16:37 »
bu subenin ve yonetimin cezai ehliyeti yok, hain ve korkak bunlar. Ibo gelsin subeden Ilker ve Defne haric herkes kovulsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #19819 : 13 Aralık 2024, 21:04:33 »
bu subenin ve yonetimin cezai ehliyeti yok, hain ve korkak bunlar. Ibo gelsin subeden Ilker ve Defne haric herkes kovulsun.

Gerek futbolda ve gerekse basketbol şubesinde takip edilen yol, kulübün bir ticarethane gibi yönetildiğini gösteriyor. Fırsat transferi de fırsat transferi... Belki yirmi defa yazdım Calathes konusunu, gideceği Mayıs ortasında belli olmuştu. Futbolda da Ferdi mesela, gideceği geçen sezonun ortasında belli olmuştu. Yerini doldurmak için en ufak bir hamle yapılmadı.

Ben bu kulübü sırf başarı için tutmadım. Ata mirası, değerler vesaire bir ton sebebim var. Ama aynı hatanın defalarca ve defalarca yapılmasına tahammül edebilecek mecalim kalmadı, sıtkım sıyrıldı artık. Son futbol maçındaki tepki de yedi yılın birikimiydi. Sadece stattaki binlerin değil milyonların sabrı kalmadı. Belli ki kişisel ihtirası gurur meselesine çevirdi işi, şampiyon yapamadan giden başkan olarak anılmak istemiyor. Ama OLMUYOR, OLMAYACAĞI DA gün gibi aşikar artık. Bilmiyorum nasıl olacak ama bırakmaya ikna edilmesi lazım. Artık imza mı toplanır ne yapılır bilmiyorum.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #19820 : 13 Aralık 2024, 22:41:24 »
insanda onur olur, yuz olur, yok abicim yok yok yok.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #19821 : 17 Aralık 2024, 21:49:26 »
Gerek futbolda ve gerekse basketbol şubesinde takip edilen yol, kulübün bir ticarethane gibi yönetildiğini gösteriyor. Fırsat transferi de fırsat transferi... Belki yirmi defa yazdım Calathes konusunu, gideceği Mayıs ortasında belli olmuştu. Futbolda da Ferdi mesela, gideceği geçen sezonun ortasında belli olmuştu. Yerini doldurmak için en ufak bir hamle yapılmadı.

arttırıyorum.
şubat-mart gibi belliydi calathes’in monaco’ya gideceği.
öyle bir karakterli adam ki, anlaştığı takımı f4’dan etti.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #19822 : 17 Aralık 2024, 23:14:40 »
Geçmişinde darbeye bağlı olmaksizin sakatlik yaşamış hiçbir oyuncuyu almayacaksin, sicak bakmayacaksin. Ne kadar yıldız olursa olsun.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #19823 : 18 Aralık 2024, 00:30:24 »
arttırıyorum.
şubat-mart gibi belliydi calathes’in monaco’ya gideceği.
öyle bir karakterli adam ki, anlaştığı takımı f4’dan etti.

Ama şutu yoktu... Koşan sıfatını izafe edenler oldu...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #19824 : 18 Aralık 2024, 00:35:23 »
Yanlış kadro planlaması, hatalı transfler vesaire bir tarafa bu orta yolculuk cidden iş değil. Ya adam gibi yatırım yaparsın, fırsat transferi bok püsürü kumarı oynamadan, ya da bütçeyi düşürür vasat oyunculara ve mücadeleye bel bağlayan mütevazi bir kadro kurarsın. Saras  o tür işeri seviyor, başarılı olma şansı çok daha fazla o türden bir kadro ile. Cidden bu orta yolculuk iş değil.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #19825 : 18 Aralık 2024, 00:38:34 »
bizi baldwin hem performans hem sakatlık derken çok fena patlattı. sarasın direksiyonu tamamen baldwine bırakma fikri de yanlıştı üstüne adam direkt - yazınca wilbekin sakatlığı derken fena göte geldik.

Çevrimdışı constructor

• Üye
  • Yer: muğla
« Yanıtla #19826 : 19 Aralık 2024, 11:52:34 »
aslında uzun transferi şart oğlu şarttı ancak kısalar ve özellikle forvetlerimiz bu açığı son 4-5 maça kadar kapattı gibi göründü. ancak önce wade sonra hall sonra zagars sonra tekrar wade sakatlıkları takımı düşürdü. koç ısrarla savunma yapmadığımızı söylüyor. çünkü gard rotasyonu hiç savunma yapmıyor. geçildiği zaman da arka da bir bekçi yok ki. hallaç pamuğu gibi atıyorlar. barca maçında hall biraz ısırmaya çalıştı ama ona da hakemler izin vermedi. zagars kör topal gerçekten gard olan tek adam bu takımda. son zamanlarda zagars takımı ayakta tutmaya çalışıyordu. o da gidince iyice dağıldık. bu arada mays resmen salağa bağladı. bu adamı oynatmayın bari. sinirlerimizi tepemize çıkarmasın. ona vereceği şansı emre ekşoğluna versin. en azından savunma da baskı yapar.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
« Yanıtla #19827 : 19 Aralık 2024, 14:34:05 »
senelerdir yaziyorum bikmadan yazacagim, korkak sertac, geseli derya, bankamatik morizyo defol, IBRAHIM FUCKING KUTLUAY reisim hemen goreve.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #19828 : 19 Aralık 2024, 18:04:11 »
senelerdir yaziyorum bikmadan yazacagim, korkak sertac, geseli derya, bankamatik morizyo defol, IBRAHIM FUCKING KUTLUAY reisim hemen goreve.

hedefi yanlış yapıyorsun hocam, bıkmadan yazıyorsun ama önce Ali Koç gidecek bunların olması için.

Çevrimiçi Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #19829 : 19 Aralık 2024, 22:27:40 »
Kaç aydır bir uzun alamdılar takıma. Şimdi Lessort'un sakatlığı sonrası Pana da uzun arayacak. Meydan boşken yapamayan böyle bi rekabetta bakalım kimi indirecek?
Kara deryalarda bir FENERsin!