Gönderen Konu: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2433977 defa)

efeovic, eyb12 (+ 1 Gizli) ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe | Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #20070 : 12 Ocak 2025, 23:11:13 »
Encestando’ya göre Fenerbahçe Beko’nun gündeminde olan Bruno Fernando ile Real Madrid de yakından ilgileniyor.

@anilevicius

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #20071 : 12 Ocak 2025, 23:24:20 »
Encestando’ya göre Fenerbahçe Beko’nun gündeminde olan Bruno Fernando ile Real Madrid de yakından ilgileniyor.

@anilevicius

6 aydir bekledigin adami tavares-garuba-ibaka rotasyonu olan reale kaptirirlarsa siktirip gitsinler.Ben haberin gercek olmamasini diliyorum.Çok büyük sikinti cikar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20072 : 12 Ocak 2025, 23:48:19 »
6 aydir bekledigin adami tavares-garuba-ibaka rotasyonu olan reale kaptirirlarsa siktirip gitsinler.Ben haberin gercek olmamasini diliyorum.Çok büyük sikinti cikar.
Bir bok olmaz. Real istiyorsa gider alir. Biz de bakarız.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20073 : 12 Ocak 2025, 23:57:09 »
Real'in bizim kadar bastıracağını düşünmüyorum.

Yâni o kadar da değil, kaptırmayız Bruno'yu.

Umarım diyeyim. Söz konusu Fenerbahçe olunca en güzel rezillillere imza atan takım bizizdir her zaman.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #20074 : 13 Ocak 2025, 00:32:15 »
Bizim kadro mühendisliğinde muhteşem üçlü (!) karar verici pozisyonda iken ve 6 aydır Bruno bekledikleri ayan beyan ortaya çıkmış ve tam da boşta kalmışken, üstelik Real gibi El nin en iyisi denebilecek bir Tavares ve olarak İbaka, Garuba gibi tarzı da Brunoya benzer nitelikteki ek uzunları olan bir takıma dahi kaptırmayacağımızı düşünen var mı ki acaba Bruno’yu ?!

Sözde bir sürü güvenilir denilen kaynak aylar öncesinde kesin anlaşıldı geliyordu fakat Nba den son anda kontrat bulunca kalmayı seçti ama waive edilirse kesin Fb de olacak, sözlü anlaşıldı falan diyordu gaz almak için (!)

Bunu da kaçırmayı başarın da sopayla kovalanacak hale gelin yani artık, EL İNSAF be kardeşim oyaladınız durdunuz aylarca bir tane düzgün çember koruyan, atlet, ikili oyun bitirebilecek mal olmayan pivot bekliyoruz şurada adeta anırdık durduk cümle alem, SEVE SEVE alacaksınız artık bu adamı parası neyse yani, çünkü başka kimseyi bulabilecek KAPASİTENİZ YOK bu saatten sonra, dalga geçmeyin artık 3 gr kalan aklımızla bari!

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20075 : 13 Ocak 2025, 02:25:43 »
saras, bruno fernando’yu istemedi haberleri bugün yarın düşer piyasaya.

sene başından beri beceriksizliklerini saras’ın üzerine yıkıyorlar, bunu da yıkarlar. yemek için elinde tuz çuvalıyla bekleyen çok nasıl olsa.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #20076 : 13 Ocak 2025, 10:11:44 »
Yabancılarımız çok düşük profilli. Takıma bakıyorum. Hemen hemen hiçbir oyuncumuzu açıkçası beğenmiyorum. Baldwin, Mays, Zagars, McCollum, Pierre, Birch, Guduric... Hiçbiri ile devam etmem ben olsam. Bunu geçen seneki yabancılar için de ondan önceki seneki yabancılar için de söylüyordum, yine söylüyorum, her sene 40 tane düşük profilli oyuncu alınıyor kulübe.

Colson, yerlilik durumuna göre Wilbekin, Melli, Hayes ve Hall dışında hiçbir yabancı ile devam etmem. Bakmayın, Colson ve Melli de leş atıyor çoğu zaman da işte, bunlar yerlerine Zays diye bir adam bulup onu getirir şimdi, gerek yok.

Çevrimiçi eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #20077 : 13 Ocak 2025, 19:59:53 »
saras, bruno fernando’yu istemedi haberleri bugün yarın düşer piyasaya.

sene başından beri beceriksizliklerini saras’ın üzerine yıkıyorlar, bunu da yıkarlar. yemek için elinde tuz çuvalıyla bekleyen çok nasıl olsa.
Saras istemedi yalanına kim inanır ki o zaman 6 aydır bu adamın niye peşindeyiz yani sarasin aklına şimdi mi geldi sormaz mı taraftar , hocayı ateşe atmak bu

Çevrimdışı sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #20078 : 14 Ocak 2025, 00:07:07 »
Madrid kabengeleye gidecekmiş, bruno nun nba beklentisi yüzünden madrid hedefi kabengeleye çevirmiş, uzun dönem anlaşma istiyomuş madrid
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #20079 : 14 Ocak 2025, 00:32:24 »
Madrid kabengeleye gidecekmiş, bruno nun nba beklentisi yüzünden madrid hedefi kabengeleye çevirmiş, uzun dönem anlaşma istiyomuş madrid
Valla akli nba de olan oyunculardan gina geldi.Gelen oyuncunun bence tamamen uzun vadeli ve bir hedef icin buraya gelmesini istiyorum.Madem belirli bir yatirim yapilacak butcede var kafasi burda olan bir oyuncuya yatirim yapmak lazim.Su micic dussede buraya buyuk bir kontrat ile 3-4 sene kafamiz rahat etse.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #20080 : 14 Ocak 2025, 07:31:18 »
Valla akli nba de olan oyunculardan gina geldi.Gelen oyuncunun bence tamamen uzun vadeli ve bir hedef icin buraya gelmesini istiyorum.Madem belirli bir yatirim yapilacak butcede var kafasi burda olan bir oyuncuya yatirim yapmak lazim.Su micic dussede buraya buyuk bir kontrat ile 3-4 sene kafamiz rahat etse.
Udoh'un da akli nba'deydi. Gitti 2 sene göt büyüttü, havlu salladı, sonra geleyim avrupaya dedi ama götünün capi fazla buyudugu için ilk maçında sakatlandı ve kariyeri bitti. Avrupa basketboluna damga vuracakken o nba sevdasına kapildi, hem de daha önce deneyip başarısız olduğu yere 30 yaşından sonra tekrar gitti. Böyle oyuncular malesef çok. Hem nba değil, aynı zamanda amerikanin da çekiciliği, cazibesi fazla geliyor bence oyunculara. Furkan gibi Cedi gibi capsizlar bile tamamen kovulana kadar orada kaldılar.
Diamantidis,  spanoulis,  lull, jasikevicius, bodiroda , djordevic, tavares ve daha sayamayacagim bir çok isim ise avrupada kalma kararı vererek avrupa basketboluna damga vurmayı tercih ettiler. Bu arkadaş da anladığım kapıdan kovsalar bacadan tekrar nbae girmeye çalışan bir tip. Gelse bile ilk fırsatta dönmeye bakacak. Aylar boyunca peşinde koşulacak bir isim olup olmaması da ayrı bir tartışma. Özetle bundan hayır geleceğini hic düşünmüyorum ben.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2025, 07:32:23 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #20081 : 14 Ocak 2025, 11:30:14 »
Saras istemedi yalanına kim inanır ki o zaman 6 aydır bu adamın niye peşindeyiz yani sarasin aklına şimdi mi geldi sormaz mı taraftar , hocayı ateşe atmak bu

“saras transfer istemiyor” yalanına aylardır inanıyor millet. buna da inanan çıkar.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #20082 : 14 Ocak 2025, 21:40:15 »
Vasilije Micic could return to Europe next season. His first choice would be the Crvena Zvezda, to be the leader of a Final Four contender. According to Sportske there have already been contacts, to be developed obviously in the summer.⚪🔴
Micic has $8 million team option 💸 in his contract next season.

Şöyle bi haber var sanmıyorum ama girsek bu topa birde Avrupa hakları Efes muhabbeti vardı

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #20083 : 14 Ocak 2025, 22:18:26 »
Pana başkanı DG alacağım onu demişti.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #20084 : Bugün, 03:01:18 »
Biz kim Micic'i almak kim. Nerde bizde öyle bir vizyon.

Ama sanmıyorum ki Kızılyıldız'a da kalsın. Efes Thompson'ın hayvan gibi maaşından çıkarsa girer. Real yaşlanan Llull yerine girebilir. Hatta bu sene başarısız olup f4 dışında kalırlarsa Maledon ile berâber alabilir. Pao'da 3 tâne oyun kurucu var zâten. Oly 1 numarada Pao kadar zengin bir rotasyona sâhip değil, girebilirler. Micic-Fournier-Vezenkov ile dream team'e dönüşebilirler, özellikle Pao tüm kupaları toparlarsa. Maccabi para bulursa yeni bir yapılanma için girebilir. Barca Sato ile yetinmeyip girebilir bu yarışa. Milano bile parayı basıp bu savaşa dâhil olabilir.

Hepsinin nedeni var ama en çok da bizim ihtiyacımız var. Yine de düşününce Fenerbahçe'nin aklına bile gelmez Micic'e gitmek, asla hem de. Öyle bir vizyonumuz olmaz, hayâlini bile kurmayıp Baldwin ve Gudu'yu 1 numara oynamaya zorlamaya devam ederiz.

Bu kadar takım yazdım, Kızılyıldız'a giderse Sfairo hocama yeniden F4 getirebilir.