Kadro ligin en iyi kadrosu falan değildi ama en basitinden momentum bizdeyken Eczacı finalinde itirazının dozajını ayarlayamayınca bize bir kupaya mal oldu.
------------------
Ekleme;
Voleybola çok vakıf değilim o yüzden kim gelir gelmez bilemem ama kadro için iyi isimler yazılırken daha iyi bir antrenör getirilebilirdi
Benim kızdıgım nokta su Dicle'yi oynatırken Bahar'ı asla oynatmadı.Bahar oynarken Dicle'yi, Ana kotuyken Sıla'ya sans vermedi.Olan kadroyu da iyi kullanmadı.Ben ondan dolayı kızgınım.Yoksa TK da final oynamak Vakıfı elemek basarı,Ligde de zaten bu kadro ile 3. normal olan sonuc , olay sonucla alakalı degil kadroyu kullanmakla alakalı...
Kadroya gelirsek ben de 2 libero isterdim.Sanırım Melis genc oldugu icin tutuldu.
Naz,Sıla Pasorler olacak.Naz gelirse pas dısında,blok ve savunmada da faydası olacak.
Eda,Dicle,Bahar,X Ortalar olacak.Burada 4. yabancı ota olur mu bilmiyorum olmazsa 3 ortanın da gecen seneye gore perf. yukseltmesi sart...
Mihajlovic,Kelsey,Fatma,Damla smacorler her ne kadar teknigini begenmesem de Mihajlovic geldi insallah faydalı olur.Kelsey ise savunması ile liberonun isini kolaylastıracaktır.Hucumda da etkili olursa iyi olur.Damla ise ne kadar elestirsek de bakıldıgında girdiginde diger takımdaki smacorlerden cok is yapıyor.Burada gerektiginde Mihajlovici pç na da cekebiliriz.
Vargas,Ceyda pç ları olacak.Gonul isterdi bizde de bir Boskovic olsun.Ama daha ham olan eksiklerini azaltmaya calısan Vargas ile devam edecegiz.
Aylin,Melis liberolar olacak.Ben Aylin'i MT da izliyorum.Hem manset hem savunma cok begendim.Cok iyi olacak.
Rasic gibi bir orta gelmeyecekse 4. yabancının kesinlikle smacorden kullanılmasını istiyorum.Zhunun,Lonnekenin,Kelseyin olmadıgı diger tarafta da Larson'un olmadıgı ve elimizde Naz'ın oldugu bir sene de bu sene sampiyon olabiliriz.Ama mutlaka 4. yabancıyı yapalım.Seneye 3 yabancı baslamayalım.