Zehra olayı gerçekten bu kadar bitmeye yakın mı,aniden böyle bir ismin çıkması çok şaşırttı.Gerçi 22 yaş sınırlı yetiştirme kuralından dolayı transfer bayağı mümkün görünüyor şu an için.Bu sezon bitiminde Zehra 22ye gelince yetiştirme bedeli karşılığında gelecek anladığım kadarıyla bize.Yani hiç hesapta yokken böyle bir orta oyuncuyla anlaşmamız inanılmaz yükseltti modumu.Egonu'yu zaten ana hedef olarak belirlediğimiz bilinen bir gerçekti ama o da bitmiş gibi yazılıyor italyan kaynaklı bazı sayfalarda.Onun haricinde Gizem'in gelmesi de çok iyi oldu ama muhtemelen Aylin'le yol ayrımına gidilecek herhalde bu transferden sonra,Aylin'in kalacağını düşünmüyorum pek.Burada asıl soru şu:Naz'ın MAA ile olan bağından dolayı gideceğine pek ihtimal vermiyorum açıkçası ama olur da giderse yerine yabancı bir pasör gelirmi diye de düşünmüyor değilim.Hele ki konuşulan şu isimlere göre kafamda bir aday belirleyecek olursam benim aklıma şu an Wolosz'dan başkası gelmiyor,imoco desen zaten dağıldı iyice,hazır böyle güçlü bir geri dönüş yapıyorken bir de onlardan Wolosz'u çekebilirsek şu hamlelerin üstüne inanılmaz korkunç bir takım oluruz