"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bosko reddetti, zehra takiminda kaldi. Egonu da monzaya giderse şaşırmamTarihin en yüksek butcesini rulo yaparız artık.
Zehra denen şişirme oyuncunun turşuşunu kursunlar.
alıntıladığım kısmı voleybolda yetkili biri görse başlığı kapatır forumda voleybol konuşmayı yasaklar
Adamlar zamaninda bizim sayemizde yatırımı arttirdi evet ama bizi geçmek için bizden de bir dünya oyuncu aldılar cunku rakibini altetmek için ayni zamanda onu zayıflatman da gerekir. Örge haric ki o da cok fark yaratmaz vakif için su ana kadar kime el atsak beceremedik. Bu sekilde bütçeyi artırsan da adamlar da armut toplamiyor. Kadrolarını koruyup daha da güçlenmeye çalışıyor. Bu gidişle seneye de çok.sey değişmez bizim tarafta. Evet egonu cok buyuk bir isim ama sadece onla olmaz. Yatırımın hakkını vermek lazım. Ne yapıp edip zhu alinmali. Gerekirse egonudan da fazla versinler. Yok o da olmaz ve vakifa donerse boşa bütçeyi artirmasinlar egonuya da gerek yok. Kalsın takiminda. En azından imoco zayıflamasın. Yapilanma sadece bütçeyi artırmayla olmaz. Yonetim becerisi de gerekir.
Bu benim görüşüm Hande hande gibi oynadığında fark yaratıyor.Beyza yine beğendiğim diğer oyuncu.İki tane pırlanta kızımız var şampiyon kadrodan biri İpar şans verelim.
Eğer Nijeryadan göç etmezse idi kabile reisinin bilmem kaçınçı eşi olacaktı