Naz konusundaki düşüncem bizim cl ye gidemeyecek olmamız ve maa nın etkisiydi. Para falan daha sonraki konulardı bana göre. Neslihan olayına gelince o olayda evet bende çok ama çok kızmıştım Neslihan a orda profesyonel davranmadı bu bir gerçek. Zaten iplerde o zaman koptu taraftarın istememesi olayı..Neslihan bize transferinde evet demişti ama sonra bizim tarafımızdan geri adım atıldı taraftar baskısı mı kemik tayfa mı ihtiyar heyetimi bilemiyorum artık sebebini.
Neslihan ı severim ama benim için tabiki bir Kim ,Eda ,Garay hatta Fabiana kadar değerli değildir.Lakin şu yerli oyuncu saçmalığında bizim için çok ama çok iyi olacağını düşünüyorum. Neriman gs den ayrılmaz. Ama Neslihan ecz da mutlu değil. Oyunundaki düşüşün pek çok sebebi vardır muhtemelen ve bu mutsuzlukta onlardan biri.Pasörleri Hanke Nesliden çok hücum ediyor neredeyse. Kan değişimi Neslihan a iyi gelecektir. Yaş konusu söyleniyor ama Sokolova bize geldiğinde 25 lik değildi . Oda yaşını başını almıştı . Ama takıma olan katkısı azımsanamayacak kadar çoktu.
Elif nasıl söylediklerini birer birer yuttuysa ki Elif in Neslihan gibi bir sakatlama olayı ve kendisine küfür edilmesi olayı olmadan bunları söylediği halde Fenerbahçeye gelip şimdi ise mutluluktan ağzı kulaklarını geçmiş ensesine doğru yol almış halde iken bize onların söylediklerini yalamalarını izlemek düşür. Bayağıda keyifli oluyor bu durum.
Libero Derya bildiğin Fanatik gs li. Kız futbol maçlarını bile kaçırmazken kalkıp Fenerbahçe ye geldi. Neslihan ohoo rahat rahat gelir.
Bence Neslihan da Fenerbahçe ye gelmek istiyor. Durum bunu gösteriyor. Seneye Neslihan ı alıp Garay ve Kim i de elimizde tutarsak süper olur.Pasör konusunda Özge diyenler var. Yahu geçen yıl bu Özge oynatamadığı için ecz yı madara etmedi mi? Çok düzgün oynatabilseydi zaten yerine Hanke alınmazdı. Özge den bu saatten sonra bir şey olmaz terli ellerinin derdini bir de biz çekmeyelim.