"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Amerikada voleybol oynansada popüler değil.Nba gibi değil.Ama dediğiniz gibi Amerika reklam yaparlarsa.O kolej maçlarının oynandığı salonlar çok büyük.
Evet popüler değil. Popüler olmayan hali ile bile şimdiden yakalamışlar 9000 seyirci ortalamasını. Final serisi falan değil bu ortalama, yanlış anlaşılmasın. Örnek olarak yazıyorum Karayolları-PTT maçı muadilini bile en az 5-6 bin kişi izliyor. Bir de kim yazdı çizdi voleybol NBA seviyelerinde minvalinde bir cümle Allah aşkına!
M.Vargas da sezonun ilk yarısını Çin’de geçirecekmiş. İyice boku çıktı bu işin artık saçma sapan bir yapılanma
Şimdi de aksi yönde bir haber çıktı https://x.com/enesyalniz/status/1790066821904716158?s=46
Aziz Yıldırım gelsin şu şubeyi tekrar Acıbadem'e versinler bu nedir ya bir öyle bir böyle.
Aziz Yıldırım Adaylığını açıklamış Morinho'yu getirecekmişVallaha bizim bu eskilere dönme merakımız bitmeyecekZamanında hepsinin yanında olduk ama bazı şeyler olmadımı da siyasetçiler gibi koltuğa yapışkan sürmemek lazımHepsininde yanlışları var ama ast olan sadece her branşta Fenerbahçe'nin başarılı olmasıdır