Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 1939652 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6780 : 11 Temmuz 2024, 09:32:07 »
Eski tas, aynı hamam. Hayal kırıklığı yaşıyorum şu voleybolda sürekli.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #6781 : 11 Temmuz 2024, 22:11:53 »
Marco Fonoglio transferi açıklandı.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #6782 : 12 Temmuz 2024, 00:31:20 »
Bu takım yine yetersiz Avrupa için.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #6783 : 12 Temmuz 2024, 00:44:15 »
O kesin kim yeterli ki.İmoco 3-4 sene bırakmaz.Bizde yarı şans yaver giderse bir ihtimal finql oynarız.Vakıfta tırt.Eczacı Bosko yetmiyor.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #6784 : 12 Temmuz 2024, 08:46:21 »
Vasileva tercihi şaka gibi sb community gene itelemiş bize rüyamda görsem şu transfere inanmazdım bizim hangi sorunumuza çare olacaksa

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #6785 : 12 Temmuz 2024, 09:29:16 »
Vasileva tercihi şaka gibi sb community gene itelemiş bize rüyamda görsem şu transfere inanmazdım bizim hangi sorunumuza çare olacaksa

İşte diyorum. Yani bu branştaki tüm kurşunumuzu zamanında atmışız biz. Takım bir daha asla güçlenemeyecek, hep böyle kalacak; işte sene ortası bi Vargas gelecek bi Arina ya da pasör bir Macris olacak bir Drca, orta oyuncu bir Vuchkova olacak bir Fetisova gibi.

Hedef Avrupa şampiyonluğu diye Ali Koç kendini ve diğer herkesi kandırıyor. Sene sonu yine Avrupa'da kupa gelmedi diye bu hocayı da kovar artık.

Şu takıma yıldız bir orta alın. Pasör alın. Yeter yahu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #6786 : 12 Temmuz 2024, 11:25:18 »
Yinede son 4 eşleşme durumuna göre belki final yapar orada ımoco antreman maçı yapar.Final heyecanını yaşayalım bari buda güzel heyecan olur.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6787 : 12 Temmuz 2024, 11:27:17 »
İmoco tüm zamanların en iyi kadrolarından birisini kurdu. Öyle ki Fenerbahçe Universal kadrosuna denk bir kadro. Bu sene boşuna hedef falan koymaya gerek yok. Yerelde three peat yapalı yeter.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #6788 : 12 Temmuz 2024, 11:35:17 »
Gidebildiğimiz yere kadar gidelim tabi.Bize bu yakışır.Destek sonsuz kızlara ama gerçekçiyiz.Savaşalım.Güçlü ekiplerden biride biziz.Arina ile sözleşme uzatılmamış acaba.?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #6789 : 12 Temmuz 2024, 11:49:36 »
İmoco tüm zamanların en iyi kadrolarından birisini kurdu. Öyle ki Fenerbahçe Universal kadrosuna denk bir kadro. Bu sene boşuna hedef falan koymaya gerek yok. Yerelde three peat yapalı yeter.

E biz de kuralım?

10 yıldır takım aynı. Dicle geliyor, Ergül gidiyor. Arina gidiyor, Vargas geliyor. Veya tersi. Her sene aynı şey.

En azından Vakıf dominasyonu izlemediğimiz için bu kadar kırıcı olmaz ama bu takım Avrupa kupası kazanmak zorunda önümüzdeki dönemde artık.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #6790 : 12 Temmuz 2024, 12:32:35 »
İmoco yenilmeyecek bi takım değil CL de hala, kaldı ki zaten Gio ve vakıf bunu yakın zamanda eski görkemli zamanlarından çok daha uzak olan kadrolarından biriyle de göstermişti ama…

Sen gidip halen pik seviye olmayan ve özellikle de manşette korkunç hatalar yapıp her şeyi mahveden genç smaçörlere güvenip, yanlarına tecrübeli taş gibi manşeti olan dengeleyici bir smaçör eklemezsen, vasileva gibi prime zamanlarında bile bir şey kanıtlayamamış 2 senedir hamilelik dolayısıyla düzgün top bile oynamamış bir isimle orayı, üstelik de Arina şubat-martta gelecek denen duruma rağmen geçiştirirsen…

Pasör konusunda vasat altı sürekli zoraki oynuyor izlenimi veren drcaya bir de ödül verir gibi yeni sözleşme verirsen…

Ortada çok sevsek de artık iyice yaşı dolayısıyla maç seçen istikrarsız eda kaptan ve yetersiz aslıya güvenip, daha iyi olmasına rağmen düzgün kullanamadığın fetisova yerine çöp rusevayı idare etsin diye getirirsen…

Ve en önemlisi de santarelli olmasa da o seviyeye yakın, özellikle blok ve savunmada takıma yıllardır olmayan sistemi aşılayabilecek tartışmasız bir hoca bulmak yerine, yetersiz bulduğumuz lavariniyi gönderip en son 15 yıl önce iddialı bir takım çalıştıran voleyboldan uzaklaşmış bir hocayla başarı ararsan…

İmoco seni detaylarda haliyle boğar ve süpriz yapma şansın da kalmaz…

Voleybol şube yıllardır felaket kötü yönetiliyor maalesef, Allaha şükür ortada bizden daha beter yönetilen bir loser Eczacı ve son yıllar başarıya doymuş, kadro olarak fazla zorlamayan bir Vakıf var da yerel ligi domine edebiliyoruz yine ama böyle olduğu için de bazı yazdığım konular gün yüzüne çıkmıyor, aynı şeyleri yapıp lafta CL bekleniyor, tabi yerseniz…
« Son Düzenleme: 12 Temmuz 2024, 12:34:32 Gönderen: myildirim »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6791 : 12 Temmuz 2024, 16:17:49 »
E biz de kuralım?

10 yıldır takım aynı. Dicle geliyor, Ergül gidiyor. Arina gidiyor, Vargas geliyor. Veya tersi. Her sene aynı şey.

En azından Vakıf dominasyonu izlemediğimiz için bu kadar kırıcı olmaz ama bu takım Avrupa kupası kazanmak zorunda önümüzdeki dönemde artık.
Kur kurabiliyorsan. Basketbolda neyin kavgasını veriyorum ben. Adam gibi kadro kurulmasının. Şu mevcut kadro yunan takımlarının tokat oğlanına döner ancak. Saras 1 ve 5 olmadan neyi amaçlıyor bilmiyorum. Aklım beynim var, azıcık da anlıyorum diyelim. Takım 1 ve 5 'te inanılmaz eksik.
Voleybola gelince Danesi boştaydı almadılar. Dönüp dolaşıp Vuchkova, Dicle, Ergül alıp duruyoruz. Milano maçlarında doğru düzgün bloğumuz yoktu. Smaçöre ben de istiyorum Gabi, Sylla, Antropova vs ama alamıyorlar işte. Yıllar öncesinin MAA gibi bir adam olacak, gidip bir gecede buy outunu da verip getirecek ama yok. İmoco yenilmez takım değilmiş, kim yenecek yahu. Tüm sezon aldıkları mağlubiyet 1-2 tane. Onlarda telafisi olan maçlar ki şu anda tam Avengers oldular. Vakıf falan da o eski vakıf değil. Bak yine durup düşününce 2 yıl önceki ritmimiz olsa onları yenme ihtimali olan tek takım biziz ama o ritim de yok.

Çevrimdışı cosby

• Üye
« Yanıtla #6792 : 12 Temmuz 2024, 18:55:39 »
Arina sezon ortasında döndükten sonra 2,5 yıl sözleşme imzalayacakmış bizimle.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #6793 : 13 Temmuz 2024, 17:00:56 »
Vargas ve ana da 3 yıllık imzaladılar. Bu demektir ki smacor üçlüsünü en az 3 yıl koruduk.

Çevrimdışı cosby

• Üye
« Yanıtla #6794 : 13 Temmuz 2024, 23:33:21 »
Vargas ve ana da 3 yıllık imzaladılar. Bu demektir ki smacor üçlüsünü en az 3 yıl koruduk.

Golden trio 👍