Cem ağabey, mesela senin bir lafın var İvan amatör ruhlu diye. Hakkaten de öyle, Fonteles de öyle, hatırlıyorum İvan Olympiakosda oynarken taraftar tribününe girmişti sevincinden dolayı demirlere falan tırmanmıştı. Yani İvan Logan gibi değil bence, Akinradewo Rabita da geçen sene çok iyi oynadı, maximumunu veriyordu. Bence de tribüne oynamak değil bu, erik2929 sanırsam hırslı ve takımına bağlı oyuncu seviyor... Kim gibi, İvan gibi..
Benim ne demek istemediğimi anlamamışsın güzel kardeşim
Trbüne oynamak demek Nihan ,Duygu bal gibi isimlerin sahada hiç birşey yapmamalarına rağmen taraftara şirin görünerek onların gözünde puan almasıdır. illa bunu izah etmeme gerek yoktu ama azerbeycanlı gardaşım için açmış olayım mevzuyu
tekrar söylüyorum bu
tarz
yapı
karakter meselesidir ,
sahada ne yaptığına bakarım ben Logan Tom özelinden gidelim ,hatun bildiğin '' cool '' takılırdı çünkü yapısı öyleydi. ama o sahada elinden geleni yapardı her zaman en iyi savunmacı olurdu , top kurtarmak için yerden yere atlardı çekinmezdi onu özel kılan da aslında o kolay pes etmeyen defansif oyunudur. onu tarzında en değerli oyunculardan birisi yapanda odur aslında.
Ivan amatör dememim sebebi de odur. o kariyere sahip bir oyuncu ama sahada herşeyini veriyor , ama Ivan da tribün ile çok temasa geçen bir sporcu değildir.
hatta bir Galatasaray derbisi sonrası röportajında '' bu tarz maçlara gelen seyiriciye teşekkür ederim tabiki ama esas bizim bütün maçlarımızda bizi yanlız bırakmayan kemik seyirciye teşekkür ederim onlar benim için daha önemli '' diyebilecek kadar amatör adamdır işte
hani tribüne oynamak deyimi nedir diyorsan sanırım 2 örnek ile izah ettim dimi kardeşim.
herkes istediği gibi oyuncu sevebilir rufat , bu zevk meselesidir. kimse laf edemez
Usa li oyuncular iplemiyor vs söylemine karşı geliyorum ben sadece.
derdim yanlış anlaşılmasın lütfen