Bu işin olmasının iki yolu vardı ya Ana form tutturulup oynayacaktı yada Meliha daha çok top alıp onlarıda öldürecekti ikiside olmadı bunu tüm dünya biliyordu ama bi bizim hoca mı bilmiyordu benim aklım almıyor, bir insan neden hiç bir şey denemez anlamıyorum Stysiak’ın smaçör geçmişi var hem kulüp hem mtda şunu bile denemedi en azından kız iyi blok yapıyor fizik getiriyor sana ne kayıp ederdin ki taraftarın tüm branşlardaki hocalara genel eleştirisi bundan İsmail Kartal da Lavarani de bir şeyler denemiyor Santarelli ise Eczacı karşısında kıçını yırttı. Milano hocası Cazaux çıkardı cepten
Sevgili kardeşim meliha'nin kapasitesi belli. Bu kız ligde Sarıyere top öldürebilir ama sampiyonlar ligi yari finalinde milanoya karşı bocalar ki karşısında egonu var. İlk maçta meliha üzerinden 17 sayi almışlar. Neredeyse 1 set. Yani bunu hocanin görmemesi tam bir fiyasko. Rus ve brezilya milli oyuncular var takımda, adam tüm sezon kenarda oturtuyor. Ikinci maç yine meliha sahada. Aldigi manşet de ortada ki hadi manşet için oynuyor diyelim o da yok. Blok yok hiç bir şey yok. Melihaya kızmıyorum ki kızı yeni tanımadık. Meliha bu. Bu kadar. Dediğin gibi stysiaki da hiç düşünmedi.
Vargas milli takımda dünyanın en iyisi gibi oynadı ama bizde tek maç 8 blok yedi, set sayisinda blok yiyor, en kritik yerde dışarı atiyor. 2-3 sene öncesinin blok yeme rekortmeni acemi vargas geri dönmüş sanki. En kritik yerde topu verdiğimizde sayi asla diyemedim dün ama mili takımda öyle bizde böyle olmasının nedeni nedir. Şimdi sakatlik, pasor vs diyenler olabilir ki milli takımda da dünyaca ünlü pasorlerle falan oynamadi bu kız. Tek nedeni yine santarelli ile lavarini farkına geliyor. Kimi sahada maçı yaşıyor neredeyse saha içine kadar giriyor diğeri bildigin odun gibi izliyor maçı. Sahada takimi costuracak bir eda da yok. Olmayınca takım düşünce düşüyor.
Bir sene daha gitti. Hep aynı şekilde gidiyor ama bizim bir türlü şu hocalardan yana şansımız tutmuyor.