Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL  (Okunma sayısı 67733 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Voleybol CEV CL
« Yanıtla #915 : 21 Mart 2024, 14:52:32 »
Biz neler dedik aman o hızma ne o takma tırnaklar ne disiplinsiz.Tribünden tanıdıklar başta biri eski voleybolcü.Böyle bakarız arkadan geçen yıllara.Egonudan cacık olmaz şişirme oyuncu diyenler..Buyrun.Kadın 2 finale mani oldu tabi takım arkadaşlarının gayretide var ama bir yıldız o.Kadın Vakıf gibi başarılı olsada tatsız tutsuz takımdan kaçar gibi gitti.O Zehra-Cansu tam çete.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2024, 14:58:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #916 : 22 Mart 2024, 00:35:41 »
Pelin hanım korkusuzca eleştirilere devam etmiş:

https://www.youtube.com/watch?v=H-2oaH6k8_s

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #917 : 12 Nisan 2024, 00:42:38 »
Scandicci İtalya liginde yari final serisinde bizi eleyen egonulu milanoyu iki maçta da 3-0 yenerek eledi.

Iste böyle bir milanoya elendik biz. Gerci biz elenmedik,  başımızdaki lavarini eledi bizi. Ayni ismailin bugün fenerbahceyi 3-2 yendiği gibi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #918 : 12 Nisan 2024, 10:47:17 »
Scandicci Milanodan iki takımda bizden iyi.Zaten Finalide  İtalyanlar oynayacak.Üstünlüğü ele aldılar yine o durgunluk dönemleri bitti.Onların yılları başladı diyebiliriz.
« Son Düzenleme: 12 Nisan 2024, 10:59:13 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #919 : 12 Nisan 2024, 11:09:53 »
Ne Milano ne de Imaco bizim ayarımızda değildi. Tek rakibimiz Stefano Akbaş idi.
Kupanın ülkesine gitmesi için tek engel bizdik.
Elendikten sonra şirin gözükmek için Meliha-Ana değişikliği yaptı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #920 : 12 Nisan 2024, 11:55:52 »
Net iyiler.Defolu kadromuz koç beğenmiyorum ama eksik çok.Sadece top öldürmeyle bitmiyor iş.Defans kurgumuz blok yavaşlatma tutma zayıf.Gizeme birşey olsa yedek libero yok.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #921 : 05 Mayıs 2024, 20:35:43 »
Lavarini denen çapsız italyan casus yüzünden şu anda finali oynayamıyoruz.

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #922 : 05 Mayıs 2024, 20:38:02 »
Oynasan ne olacak, manşet alabilecek misin.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #923 : 05 Mayıs 2024, 20:50:19 »
Oynasan ne olacak, manşet alabilecek misin.
Geçen sene 6-0 biten seride nasıl aldık imocoya karşı aynı kadroyla

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #924 : 05 Mayıs 2024, 20:52:41 »
İyi günündeydin. Şimdi yine iyi gününde olacağın ne malum?

Takımı defolu. Başarısız olması da bu defolardan kaynaklı. Hoca filan hikaye.
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2024, 20:52:51 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #925 : 05 Mayıs 2024, 20:54:48 »
Olursun yada olmazsın. Final oynayacaksın Final. Univarsal döneminden sonra İlk kez. Ve kendi sahanda. Allahin belasi adam yuzunden gitti o şans. Hem de hiç bir Türk takımı ozellikle vakif yokken.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #926 : 05 Mayıs 2024, 20:56:51 »
İyi günündeydin. Şimdi yine iyi gününde olacağın ne malum?

Takımı defolu. Başarısız olması da bu defolardan kaynaklı. Hoca filan hikaye.
İyi günündeydin ile alakası yok rakibin eczacı değil 2 maçta set vermemişsin servisle eze eze yenmişsin sanki şansa yada altın setle geçtin gibi yorum yapıyorsun

Takımın geçen senede defoluydu Terzic nasıl zamanında sırp milli takımında mihajlovicin de defolarını yok edip avrupa ve dünya şampiyonluğu aldı sebebi basit serviste risk al power smaçörlerle oyna burda da o sistemi kurdu defoyu en aza indirdi abartıldığı gibi defosu yok bu takımın kendinizi kandırmayın
« Son Düzenleme: 05 Mayıs 2024, 20:57:37 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #927 : 05 Mayıs 2024, 21:20:04 »
Manşet alamıyor takım ve lar kötü.Doğtu dürüst ortada bulamadık kaptanın yanına.Hadi tutamıyorsun blok yumuşat.Baya defomuz var.

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #928 : 05 Mayıs 2024, 23:49:32 »
İyi günündeydin ile alakası yok rakibin eczacı değil 2 maçta set vermemişsin servisle eze eze yenmişsin sanki şansa yada altın setle geçtin gibi yorum yapıyorsun

Takımın geçen senede defoluydu Terzic nasıl zamanında sırp milli takımında mihajlovicin de defolarını yok edip avrupa ve dünya şampiyonluğu aldı sebebi basit serviste risk al power smaçörlerle oyna burda da o sistemi kurdu defoyu en aza indirdi abartıldığı gibi defosu yok bu takımın kendinizi kandırmayın

Terzic 4 senede sıfır kupayla kurduğu o "muhteşem" sistemiyle geçen sene rezil bir şekilde Vakıfbank'a elenmedi mi güzel kardeşim. Kupa volleyi de aynı şekilde vermedi mi? Şampiyonluğu da talihin 40 yılın başı yaver gitmesi ve 3-0 biten maçta altın seti almakla elde etmedi mi, çünkü hepimiz biliyoruz ki finalde Vakıfbank karşımızda olsa yine kaybedecektik. Ondan önceki sene yaşadıklarımızı biliyoruz mesela.

Bu takım açıkça defolu kardeşim. Bunu görmek için daha 10 sene Avrupa yarı finalinde elenmek gerekiyor sanırım. Maç içinde bile inanılmaz iniş çıkışlar yaşayan, bir günü diğerine uymayan, yakaladığı psikolojiye göre giden bir takım. İyi servis atabilirse herkesi dağıtır. Biraz sallanırsa anında cortlar. İyi giderken batırabilir. Kötü giderken coşabilir. Ne yapacağı belirsiz bir takım. Senelerdir de CL'de iyi günümüze denk gelmiyor.

Gelsin istiyorsan, ona göre yıldız takviyesi yapacaksın bu takıma. Adam gibi orta alacaksın, pasör olacaksın, manşet almayı bilen ve hücum gücü de 60 beygir KIA Picanto gibi olmayan smaçörler bulup getireceksin.

Sistem filan hikaye. Sporda antrenörlere inanmıyorum ben artık. Kurulan doğru takımlara inanıyorum.

Bu takımın istediğin başarıları elde edebilmesi için ya çok gününde olması ya da Vakıfbank'ın bu seneki gibi rezil durumlarda olması gerekiyor. Yoksa bu sistem ve oyuncularla istediğin başarı gelmez. Başa kimi getirirsen getir bu değişmeyecek.

Yıllardır söylüyorum. Dilimde tüy bitti.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #929 : 06 Mayıs 2024, 08:22:40 »
Terzic 4 senede sıfır kupayla kurduğu o "muhteşem" sistemiyle geçen sene rezil bir şekilde Vakıfbank'a elenmedi mi güzel kardeşim. Kupa volleyi de aynı şekilde vermedi mi? Şampiyonluğu da talihin 40 yılın başı yaver gitmesi ve 3-0 biten maçta altın seti almakla elde etmedi mi, çünkü hepimiz biliyoruz ki finalde Vakıfbank karşımızda olsa yine kaybedecektik. Ondan önceki sene yaşadıklarımızı biliyoruz mesela.

Bu takım açıkça defolu kardeşim. Bunu görmek için daha 10 sene Avrupa yarı finalinde elenmek gerekiyor sanırım. Maç içinde bile inanılmaz iniş çıkışlar yaşayan, bir günü diğerine uymayan, yakaladığı psikolojiye göre giden bir takım. İyi servis atabilirse herkesi dağıtır. Biraz sallanırsa anında cortlar. İyi giderken batırabilir. Kötü giderken coşabilir. Ne yapacağı belirsiz bir takım. Senelerdir de CL'de iyi günümüze denk gelmiyor.

Gelsin istiyorsan, ona göre yıldız takviyesi yapacaksın bu takıma. Adam gibi orta alacaksın, pasör olacaksın, manşet almayı bilen ve hücum gücü de 60 beygir KIA Picanto gibi olmayan smaçörler bulup getireceksin.

Sistem filan hikaye. Sporda antrenörlere inanmıyorum ben artık. Kurulan doğru takımlara inanıyorum.

Bu takımın istediğin başarıları elde edebilmesi için ya çok gününde olması ya da Vakıfbank'ın bu seneki gibi rezil durumlarda olması gerekiyor. Yoksa bu sistem ve oyuncularla istediğin başarı gelmez. Başa kimi getirirsen getir bu değişmeyecek.

Yıllardır söylüyorum. Dilimde tüy bitti.
Terzic geldiği sene bu sistemi denemedi işte sıkıntı orda Bricio-Fatma-Dobi ile başladı sonraki yıl Miha-Kelsey ile başladı Miha ayakta duramadı sakatlandı her sene cins oyuncular geldi kulübe final serisinde bir maçta 1 sayı alan Busa mı dersen say say bitmez
Terzic'de baktı bu iş böyle olmuyor şuan konuştuğumuz sistemin ilk adımlarını attı ve yarı finalde bir şekilde Vakıf'ı geçti adam sen finalde gelse demişsin yarıda geçti işte

Bu takımın konsantrasyonu düşüyor bu konuda hem fikiriz işte antrenör burada ortaya çıkıyor gerektiği yerde müdahaleyi yapmak hocanın işi
takım servis karşılamada aksıyor bırak oyuncu değiştirmeyi mola almadan aciz bu seneki hocan, beni bile Terzic fanı yaptı sağolsun. İlk milano maçı 2.seti saçma sapan vermese dün finalde biz vardık yada final serisinde kaç kere önde olduğu seti verdi bu senenin özelinde kabahat net bir şekilde hocanın

Birde ben şunu merak ediyorum senin bilgini sorgulamak yada bozmak için yazmıyorum yanlış anlama
Bu takıma iki tane smaçör yazsana merak ettim şuan bu ikili kadar servis atsın demiyorum ama Meliha gibi hücumda 0 da olmasın kimi önerirsin mesela birde kim gitsin mesela Arina mı Ana mı ben senden sadece smaçör bekliyorum çünkü piyasa da oyuncu yok yani bütçeler ölçüsünde yazarsan sevinirim aklına gelen bir isim varsa

Zaten önümüzdeki sene işler daha da zor olacak bana kalırsa İmoco aşırı güçlendi bence, Scandicci'ye bakıyorum kök söktürdü final serisinde Imoco'ya kim gidiyor kalıyor bilmiyorum Barbolini kalıyorsa Scandicci kesinlikle rekabetçi kalır bu iki sene net fırsat vardı gitti. demek istediğim şu bu takımın defoları sana göre çok başkasına göre az değişir ama bu sene finalde olmalıydı gerisi günlük performanstı
« Son Düzenleme: 06 Mayıs 2024, 08:32:00 Gönderen: Samet_GFB »