"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Naz konusuna hiç katılmıyorum. Sanırım bu Naz mevzusundan kurtulamayacağım. Bazen benden bazen de karşımdakinden kaynaklı mevzu dönüp dolanıp bir şekilde buraya geliyor. En iyisi komple kadın voleybolu hakkında hiç birşey yazmamak. Soğudum valla. (senle alakalı değil)Bu arada "haddim olmayarak" demişsin. Buna da katılmıyorum. Her türlü eleştirebilirsin. Gayette haddine
Egonu dağıtmış Eczacıbaşıyi yine. Ikıncı kez rahat yendiler Eczacıbaşıyi. Egonu haksız rekabet yaratıyor. Vakifi zor yenmişlerdi. Turnuva italyan ve türk takımlarının çarpışması şeklinde geçti.Biz bakalım bu rekabetin neresinde olucaz.
Hiç bir yerinde.Fakat Novvarayı yenebiliriz.Egonuyu izlemek keyif.Şu an boskoviç ile birlikte dünyanın en iyi 2 oyuncusundan biri.Hatalar yapıyor ama cesur.Gamova sonrası yıldız çıkmıyordu.Kosheleva kaybolduVargasa pasaport çıksa yerli bir orta alırdık yabancı.Ortalar libero yetersiz.
Nasıl hicbir yerinde. Vakifi ezdik. Eczacıya 2dir 3-2 yeniliyoruz. Vargas biraz istikrarlı olsa onları da yeneriz.