Sayın başkan parası neyse verip Vargas'ı şu maçlarda oynatalım lütfen. 2-1 den maçı vermek ciddiyetsizlik. Hocada da iş yok sanki.
Yok öyle olmuyor. Vargas çin takımıyla anlaşmamış olsaydı dediğin olurdu. Sonrada Çin'e giderdi. Ha tamamen bizde oynayabilirdi. Ama paradanmı kaçılıyor anlamadım. Böyle iki takım olunca daha çok para oluyor herhalde.
Federasyon Başkanının konuşması hoşuma gitti. Takımlar hazır değil dedi Gerçektede bu. Aslında çok üzüldüm ama zamanla bir şeyler düzelir inşallah.
Vargas Aralıkda dönecek dendi
Vakıfta Bahar'ı beğendim Biz neden bulamıyoruz acaba?
Meliha'dada birazcık gelişme olur inatla eski oyuncuları tutuyoruz.
Cristina düzelse çok iyi olacak ama kendisi çocuk çoçuğu kocaman bir yanlışlık var. Geçen sene yiğeni dediler şimdide kızıyla beraber diyorlar Bilen varmı?
Takımlarda hep gelen gideni aratır diyorlar buda hep doğru çıkıyor örneğin Pasör. Benim gibi bu işten anlamıyan birinin gördüklerini profesyonel ler nasıl görmez anlamıyorum.
Arina'ya gelirsek tamamen gömmeyelim kumaş iyi ama özel hayatındaki karışıklık etkiliyor bu iş menejerlere düşer. Hergün internette aşkları, barbilği bu kadar ön planda olursa oda çocuk sayılır yönlendirmek gerekiyor