Kendi adıma, pota altı zafiyetini kabul ediyorum. Yapılan takviyeler çok belli ki çaresizlik sonucunda yapıldı. Herkesin bağımsız görüşüdür, oyun kurucu ile ilgili yetersiz bulanları da anlıyorum. Oyun kurucu anlamında, benim klasik kredibilitem, yeni senenin şubatına kadardır. Geçtiğimiz yıldan kalan 2 gard ile bu senenin kredisini ocak sonuna ayarladım. Wade de Hall da yeni bir şehir, yeni bir hoca, yeni bir sürü oyuncuyla başlıyorlar sezona. Melli için bu kadar büyük kredi vermem ama Guduric, Wilbekinin yanında Baldwin, Hall rotasyonu ocaktan sonraya kalırsa, zaten seneyi kaybetmişiz demektir. Bu saatte eleştirsem de bir şey değişmeyecek. Kontratlı adamlara git desen gitmez, rest çeksen kimse Calathes kadar karakterli olmayabilir...
Pota altında derin soru işaretleri ile gard rotasyonunda kredibiliteyle başlıyorum sezona... Oly maçını kafa kafaya oynayacağımızı düşünüyorum. Bence taraftarın da desteğiyle sezon başı takımların da tam oturmayışını da koz olarak kullanarak maçı almaya yakın tarafız.