Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 28102 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Beko - Monaco | Euroleague 15. Hafta Maçı
« Yanıtla #915 : 12 Aralık 2024, 22:44:31 »
Hayes 30 atmadıkça kötü kurulmuş bir takımız. Bunu göremeyen de def olup gitsin.

Yemin ederim bu kulübe el koyulması lazım. Felaket bir sene geliyor, yok edecekler koca camiayı. Ciddi söylüyorum yok edecekler. Tek şampiyonluk tekerlekli sandalye Basketbolu filan olacak bu sene böyle giderse.
Hayes 30 atınca da kötü bir takımız demekki.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #916 : 12 Aralık 2024, 22:47:28 »
Geçen sene iç sahada 1-2 maç dısında yenilmeyen takım içerde maç kazanamıyor

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #917 : 12 Aralık 2024, 22:47:44 »
Hayes 30 atınca da kötü bir takımız demekki.

Valla maçı izlemiyordum, skoru görünce Hayes yine rezil oynuyor herhalde dedim, bunu yazdım, baktım adam 30 sayı atmış cidden jhsajds.

Gerçekten rezil bir takım bu takım. Colson'ı, Baldwin'i, oynayanı, oynamayanı, yüz yıldır oynayan Guduric'i, hepsi ayrı rezalet.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #918 : 12 Aralık 2024, 22:51:44 »
Fenerbahceli olmayan baskan, yonetim ve korkak sertac, geseli derya, bankamatik morizyo uclusu ile normal gayet bu rezillikler.
Atasehir seyircisi ise dunya capinda bir yigin rezillikte. Muz verilince alkislayan maymundan farklari yok, takima destek sifir, sadece takimla cosmada varlar.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #919 : 12 Aralık 2024, 23:14:24 »
Hayes 30 atmadıkça kötü kurulmuş bir takımız. Bunu göremeyen de def olup gitsin.

Yemin ederim bu kulübe el koyulması lazım. Felaket bir sene geliyor, yok edecekler koca camiayı. Ciddi söylüyorum yok edecekler. Tek şampiyonluk tekerlekli sandalye Basketbolu filan olacak bu sene böyle giderse.
Oda bu sene zor gibi, tekerlekli sandelye hep oyuncu kaptırıyor üstüne doğru dürüst transfer yapmıyor Geçen sene Gs ye 4 oyuncu kaptırdılar busezon biri geri geldi. Yanılmıyorsam bu sezonda 2 oyuncu kaptırdılar, Gs bizi yendi zaten, hayırlısı bakalım

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #920 : 13 Aralık 2024, 00:13:41 »
Gururlu, ağırıni yazarim yazmayacagim bir Allah'ın kulu yok mu sorumluluk bende basarisizim şapkayı öne koyup istifa ediyorum diyecek biri. Rezillik kepazeliktir bunun adı sen kendi salonunda böylesi bir rezilliği izletemezsin izletiyorsan işini yapamamissin demektir bunun karşılığı da İSTİFA'dir.

Çevrimdışı pikenrol

• Üye
« Yanıtla #921 : 13 Aralık 2024, 00:54:22 »
Bugun su skorda  sonra bu herifi kovmazlarsa Allah belalarını versin. Tarihimizde uzun yıllardır sahamizda görmediğimiz bir rezilliği yaşattılar bize. Kepazelik. Yüz kızartıcı bir skor. Rezillik.

saras’ı kovma yetkisine sahip olanların allah belasını versin.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #922 : 13 Aralık 2024, 14:12:59 »
Yıllardır izlediğim belki de en aciz Fenerbahçeydi. İlk çeyrek bir şekilde oyunda kaldık ama sonrasında Monaco, tam anlamıyla sürklase etti. Koç dahil bütün takım resmen çaresiz kaldı. Önceleri yenilsek bile en azından belli dakikalarda bir reaksiyon gösteriyorduk ama bu maçta hiçbir şekilde karşılık veremedik. Geçen haftaki Real maçından sadece Zagars yoktu ama buna rağmen bu hezimet Zagars'ın yokluğu ile izah edilemez. Bu hezimetin tek sorumlusu Şubeyi yönetenler ve koç Saras'tır. "Kıçıyla inatlaşan pantolonuna s.çar" diye bir deyim var. Beşikteki çocuk bile Oyun kurucu/Uzun derken şubeyi yönetenler ve koç insanlarla dalga geçercesine bir transfer politikası uygulayarak resmen kıçları ile inatlaştı. Bunun sonucu olarak da artık pantolonlara s.çma zamanı geldi.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #923 : 13 Aralık 2024, 14:22:13 »
Subeden Ilker ve Defne disinda hepiniz defoluyorsunuz ve Tanrikut Ulu Basbug Hakanlar Hakani Buyuk Fenerbahceli 60 okka tassak 100 okka beyin KUTLUAY geliyor, arkamiza yaslaniyor, keyfimize bakiyoruz.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #924 : 14 Aralık 2024, 01:11:47 »
Sezonun geri kalanında bir iddiamız olsun istiyorsak; bizim hemen bu akşam Saras ile yolları ayırmamız gerekli. Arada bir alınan görkemli galibiyetlere aldanmayalım, bu tünelin ucu çok karanlık.

Doğru düzgün bir oyun kurucu ve 5 numara almayan, alınması için baskı yapmayan hocadan hoca olmaz. Bakın rezil olmayı beklemeye gerek yok, bizim Saras'tan çok âcil kurtulmamız gerekli. Bu ayıp bir şey değil. Takım ışık verse neyse ama vermiyor.

Sorunun yönetimsel olduğunu ne zaman anlayacağız acaba djordevic gider itoudis gider saras gider ve bir halt düzelmez aynısını futbol takımı için de söyleriz Ali Koç gitmeden hiç bir şey düzelmeyecek bu kulüpte

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #925 : 14 Aralık 2024, 01:21:56 »
Transfer falan olmayacağını ya da olası bir transferin uyum sağlamasının Mart-Nisan aylarını bulacağını göz önünde bulunduracak olursak bu hafta alınan sonuçlardan sonra gidişat Fenerbahçe'nin Play-in dışında kalacağı bir senaryoya yavaş yavaş evriliyor maalesef. Real Madrid on üçüncü, varın gerisini siz düşünün.

Götüyle inatlaşan hocalarımız futbol olsun, basketbol olsun şimdiden piç etti içinde bulunduğumuz sezonları gibi görünüyor.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #926 : 14 Aralık 2024, 01:39:29 »
Sorunun yönetimsel olduğunu ne zaman anlayacağız acaba djordevic gider itoudis gider saras gider ve bir halt düzelmez aynısını futbol takımı için de söyleriz Ali Koç gitmeden hiç bir şey düzelmeyecek bu kulüpte

Ali Koç'un gitmesi apayrı bir konu.

Benim Saras'a kızma nedenim ''transfer istemiyorum'' demesi. Bu herif kör ve kör çobanın sürüsünün akıbeti uçurumdur. Zalgiris deplasmanında kazandığımızda girdiği bir hava vardı transfer mevzusuna cevap verirken. ''Bakın ben transfer yapmadan da Avrupa'nın zirvesindeyim, öyle büyük bir hocayım ki krizi transfersiz bile çözebilirim'' tarzında, alaycı cevaplar veriyordu. Kaldı ki bu cevabı veren adam son 25 yılın en büyük 3-4 oyun kurucusundan birisi. Kadroya bakıp da ''ulan bu kadroda lider ruhlu safkan bir oyun kurucu yok, benim gibi bir oyuncu lâzım'' diye nasıl demez aklım almıyor. Bunu düşünmediği yetmediği gibi, hafta arası röportajda en iyi 5'ini sayıyor ve B.Davies ismini yumurtluyor. Ulan transfer ettirsene o zaman, niye aldırmıyorsun Davies'i? Hadi çok sakatlanıyor diyelim, yönetime en baştan Davies gibi bir uzunu şart koşsana.

Buraya kadar yönetimi kabahatli bulamıyorum ben. Saras adam gibi transfer için yönetimi hiç zorlamadı. Gerekirse taraftara şikayet edebilir, yönetimi taraftarın önüne atabilirdi. Bak o zaman tek lâf ediyor muyum kendisine.

Tüm bunları yapmazsan ve sonunda rezil yenilgiler alırsak, kusura bakmasın siktir olup gitsin derim, benim gibiler der.

Çevrimdışı friend-chip

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İzmir
  • Kitap okumuyorsanız tartışmayalım..!
    • i_dnmz
Barcelona 90 - 63 Fenerbahçe Beko | Euroleague 16. Hafta Maçı
« Yanıtla #927 : 16 Aralık 2024, 13:56:54 »
17.12.2024 Sallı günü saat 22:30 da Palau Blaugrana da Barça ya konuk oluyoruz. Maçı SSport yayınlayacak.

Çift maç haftasında, işimizin çok zor olduğu bir gerçek!
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 09:53:06 Gönderen: friend-chip »
PG Baldwin / SG Guduric / SF Colson / PF Hayes / C Melli
PG Mrsic / SG Bogdanović / SF Datome / PF Mirsad / C Vesely
PG Parker / SG Ginóbili / SF Kukoč / PF Nowitzki / C Sabonis

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe Beko - | Euroleague 16. Hafta Maçı
« Yanıtla #928 : 16 Aralık 2024, 14:59:08 »
Devon Hall dönmüş.

Çevrimdışı iloturo

• Üye