Sorunun yönetimsel olduğunu ne zaman anlayacağız acaba djordevic gider itoudis gider saras gider ve bir halt düzelmez aynısını futbol takımı için de söyleriz Ali Koç gitmeden hiç bir şey düzelmeyecek bu kulüpte
Ali Koç'un gitmesi apayrı bir konu.
Benim Saras'a kızma nedenim ''transfer istemiyorum'' demesi. Bu herif kör ve kör çobanın sürüsünün akıbeti uçurumdur. Zalgiris deplasmanında kazandığımızda girdiği bir hava vardı transfer mevzusuna cevap verirken. ''Bakın ben transfer yapmadan da Avrupa'nın zirvesindeyim, öyle büyük bir hocayım ki krizi transfersiz bile çözebilirim'' tarzında, alaycı cevaplar veriyordu. Kaldı ki bu cevabı veren adam son 25 yılın en büyük 3-4 oyun kurucusundan birisi. Kadroya bakıp da ''ulan bu kadroda lider ruhlu safkan bir oyun kurucu yok, benim gibi bir oyuncu lâzım'' diye nasıl demez aklım almıyor. Bunu düşünmediği yetmediği gibi, hafta arası röportajda en iyi 5'ini sayıyor ve B.Davies ismini yumurtluyor. Ulan transfer ettirsene o zaman, niye aldırmıyorsun Davies'i? Hadi çok sakatlanıyor diyelim, yönetime en baştan Davies gibi bir uzunu şart koşsana.
Buraya kadar yönetimi kabahatli bulamıyorum ben. Saras adam gibi transfer için yönetimi hiç zorlamadı. Gerekirse taraftara şikayet edebilir, yönetimi taraftarın önüne atabilirdi. Bak o zaman tek lâf ediyor muyum kendisine.
Tüm bunları yapmazsan ve sonunda rezil yenilgiler alırsak, kusura bakmasın siktir olup gitsin derim, benim gibiler der.