Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)  (Okunma sayısı 28059 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Barcelona - Fenerbahçe Beko | Euroleague 16. Hafta Maçı
« Yanıtla #960 : 18 Aralık 2024, 00:04:29 »
uzun falan bu takımın kısa eksiğinin yanında hiçbi şey. şuraya bak fıkra gibi

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
  • Yer: Kayseri
« Yanıtla #961 : 18 Aralık 2024, 00:05:08 »
Jabari'nin 3'luguyle maçın bitmesine yaklaşık 6 dakika kala umitlerimiz de bitmiş oldu. Emeği olanlara tebrikler. Şu rezil Barça'ya dahi kafa kafaya bile goturemeyecek capsizliga ulaştık.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #962 : 18 Aralık 2024, 00:07:12 »
Barcelona'yı en son ne zaman deplasmanda yendik hatırlamıyorum bile. Obra sonrası silik bir orta sıra EL takımı olduk.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #963 : 18 Aralık 2024, 00:07:15 »
Guduric ve Birch bir tarafa şu maç, tribünde olan Fenerbahçeliler kadar sikinde mi acaba diğer oyuncuların? Cidden merak ediyorum. Yenilirsin, hele ki Barcelona deplasmanında çok normal de, şu isteksizlik, umursamazlık, can sıkıyor...

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #964 : 18 Aralık 2024, 00:08:50 »
Çok çok af edersiniz, şu basketbolcu yokluğunda Jekiri'yi gönderen zihniyetin, basketbol aklının kafasını sikeyim...

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #965 : 18 Aralık 2024, 00:11:05 »
İlk 12'de yer alan Emre, Boban kötü giden bir maçta bile süre bulamayacaksa neden uçak kafilesinde haybiyeden yer kaplıyor konaklama için masraf yapılıyor. Şu Emre'yi sür bari belki enerji getirir fayda etmeyecek gerçi de.

Çevrimdışı BenFener46

• Üye
« Yanıtla #966 : 18 Aralık 2024, 00:14:23 »
Baldwin efendi, Punter'i izle yıldız nasıl olunuru gör. Tabi bir de sağlıklı kalabilmen lazim.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #967 : 18 Aralık 2024, 00:20:41 »
İlk zamanlar ''Saras sen n'apıyorsun ya'' diyerek başladı her şey benim için. Peşinden ''Saras aptalın teki'' şekline evrildi. Biraz daha zaman geçti ''Bu Saras ile olmayacak'' demeye başlamıştım, son 2 maçtır ''Saras siktir git'' diyorum ve ekliyorum. ''Saras'ın hocalıkla uzaktan yakından alâkası yok.''

Hâlâ ''ama geçen sezondan kredisi var.'' diyen var mı merak ediyorum. Çünkü geçen sezon, o kadronun sâhibi olan İtoudis'e yazar kardeşim, Saras denen hasbelkader hocalık yapan gerizekalıya değil.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #968 : 18 Aralık 2024, 00:21:36 »
Büyükçekmece gelse 70 atardı şunlara. Benim galibiyet beklediğim bir maçtı bari şu şekilde kaybetme ayıptır.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #969 : 18 Aralık 2024, 00:22:33 »
Guard rotasyonunda sakatlık sarmalından çıkılamaması, Skyler Mays transferinin de patlamasıyla berbat bir duruma geldik. Bu kadar dağınık bir guard rotasyonu ile başarı imkansız.

Wade Baldwin maalesef kazık oldu adamın arka adele kronikleşti, hazırlık kampındaki sakatlığını da sayarsak bu sezonki 3.sakatlığı oldu. Zaten oynasa bile takıma zarar.

Wilbekin gitti, yerine gelen patladı, Baldwin de patladı.

Nigel 25 atıcakta maç kazanıcaz yoksa geçmiş olsun. Bu kadar yatırımın geldiği nokta bu.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 00:23:07 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #970 : 18 Aralık 2024, 00:22:45 »
kötü kadro planlamasının üstüne hem mental hem taktik anlamda inanılmaz kolay dağılan bi takım yönetme lüksün yok. 30 sayıyla kendi sahanda maç kaybetmişsin reaksiyon vermen lazım bi 30 daha yiyosun. hem de 2 maç da uçan kaçan takımlara karşı değil. saras kariyeri boyunca başka noktalarda sıçsa bile hep rakibe hazırlık anlamında iyi işler çıkarır ve savaşçı takımlar ortaya çıkarırdı. bu takım 1 aydır savaşmıyor. oyunculara tek tek baktığımda da guduric hariç savaşçı, isyan edecek bi oyuncu profili de göremiyorum.
« Son Düzenleme: 18 Aralık 2024, 00:23:42 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
« Yanıtla #971 : 18 Aralık 2024, 00:54:39 »
ali koc karakterini subeye yansitmayi basardi, korkak sertac geseli derya ve bnakamatik morizyo sketire sektire gidin, Ibo ivedi goreve.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #972 : 18 Aralık 2024, 01:22:16 »
Transfer politikasında resmen patladığımızın temsili resmidir bu maç,
Kim Chatles'i-Papagannis'i - Motley'i yolladıysa, kim bu transferleri kafasına göre yaptıysa, kim Onuralp'i kiraya verdiyse kim son anda Mays'a sarıldıysa bence bir dakika bile durmamalı, Sarasın bukadar fahiş hata yapacağını sanmıyorum ama onunda onayı varsa buna malesef Saras'da dahildir.
Bu maç sonucunu Saras'a bağlamak bence yanlış, biraz Colson birazda Birch ayakta kaldı, Tarık-Hayes-Gudiric bugün yok gibiydi, 3lükçü skorerler sıkıştımı böyle hezimiyetlere gebe oluyor takım,
Kimi itoudis diyor, onlardada az saç baş yolmadık, bence burda tek kredisi olan hoca Obradovic başka gidipte tekrar gelecek hoca yok,

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #973 : 18 Aralık 2024, 01:40:00 »
Beş para etmez yabancı antrenörlere Feneri peşkeş çekmeye devam etsinler.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2024-25 Sezonu)
« Yanıtla #974 : 18 Aralık 2024, 01:50:51 »
-Ömür törpüsü her rezilliğin başı Ali Koç İSTİFA!
-Basketbol sevdamızın katili Ali Koçun asla değişmeyen vasıfsız elemanı sözde eski basketçi Sertaç Komşuoğlu İSTİFA!
-Senelerdir kurduğu saçma sapan takım yapılanmasıyla Dünyanın En Güzel Takımını sabote etmeyi başaran, her gittiği klübü batıran gsnin ajanı Derya Yannier İSTİFA!
-Gelir gelmez ilk ve tek icraatı basketbolcu olduğu bile şüpheli olan Mays i keşfetmek olan UOS İSTİFA!
-EYT den Emeklilik hayalleriyle artık ne iş yaptığı bile meçhul konumda olan Mösyö Gherardini İSTİFA!

Futboldaki kaostan bunalımdan biraz olsun kaçıp basketbolda yüzümüz gülsün isterdik, sayenizde maç izlemeye dahi korkar olduk, birazcık onur, şeref, haysiyet kaldıysa ALAYINIZ BU KLÜBÜN YAKASINDAN DÜŞÜN ARTIK!