Gönderen Konu: Panathinaikos 92-74 Fenerbahçe Tarfin | Euroleague 2026-27 Sezonu 4.Hafta  (Okunma sayısı 1386 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
  • Yer: Bursa
Alan Digbeu.Pananın forvet uzunları ne kdar iyiyse kısalar sıkıntılı dedi.Bonga-Fall dışarıda kalacak.Artı Hernanın bağları zayıflamış gibi bunlarla.Sloukas Nunn iyi dönemezse bir basketbol takımın sadece uzunlar forvetler üstünden hedefe ulaşması çok zorlaşır.Şu an en büyük favoriler net şişik obes kadroları umarım karışırlsr yukarıdda hakkını vwrdik. ama

Bonga niye dışarda kalıyo mesela sebebi ne? Fall zaten Yunan vatandaşı oldu.

Üstüne adamlar piyasadan fırsat transferi bakıyor daha. Neyin kafasını yaşıyorsun sen anlamadım.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2026, 01:06:10 Gönderen: donmezsefa »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ben onu mu diyorum.Basketbolde yasal oyuncu sayısı kaç 12.Hepsinden faydalanamayacaklar uzun ve forvetlerden bazıları dışarda kalacak.Artı Hayese baktınız mı Obrayı dinlemiyor bile ne ypıyor bu el kol hareketli diye süzüp durdu.şHayes ile her an arasıda açılabilir.Dün basketbol oynandı iyisşi kötüsüyle.Toksik Erginin bu sporu nasıl kirlettiği ortsya çıktı.Obra bizi üzsede kızsada çok iyi spor adamı.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2026, 08:10:01 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ben onu mu diyorum.Basketbolde yasal oyuncu sayısı kaç 12.Hepsinden faydalanamayacaklar uzun ve forvetlerden bazıları dışarda kalacak.Artı Hayese baktınız mı Obrayı dinlemiyor bile ne ypıyor bu el kol hareketli diye süzüp durdu.şHayes ile her an arasıda açılabilir.Dün basketbol oynandı iyisşi kötüsüyle.Toksik Erginin bu sporu nasıl kirlettiği ortsya çıktı.Obra bizi üzsede kızsada çok iyi spor adamı.
Adam 12 kişilik kadro yazmış işte. Bunların hangisinden yararlanamayacaklar:
Fransisco-Sloukas-Grant
Nunn-Badio
Bonga-Rogkavapoulos
Nigel-Hernangomez
Yabusele-Lessort-Fall

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Obra yunan oyunculardan vazgeçmez olmaycaklar.Nerde Mitoğlu diğerleri.Bu kafalardaki.Bu arada bizim kısalarda azımsanmayacak kadar iyi bence ama 1 tane yabancı skorer lazım.Penetrecilwrimiz 2 3 çok.Tabi onlar net önde ama mücadeleye devm edeceğiz.Dünkü bizi yıkan olmayabilir şişkin kadrolrı.Bakalım düşmeyelim.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2026, 08:52:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Biz daha olamadık henüz, zaman lazım. Artı Larkin'in entegre olması da gerekiyor.

Pana'ya gelince, sanırım son zamanların en iyi kadrosu desek abartı olmaz. Kısa sorunları olduğu gibi bir absürt fikre de asla katılmıyorum, üstelik savunma-hücum harmanını da epey iyi yapmışlar. Tuhaf şeyler olmazsa açık ara favoriler bu sene.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
Adam 12 kişilik kadro yazmış işte. Bunların hangisinden yararlanamayacaklar:
Fransisco-Sloukas-Grant
Nunn-Badio
Bonga-Rogkavapoulos
Nigel-Hernangomez
Yabusele-Lessort-Fall
+ Mitoglou, Kalaitzakis ve Mantzoukas var.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Nasıl yok.Sloukasa sihirli değnek değmezse Nunn toparlyamazsa var.Bana kızacaksınız ama Slvia rol oyuncusu alıp götürecek isim değil iyi oyuncu ama bana öyle geliyor.Diamantis gördü gözler.Bizimde iyi kısa rotasyonu tek 1 tanecik skorer alınmalı Nba bile olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Biz özzellikle soruşturulmayan Pana ile transfer yrışın giremeyiz.Bizsürdürülebilir başarı peşindeyiz.Transferlerde ihtiyaça göre olmalı doğrusu bu.Oliylr kaf kafaya oynuyoruz uçurum çok yok.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
Nasıl yok.Sloukasa sihirli değnek değmezse Nunn toparlyamazsa var.Bana kızacaksınız ama Slvia rol oyuncusu alıp götürecek isim değil iyi oyuncu ama bana öyle geliyor.Diamantis gördü gözler.Bizimde iyi kısa rotasyonu tek 1 tanecik skorer alınmalı Nba bile olur.

Diyelim ki nunn kötü döndü. Emin ol giderler parayı basarlar aynı kalitede guard getirirler. Sen takma kafaya. Bütçe sorunları yok. Sen kendi takımın silva ile sertaç ile napacak onu dert et kendine.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
Yalnız Tom dayıya bi konuda katılıyorum. Nigel'ın ve hatta Nunn ile Yabusele'nin Obra ile yıldızı barışmayabilir, Obra'nın tarzı bu adamlara ters ve ağır gelebilir sezon içinde. Yoksa kurdukları kadro son 20 yılın Euroleague'teki en iyi 3 kadrosundan birisi.

Eğer sezon içinde kimya tutmazsa, tartışma yaşarlarsa ki bence ihtimal yüksek, play-offlarda bile patlayabilirler.

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
sezon başı itibariyle pao'nun bizden iyi durumda olduğu gayet açık, ilerleyen süreçte biz ne kadar daha üzerine koyacağız bu önemli, ayrıca bakalım jelyko ile amerikalılar nasıl geçinecek sonuçlar iyi giderse kimse sorgulamaz ama partizanda ve bizde yaşadıkları ortada, saras bu konuda kendini geliştirdi, nunn hayes...vs ne kadar özgür kalacaklar parkede göreceğiz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Obra sezon ortası transferlere karşı.Alabilir ama tutar mı neyse biz umarım eksik görülen yerlere hmle yparız olmazsada sevmeye devam destek sonsuza kadar.Nihayetinde taraftarlarız.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
Obra sezon ortası transferlere karşı.Alabilir ama tutar mı neyse biz umarım eksik görülen yerlere hmle yparız olmazsada sevmeye devam destek sonsuza kadar.Nihayetinde taraftarlarız.

Bogdan bogdanovic in durumunu takip ediyorlar şimdiden.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Birilerini yollamadan alamazlar.Juanchoyu takibe almalıyız mutsuz bence bizde oynyacak bu oyuncu diyor.Ama ne olursun bizde cazibe merkeziyiz eski Obranında payı var.Şu var Obralı kadronun kupa alması Ergin Ataman kadar koymaz.Nereye kayboldu toksik.

Çevrimdışı donmezsefa

• Üye
Birilerini yollamadan alamazlar.Juanchoyu takibe almalıyız mutsuz bence bizde oynyacak bu oyuncu diyor.Ama ne olursun bizde cazibe merkeziyiz eski Obranında payı var.Şu var Obralı kadronun kupa alması Ergin Ataman kadar koymaz.Nereye kayboldu toksik.
Mutsuz olan adam sözleşme uzatmazdı.