Öncelikle herkese merhaba, bu ilk yorumum olacak...
1-2 saattir araştırıyorum ve ben de yaz transfer döneminin bizim için zor geçeceği kanaatindeyim, isimlere teker teker odaklanalım:
İlginç gelecek ama, Obradovic: Kendisi 2 sene gibi çok uzun olmayan bir sözleşme imzaladı. Aslında en azından sözleşme sonuna kadar kalır diyorum fakat "Hayatım Basketbol" programındaki cümlesi aklıma olumsuzluk soktu işte. "NBA antrenmanını izledim (takımın adını söyledi, hatta başkanı arkadaşıymış o sokmuş antrenmanı izlemeye), ve şunu söyleyebilirim ki bizim stilimize çok yakın. Kesinlikle NBA takımı çalıştırabileceğimi düşünüyorum." Kendisi zaten "NBA'den hiç teklif almamıştım." demişti, sanki içinde hep bir NBA boşluğu kalmış, umarım tutarız komutanımızı...
Bojan Bogdanovic: Bojan'ı yazın elimizde zaten zor tuttuk, kendisinin Nike tanıtımında şöyle bir cümlesi de var: "Obradovic kalmamdaki en büyük etken." Bunun yanında "NBA'ye gideceğim, ama ne zaman bilmiyorum." gibi bir cümlesi daha var. Parçaları birleştirince zaten anlıyoruz derdimizi. Zaten her YouTube videosunun altında NBA seyirci yorumları, çeşitli NBA ve Nets forumlarında ise tanıtımları filan... Kısacası işimiz ciddi anlamda zor...
Nemenja Bjelica: Onu da Timberwolves istiyormuş, forumdakiler filan da istiyor. Kendisinde inanılmaz bir fundamental var, boyuna göre top sürüşü ve pasları çok üst düzey. Euroleague'in net en yönlü 2-3 oyuncusundan bence. NBA takımlarının radarında olduğu söyleniyor, umarım elimizde tutabiliriz.