Bo Maccaleb Fenerbahçe Dergisine röportaj vermiş ;
Geçen sezon aramızda çok fazla tecrübeli isim vardı ama takım olmayı başaramamıştık. Bu sezon ise antrenör Zeljko Obradovic liderliğinde, 3 kulvarda da emin adımlarla ilerliyoruz. Obradovic’le çalışmak çok büyük bir keyif. Çünkü çok dürüst bir insan. İçi, dışı bir. İyi veya kötü neyse direkt söylüyor. Ne kadar büyük isimler olsa bile, herkesin egosunu kontrol altında tutabilen bir isim.
Kişisel yeteneklere sahibim ama bu yeteneklerimi fark edip; geliştirmek için çalışıyorum. Çalışmazsanız hiçbir şey yapamazsınız. Sürekli çalışıyorum. Daha önceki oynadığım takımlarda biraz daha bireysel oynamak zorundaydım, çünkü üzerimde daha fazla sorumluluk vardı. Burada ise herkesin üzerinde ciddi sorumluluklar var. O yüzden birlik olup, takım olmak zorundayız.
Takımda çok yetenekli genç oyuncular var. Bence ileride çok büyük oyuncu olacaklar. Bize müthiş katkıları oluyor. Sadece maçlarda değil, antrenmanlarda da öyle. Çok sert antrenmanlar yapıyoruz. Onları antrenmanlarda izleseniz, kesinlikle 18 yaşında diyemezsiniz. O kadar iyiler. Çok çok iyi yerlere gelecekler.
Avrupa maceramıza deplasmanda aldığımız galibiyetle başlamamız çok iyi oldu. Ve ardından elde ettiğimiz seri galibiyetlerle TOP16’yı garantiledik. TOP16’da çok zorlu rakipler bizi bekliyor ama öncesinde grup maçlarımızı en iyi şekilde tamamlamalıyız. Maç maç ilerleyip, sağlıklı bir şekilde yolumuzda emin adımlarla yürümeye devam etmeliyiz ve çok çalışmalıyız. Şu an ilerisi hakkında konuşmak için çok erken.
Fenerbahçe Ülker Sport’s Arena, Avrupa’da gördüğün en iyi salon. Bu salonda taraftarlarımızın da elde ettiğimiz galibiyetlerde payı çok büyük. Maçın içinde tribünlere baktığınız zaman, binlerce insanın sizin için çığlık atması muhteşem bir his. Özellikle de maçın sonuna doğru yorulduğunuzda, onların desteğini görmeniz; yorgunluğunuzu unutturuyor ve savaşmaya devam etmenizi sağlıyor. Aynen bu şekilde bizi desteklemeye devam etsinler. Çünkü onların desteği ile biz varız. Onlar bize destek olduğu sürece biz de başarılı oluruz.