Ben de teknik bilgi olarak voleybolu bilmem. 3lü hücum turu nedir, pasör çaprazıyla smaçör arasındaki fark nedir anlamam. Lâkin Dominik Cumhuriyeti yenilgisi bence Guidetti artisine yazar.
Yok 7/7 yaptık, yok önümüze geleni deviriyoruz gibi havalı sözler üzerine Dominik maçını izleyeyim dedim. İlk 2 set Ebrar, Eda ve Naz'ı kenarda tutmakta direndi Guidetti paşam ve Tuğba Şenoğlu ile maç kazanmaya çalıştı. Rakip resmen taşak geçti bizimle. Setleri çevirmek için Eda, Naz ve Ebrar'ı set sonunda oyuna atması yok mu bir de, en büyük hatâsı buydu bence. Ulan yeniliyorsan çıktığın oyuncularla yenil di mi. Zâten sonradan oyuna giren Ebrar da maçın içine giremedi. Guidetti gibi bir adam bu maçı vermek için neden bu kadar kıvrandı çözemedim. Teknik bir zorunluluk mudur nedir bu tercih inadı anlayamadım. Net söyliyim Tuğba Şenoğlu'ndan ancak Türkiye Ligi oyuncusu olur, fazlası aslâ olmaz. Melihasız, Handesiz, Edasız, Ebrarsız, Nazsız kazanmayı denersen Dominik gibi sıradan bir takım bile seninle taşak geçer.
Yarın Rusya ile oynuyoruz. Hâtunlar tam kadroysa içimizden geçer, umarım yedek kadroyla gelmişlerdir.
Bu arada iyileşmiş bir Zehra Güneş'i oynatmamak da ne demek Guidetti? Kız oynasın ki form tutsun bir an önce.