Takım sporlarında Türkiye'de ekol olabilen, açık ara en başarılı branşın başarısız olarak görülmesi çok ilginç. Ebrar'ın iyi bir oyuncu olarak görülmemesi daha da ilginç. Hataları yok mu? Var. Ama henüz 21 yaşında. En kötü oyuncumuz Ebrar gibi olsun. Ben psikolojik bağlamda bir Mirsad görüyorum kızda. En büyük problemimiz mental. Evet bir ABD, Brezilya ya da Sırbistan değiliz ama bu takımların ismi yüzünden elimizin ayağımızın dolaştığı da aşikar. Bu takıma psikoljik destek lazım. Yoksa yazık olur böyle potansiyelli bir takıma. İyi bir yapılanma ve planlama dahilinde 2024 olimpiyat oyunlarında kürsü neden olmasın? Guidetti'ye de ayrı bir parantez açmak gerek. Kısıtlı voleybol bilgim ve fanatikliğim nedeniyle zaman zaman kızıp sövüyorum ama üçüncülük maçında yaptığı işe her babayiğit cesaret edemez. Bu seviye için maç tecrübesi olmayan 2000 doğumlu İlkin Aydın ve 1998 doğumlu Tuğba Şenoğlu ile başladı. Üstelik Avrupa şampiyonası final oynama tecrübesi olan Meryem ve Meliha'yı keserek. Keza Kübra da ilk 6 oyuncusu değil normalde. Buna cesaret edip verim almak takdir edilesi bir şey. Eda'nın ilk 6'ya seçilmesi de hoş oldu, sonuna kadar hak etti.