Gönderen Konu: 3 Temmuz Kumpası  (Okunma sayısı 165442 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Metality

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: izmir
  • İleti: 27
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #345 : 04 Mart 2014, 01:22:02 »
Tapeye cevap.


Çevrimdışı Bülent

  • Üye
  • Yaş: 39
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 2295
  • Cinsiyet: Bay
    • @blntdgn84
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #346 : 04 Mart 2014, 10:14:45 »


____________________________



Seçime kadar oyalama taktiği devam eder.
Sonrasında yaşanacakları tahmin etmek bir Fenerbahçe taraftarı için zor olmasa gerek.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2014, 11:07:22 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • İleti: 4482
  • Cinsiyet: Bay
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #347 : 05 Mart 2014, 22:50:15 »
öncelikle şunu belirteyim başbakanın kongreye müdahil olmasını asla onaylamıyorum.

lakin bu sızdırılan kasetlerin ki bunun arkasıda gelecek bizim lehimize olduğunu da asla düşünmüyorum. cemaat her zaman olduğu gibi kurnazlık yapıyor. bir kere bahsi geçen kasetlerde sıkıntılı ifadeler var. bu ifadeleri bizler görmezden gelsek de tarafsız bakanlar ya da bize karşı olanlar bazı ifadeleri çok güzel alehimize kullanabiliyor.

Bilal Erdoğan'ın ''baba bunları sen kurtardın'' lafı nereye çekersen oraya gider.

cemaat ve cemaat'in gayriresmi tetikçileri (Mehmet Baransu gibi) şike yok demiyor, hala şike var diyorlar, sızdırdıkları ve sızdıracakları kasetlerde vermeye çalıştıkları mesaj ortada ;

başbakan bazı şeyleri biliyordu, süreci çıkarları doğrultusunda kullandı, Fenerbahçe'yi küme düşürmekten kurtardı, planlarını sonrası için yaptı ama tutmadı vs vs

başbakanın Fenerbahçe'yi küme düşmekten kurtardığı tezi ortada şikenin varlığının kabul edilmesi anlamına geliyor. başbakan bunun diyeti olarak Aziz Yıldırım'ın kellesini alıp MAA'yı başkan yapmak istedi teorisi var ortada. bunu cemaat kanallarını ve cemaat yazarlarını takip edenler anlayabiliyor zaten. Baransu ısrarla bunun üzerinden oynuyor ben bu adamın ve bu adamın arkasında olduğu bilinen cemaat'in tek bir lafına itibar etmem.

cemaat önce tetikçilerini Fenerbahçe konusunda akıllı olmaya davet etsin sonra birbir ne halt yedildiğini açık açık yayınlasın o zaman belki az biraz samimiyetlerine inanırım.

Aziz Yıldırım'ı yeri geldi çok savundum, kendisine yapılan bazı eleştirilerin haksız olduğunu konusunda hala aynı yerdeyim ancak kimse kimseyi salak yerine koymasın. Aziz Yıldırım'ın gayriresmi sözcüleri de komik duruma düşecek açıklamalar yapmasın.

başbakanı herşeye karışmakla, kendisinden olmayanları dışlamakla suçlamak Aziz Yıldırım ve çevresine düşmez.

Fenerbahçe'nin dergisinden, tv'sine, kulübün herbir metrekaresinde çalışanların alayı ya başkanı yalıyor ya da başkana yakın kişileri yalıyor, yalaya yalaya görev alıyor yani. bu sözler ağır kaçsa da gerçekler acıtır. adama sorarlar sen kaç tane muhalifi yanında barındırıyorsun, kaç tane muhalif insanın sesini dinliyorsun, hangi eleştiriye tahammülün var.

senin yaptıklarının sana yapıldığını iddia ettiğin şeylerden ne farkı var.

daha yazmak istediğim Aykut Kocaman ve Rıdvan Dilmen konuları var oraya henüz gelmedim. onlarla ilgili yazacaklarım daha ağır olacak. bu iki değeri buruşturup atmaya kalkacak adam anasının karnından doğmadı. bu işler bu kadar ucuz değil. sabah akşam Fenerbahçe için hayatlarını ortaya koyan bu iki adama ergence saldıranlarda bilip bilmeden sallamasınlar.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2014, 22:51:53 Gönderen: Chauncey Billups »

Cem Ağrak

  • Ziyaretçi
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #348 : 05 Mart 2014, 23:00:13 »
Kemal ağzına yüreğine sağlık.. tapeleri işimize geldiği gibi okumayı ve kullanmayı seviyoruz.
Gürol abi süreci iyi biliyor şimdi buraya yazmaya başlarsa bitmek bilmez mevzu.
Ben cidden çok sıkıldım yeter yahu cidden yeter....

gurol1967

  • Ziyaretçi
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #349 : 05 Mart 2014, 23:11:14 »
Kemal ağzına yüreğine sağlık.. tapeleri işimize geldiği gibi okumayı ve kullanmayı seviyoruz.
Gürol abi süreci iyi biliyor şimdi buraya yazmaya başlarsa bitmek bilmez mevzu.
Ben cidden çok sıkıldım yeter yahu cidden yeter....


gurol1967

  • Ziyaretçi
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #350 : 05 Mart 2014, 23:13:31 »
Kemal yureginden opuyorum abicim Cem Senin de ayni sekilde.
Yazacak cok sey var da sabrediyoruz.Gercekler nasilsa bir gun ortaya cikacaktir.

Çevrimdışı UniqueFB

  • Üye
  • Yaş: 33
  • Yer: Istanbul
  • İleti: 565
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #351 : 05 Mart 2014, 23:51:13 »
Şahsen Türkiye'de en azılı Fenerbahçe düşmanı insan dahi başbakan olsa Fenerbahçe-Galatasaray gibi iki devden birinin böyle operasyona mağruz kalıp küme düşmesine göz yummaz. Türkiye yapısı ve futbol sektörü itibariyle böyle bir darbeyi kaldıracak durumda değil. Bu Galatasaray'ın başına da gelse durum böyledir. Milyar dolarlık sektör çöker. Futbol sektörü dışındaki kaostan söz bile etmiyorum.

Başbakan'a 7 Şubat MİT operasyonuna kadar yapılan tüm operasyonların haberi bizzat verildi. Buna şike de dahil. Başbakan ağzıyla söylüyor bunu. Egemen Bağıs-ROK muhabbetini hatırlayın. Açık açık M.A Aydınlar şike sürecini bile bile geldi diyip dalga geçiyorlardı. Ha içeriğini kapsamını bir şekilde başbakana tam anlatmadan arkadan dolanmışlar belli ki. Başbakan'ın böyle büyük bir operasyona rıza gösterceğini sanmıyorum. O zamanlar her şeye muktedir olduğu zamanlardı. Ha bir şekilde kapsamını kestiremedi. 3 Temmuz'dan sonra yasa değişikliğine Abdullah Gül ve Bülent Arınç gibi isimlere rağmen direnmesi bundan. Düşünün Abdullah Gül yasayı veto etti. Bülent Arınç çıktı bu yasayı aynı şekilde bir daha meclisten çıkarmak utanç olur gibisinden laflar etti. Buna rağmen başbakan tek başına kararını verdi bu kandırılmayı içine sindiremedi. Cemaatin çok büyük oyunu var ve gol oldu. Bu golü de meclisten çıkan yasayla hafifletmeye çalıştı. Zaten süreç pandoranın kutusu gibi önüne alınmaz bir duruma yol açtı.

Yukarıdaki yazıyı yazanın eline sağlık. Genel olarak katılıyorum. Yalnız anlamadığım birkaç nokta var. Tapelerden sonraki süreçte dahil kimse cemaati bu durumdan ayırmıyor ki. Ne tapesi çıkarsa çıksın cemaat 3 temmuz operasyonunun en büyük mimarı. Ve şunu söylim cemaat yazarlarını yakından takip ediyorum baransu dışında 3 temmuz'u sahiplenen kalmadı. tüm cemaat yazarları hatta nazlı ılıcak dahil olmak üzre tapelerden sonra süreci tamamen başbakana yıkma söylemindeler. Şikeyi anan kalmadı. Yukarıdaki yazıdan bu uyarıyı çıkardım ben.
Aziz Yıldırım ve yalakalarının hükümet karşıtı haline gelip cemaatle kolkola gireceğinin kaygısını mı duyuyorsunuz? Veya tapeler üzerine cemaat suçsuzmuş suç başbakanda demesini vs.?
Eğer kaygı buysa bunu önce eylemlerden eylemlere koşan FB taraftarı yemez. En büyük muhalefeti de o zaman görür.

Çevrimdışı UniqueFB

  • Üye
  • Yaş: 33
  • Yer: Istanbul
  • İleti: 565
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #352 : 05 Mart 2014, 23:55:04 »
Hee tüm bunlara rağmen tapelerdeki konuşmalar normal değil kongreye açık müdahaledir. 3 Temmuz için söylenen cemaat uçurumdan attı hükümet elimizden tutmadı söylemi sapına kadar doğrudur. Beyaz TV ve Kanalturk'un sahipleri belli. Başbakan höt dese .... adamlar. Buna rağmen o rezil yayınlara o kahpe yorumculara rtük cezası bile verilmedi. Başbakan'ın operasyonun kapsamından haberi yoktu buna akp muhalefeti biri olarak inanıyorum ama operasyondan sonra da hiçbir şey yapmadı yapamadı. Bir şekilde dizginledi kendini ve Fenerbahçe yalnız bırakıldı. Kimse suçu birbirine atmasın demek istediğim.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • İleti: 4482
  • Cinsiyet: Bay
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #353 : 06 Mart 2014, 00:59:36 »
UniqueFB ;

Bugün Tv'de Mehmet Altan'ın da olduğu programda, 2 hafta önce falandı yanılmıyorsam, Fenerbahçe'ye arada lafı geçiriyorlardı ki ben her kanalı takip etmeye çalışıyorum kimin ne kadar döndüğünü zaten hepimiz biliyoruz.

Hakan Şükür çıkıyor ''şike olduğuna inanmıyorum'' diyor, yahu bunu şimdi niye söylüyorsun, kaç yıldır oradasın, Hakan Şükür gibi çark edenlere lafım, işiniz bitince topu birbirinize atıyorsunuz. Hüseyin Gülerce başta olmak üzere, cemaat'in yazarları ve kanalları 3 Temmuz sürecini 17 Aralık'a kadar farklı mı işledi.

17 Aralık'tan sonra herkes oldu melek ..

Hakan Şükür'ün bir konuda hakkını veririm, Aykut Kocaman'a da süreç içinde şikeye inanmadığını söyledi, bunu biliyorum, lakin bunu bildiği halde hiç açık etmedi bazı şeyleri zira cemaat ne derse onu yaptı. sen karışma dediler karışmadı hatta arada imalı bir şekilde belaltı da vurdu. ortada bir suç varsa ki var kimse kendini aradan sıyırmasın.

sadece sen değil, Gürol abi gibi tanıdığım çok sağlam karakterli muhalifler var, kimseyi aradan sıyırmadan çat çat lafını söyleyen, benim bu tip karakterdeki adamlara güvenim sonsuz, sorun bir tarafı işin içinden sıyırmaya kalkanlara çanak tutanlarda. ben özellikle forumda siyasete girmiyorum, aynı şekilde Gürol abi de hiç girmez. CHP'nin Trabzonlu vekillerinin de sözlerini biliyoruz, onlarda şike yaptığımızı sıkça dile getirdiler, ben MHP dışında dik duruş sergileyen bir parti görmedim bu süreçte ki MHP'li değilim bilen biliyor. bu ülkenin iktidarı bir halt yemişse anamuhalefeti de bunun üstüne basa basa gidecek. gönül almak için Aziz Yıldırım'a haksızlık yapıldı diye 6 ayda bir açıklama yapmayacaklar.

ergenekon'da balyoz'da yırtındıkları gibi hiçbiri 3 Temmuz için yırtınmadı.

gelelim diğer konuya ucundan gireceğim detaylandırmayacağım ;

3 Temmuz sürecinde yırtınan, kendini parçalayan ve bir şekilde buzları eritmeye çalışan Rıdvan Dilmen'i neredeyse hain ilan ettiler, Aykut Kocaman'ın o süreçte Rıdvan Dilmen'le birlikte ne kadar uğraştığını bizzat bilmesem neyse diyeceğim lakin biliyorum. ne Rıdvan'ın ne Aykut'un hakkını ödeyemezler. şimdi bu adamlara utanmadan sıkılmadan vatan haini muamelesi yapılıyor, bu adamlara güya bu kulüpte çalışma fırsatı verilmiş, bazıları sayesinde camiaya mal olmuşlar, falan filan. geçsinler bu işleri, herkesi kendileri gibi birilerinin bir yerlerini yaladığı için bir yerlere geldiğini sananlar bu adamlara sallayıp dururlar.

neyse bu konunun zamanı gelecek o zaman konuşacağız ..

Çevrimdışı murat kaya

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • İleti: 2995
  • Cinsiyet: Bay
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #354 : 06 Mart 2014, 13:43:43 »
Ben onu bunu anlamam o gün hepiniz oradaydınız...

3 Temmuz neden 3 temmuz..NEDEN 31 MAYIS değil sorusunun cevabını vermedikçe kimseye destek yok!
« Son Düzenleme: 06 Mart 2014, 13:45:18 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • İleti: 4482
  • Cinsiyet: Bay
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #355 : 07 Mart 2014, 05:47:16 »
onu bunu anlayın artık ;

belki yarın belki daha sonra (twitter'da sen zaten okuyorsun hocam) dileyen yazacaklarımı okur, buraya yazmanın pek uygun olmayacağı şeyleri tek tek yazacağım ki onu bunu herkes anlasın. kestirip ata ata bu hale geldik zaten, neler dönmüş uzun uzun yazıyoruz, insanlar sıkılabilir, belki bazı sözler kızdırabilir, siyaseten ters de gelebilir lakin kazın diğer ayağı ne alemde onuda bilsinler.

Rıdvan Dilmen'e neden satış konuldu,
konulan satışla yaratılan imaj neydi,
bu satışın cemaatle ve tetikçisi Baransu'yla bir alakası var mı,
elde korkulan farklı belgeler mi var (şike değil),
yine herkes kendini kurtarmak için bu camianın özevlatlarını yem yapıyor buna izin vermeyiz ..

birde 12numara olayı var, siyaseten U dönüşünü kim emretti, nasıl çark ettiler ..

biz yeri geldi Aziz Yıldırım'ı da ölümüne savunduk, sevdiğimiz insanları bile karşımıza aldık, kalp kırdık, yine haksızlığa uğradığını bileyim yine savunurum, yine içeri girsin yine insanlık suçu diye bağırırım, elimde olsa gider onunla içerde bile yatarım, bu konuda bu kadar netim ancak onun yaptığı haksızlıkları da söylerim hoşuma gitmedi bazı şeyler.
« Son Düzenleme: 07 Mart 2014, 06:14:42 Gönderen: Chauncey Billups »

Çevrimdışı murat kaya

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • İleti: 2995
  • Cinsiyet: Bay
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #356 : 07 Mart 2014, 13:35:33 »
Kemal ben Rıdvan konusunda sana katılıyorum..Sen haklısın...Lakin Rıdvan da bu konuda Taraf olmak zorunda değildi..

Lakin ben o konuda değil diğer konularda hep birlikte üzerimize geldiklerini düşünüyorum tek bildiğim bu.
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Hakan Yaman

  • Yönetici
  • Üye
  • Yaş: 48
  • Yer: Antalya
  • İleti: 8494
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #357 : 07 Mart 2014, 18:58:43 »
Nihayet beklenen "gerginlik" açıklaması gelmiş. Bizim sonumuzun geldiğini, PTT 1. Liginin bile bizim için hayal olduğunu, pek yakında çok ağır cezalar alacağımızı söylemiş.

30 Mart sonrası için bir teminat mı almış ki; böyle kesin konuşuyor?

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/f-bahce-icin-ptt-1-lig-bile-SXHBQ372780SXQ?utm_source=Facebook_Sporx&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Çevrimdışı Zihinbaz13

  • Üye
  • Yaş: 46
  • İleti: 961
  • Cinsiyet: Bayan
  • Atam İzindeyiz. Biz de Fenerbahçeliyiz...
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #358 : 07 Mart 2014, 19:28:41 »
Nihayet beklenen "gerginlik" açıklaması gelmiş. Bizim sonumuzun geldiğini, PTT 1. Liginin bile bizim için hayal olduğunu, pek yakında çok ağır cezalar alacağımızı söylemiş.

30 Mart sonrası için bir teminat mı almış ki; böyle kesin konuşuyor?

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/f-bahce-icin-ptt-1-lig-bile-SXHBQ372780SXQ?utm_source=Facebook_Sporx&utm_medium=facebookcom&utm_content=daily&utm_campaign=IcerikPaylas

Almasa böyle gevrek gevrek konuşabilir miydi? Mayaları aynı onların
Kim Yeon Koung,Fe Garay,Eda Erdem

Çevrimdışı Bülent

  • Üye
  • Yaş: 39
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 2295
  • Cinsiyet: Bay
    • @blntdgn84
Ynt: 03 Temmuz Kumpası
« Yanıtla #359 : 07 Mart 2014, 19:37:33 »
Bu vatandaşın iki söyleminden birisi yalan diğeri çelişkilidir.
Adam Atatürk'ün Trabzonspor'lu olduğunu iddia edecek kafada yaşıyor.
Ha olur da düşüreceğiz diyeceklerse, tüm üyelerden özür dileyerek; düşürmeyenin ...
...