UniqueFB ;
Bugün Tv'de Mehmet Altan'ın da olduğu programda, 2 hafta önce falandı yanılmıyorsam, Fenerbahçe'ye arada lafı geçiriyorlardı ki ben her kanalı takip etmeye çalışıyorum kimin ne kadar döndüğünü zaten hepimiz biliyoruz.
Hakan Şükür çıkıyor ''şike olduğuna inanmıyorum'' diyor, yahu bunu şimdi niye söylüyorsun, kaç yıldır oradasın, Hakan Şükür gibi çark edenlere lafım, işiniz bitince topu birbirinize atıyorsunuz. Hüseyin Gülerce başta olmak üzere, cemaat'in yazarları ve kanalları 3 Temmuz sürecini 17 Aralık'a kadar farklı mı işledi.
17 Aralık'tan sonra herkes oldu melek ..
Hakan Şükür'ün bir konuda hakkını veririm, Aykut Kocaman'a da süreç içinde şikeye inanmadığını söyledi, bunu biliyorum, lakin bunu bildiği halde hiç açık etmedi bazı şeyleri zira cemaat ne derse onu yaptı. sen karışma dediler karışmadı hatta arada imalı bir şekilde belaltı da vurdu. ortada bir suç varsa ki var kimse kendini aradan sıyırmasın.
sadece sen değil, Gürol abi gibi tanıdığım çok sağlam karakterli muhalifler var, kimseyi aradan sıyırmadan çat çat lafını söyleyen, benim bu tip karakterdeki adamlara güvenim sonsuz, sorun bir tarafı işin içinden sıyırmaya kalkanlara çanak tutanlarda. ben özellikle forumda siyasete girmiyorum, aynı şekilde Gürol abi de hiç girmez. CHP'nin Trabzonlu vekillerinin de sözlerini biliyoruz, onlarda şike yaptığımızı sıkça dile getirdiler, ben MHP dışında dik duruş sergileyen bir parti görmedim bu süreçte ki MHP'li değilim bilen biliyor. bu ülkenin iktidarı bir halt yemişse anamuhalefeti de bunun üstüne basa basa gidecek. gönül almak için Aziz Yıldırım'a haksızlık yapıldı diye 6 ayda bir açıklama yapmayacaklar.
ergenekon'da balyoz'da yırtındıkları gibi hiçbiri 3 Temmuz için yırtınmadı.
gelelim diğer konuya ucundan gireceğim detaylandırmayacağım ;
3 Temmuz sürecinde yırtınan, kendini parçalayan ve bir şekilde buzları eritmeye çalışan Rıdvan Dilmen'i neredeyse hain ilan ettiler, Aykut Kocaman'ın o süreçte Rıdvan Dilmen'le birlikte ne kadar uğraştığını bizzat bilmesem neyse diyeceğim lakin biliyorum. ne Rıdvan'ın ne Aykut'un hakkını ödeyemezler. şimdi bu adamlara utanmadan sıkılmadan vatan haini muamelesi yapılıyor, bu adamlara güya bu kulüpte çalışma fırsatı verilmiş, bazıları sayesinde camiaya mal olmuşlar, falan filan. geçsinler bu işleri, herkesi kendileri gibi birilerinin bir yerlerini yaladığı için bir yerlere geldiğini sananlar bu adamlara sallayıp dururlar.
neyse bu konunun zamanı gelecek o zaman konuşacağız ..