Gönderen Konu: Fenerbahçe | Erkek Voleybol Takımı Genel Haberler  (Okunma sayısı 84436 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Cem Ağrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #105 : 31 Mart 2014, 20:38:37 »
Bu arada Leon seneye Asseco da oynayacak
Bi avrupa &polonya kültürü alsın da bizim formayı da giyer inşallah :) :)

Çevrimdışı Sisley Volley TV

  • Üye
  • Yaş: 35
  • İleti: 387
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #106 : 31 Mart 2014, 21:58:51 »
Leal - Leon
Vermiglio - Travica
Dineikin - Sokolov

Cem abi bir daha yemek yerken okulumun sınıf defterine kazanım yazmayacağım. Artı bu iki işi yaparken de telefonla konuşmayacağım. Aksi durumda hata üstüne hata skandal üstüne skandal :D ;D ;)
« Son Düzenleme: 31 Mart 2014, 22:04:54 Gönderen: Sisley Volley TV »

Cem Ağrak

  • Ziyaretçi
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #107 : 31 Mart 2014, 22:04:30 »
Leal - Leon
Vermiglio - Travica
Dineikin - Sokolov

Cem abi bir daha yemek yerken okulumun sınıf defterine kazanım yazmayacağım. Artı bu iki işi yaparken de telefonla konuşmayacağım. Aksi durumda hata üstüne hata skandal üstüne skandal:D ;D ;)

hah çok yaşa Dineikin di bahsettiğim o çirkin rus ( Allah günah yazmasın ) 2,18 lik o dev çapraz .
kardeşim öğretmenlik zor iş kafa karıştır senin ,
bende bugun mal gibiyim , ne yapsam bilemiyorum öyle salakça nette geziyorum :(

Çevrimdışı Rufat Sharafli

  • Üye
  • İleti: 2782
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #108 : 01 Nisan 2014, 13:21:44 »
Güzel bir haber vereyim, feneriumda voleybol formaları satışa çıkarılmış. Sadece çubuklu formalar var..

Erkeklerin forması - http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=13594

Kızların forması - http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=13593


Çevrimdışı ErdemFB

  • Üye
  • Yaş: 30
  • Yer: Samsun
  • İleti: 285
  • Cinsiyet: Bay
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #109 : 01 Nisan 2014, 18:52:45 »
Mustafa Koç benimde çok beğendiğim bi orta oyuncu ama Arkas geçen yıl 5 yıllık sözleşme imzaladı diye biliyorum.

Twitter'da Simon ile ilgilendiğimiz yazılmış.Amin diyorum :)

Libero konusunu nasıl halledicez merak ediyorum Hasan keşke olsa.

Bi kaç ay önce İvan'ın sene sonu voleybolu bırakabileceğini okumuştum umarım bırakmaz yerini doldurmamız imkansız gibi şu an için.

Marshall'la da devam etmeyiz heralde gerçi bu sene .ok iyi oynuyo ama daha dinamik bi oyuncu fena olmaz Kurek gibi.
"Kendim için bir söz veriyorum,burası benim evim olacak."

Çevrimdışı Özcan Özdemir

  • Üye
  • Yaş: 42
  • Yer: Kütahya- Nazilli
  • İleti: 1647
  • Cinsiyet: Bay
    • özcanözdemir43
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #110 : 01 Nisan 2014, 19:08:22 »
Güzel bir haber vereyim, feneriumda voleybol formaları satışa çıkarılmış. Sadece çubuklu formalar var..

Erkeklerin forması - http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=13594

Kızların forması - http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=13593




Sporun sadece futbol dan oluşmadığını anlatmak açısından güzel bir haber. Yalnız futbol maçına bu forma ile gidince Grundıg'de ne diyenlerin sayısı azımsanmayacak kadar olur sanırım .
Fenerbahçe'linin dostu yine bir Fenerbahçe'lidir.

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #111 : 02 Nisan 2014, 11:49:37 »


Hakan Dinçay: Bu daha başlangıç

Avrupa’da erkekler ve bayanlarda Avrupa Şampiyonu olarak bir günde 2 kupa kazanan Fenerbahçeli voleybolcuların, başarı hikayesinde 12 yıllık yönetici Hakan Dinçay’ın imzası var.

Hedeflerinin bu sezon 7 kupa kazanmak olduğunu söyleyen Dinçay şunları söyledi:

‘Şu ana kadar Balkan Kupası’yla birlikte 3 kupa kazandık. Bayanlar ve erkeklerde hem lig hem de Türkiye Kupası’nı kazanıp sezonu 7 kupayla tamamlamak istiyoruz. Sezon başında hedefimizi koymuştuk. Biz CEV’i alırız diyorduk ve aldık. Deplasmandaki ilk maçlarda özellikle erkek takımımız İtalya’da adeta baskıya maruz kaldı. Rakibimiz hakem desteğini o kadar çok arkasına almıştı ki, bu yapılanlar bizi ekstra motive etti. Fonteles’in aşırı hırsı da bu yüzdendi. Maçlarımıza gelen taraftarlara ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Bayanlarımız kalabalık önünde oynamaya alışkındı ancak erkek takımımızı gelen taraftarlar tam anlamıyla kamçıladı. İlk kez 7 bin kişiye oynayan oyuncularımız vardı. ‘Böyle bir ortamı görmedik’ diye bize anlattılar. Başarılarımızda her iki takımın teknik heyetini de es geçmeyelim. Uyumlu, düzgün karakterli ve taktiksel anlamda çok iyi bir ekip.

Başkanımız Aziz Yıldırım kürek müsabakaları dahil amatör şubelerin maçlarını kaçırmaz. Vizyon sahibidir. Bizlere F.Bahçe Futbol Kulübü değil, F.Bahçe Spor Kulübü vurgusunu her zaman söyler. Her zaman desteğini verir. Hedefi başkan koyar bizler uygularız. Ali Koç’un da verdiği desteği unutmamak lazım.”

‘IVAN KORKUNÇ LAKABINI HAK EDİYOR’

2 Avrupa Şampiyonluğu’nun yanı sıra 2 MVP ödülünü kazanan Yeon Koung Kim ve Ivan Miljkovic için de Hakan Dinçay şunları söyledi:

KIM: “Kiralık geldi. Normal şartlarda G.Kore’de 6 senesini doldurması gerekiyordu. Hem oynadığı kulüp hem de federasyonları hak talep ettiler. Uzun uğraşlarımız oldu. Mahkemeler açıldı. Lisans vermiyorlardı. Sonuçta haklılığımız ortaya çıktı ve F.Bahçe’de kaldı. Kim kendisini hem Türkiye’den hem de Rusya, Polonya ve Azerbeycan’dan isteyen bir çok kulübün teklifine önceliğim F.Bahçe dedi. Ayrıca kalırken maddi anlamda da fedakarlık yaptı. Sosyal hayatımıza alıştı ve takımda çok seviliyor, lider bir oyuncu.”

MILJKOVIC: Erkek takımının her şeyi. Tam bir örnek profesyonel. 4-4’lük bir oyuncu. İlerleyen yaşına rağmen bir sporcunun nasıl yaşaması gerektiğini herkese gösteren bir oyuncu. Dikkat edin sakatlanmıyor bile. En zor topu en iyi değerlendirir. Avrupa’da kendisine ‘Korkunç Ivan’ diyorlar. Lakabını hak ediyor. Gönülden oynar.”

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Okan Y.

  • Üye
  • Yaş: 40
  • Yer: İstanbul
  • İleti: 1672
  • Cinsiyet: Bay
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #112 : 02 Nisan 2014, 14:16:31 »
önce TVF bir destek olup yabancı sınırını gevşetmeli
Bilumum koşullar konabilir niteliksiz ve yetersiz transfere karşı ama voleybol, futbol gibi bir oyun değil. Yani bir pozisyonda zayıf olduğun an rakibin oraya serviste dahi yüklense seni çok zor durumda bırakıyor. her pozisyonda en iyisine ihtiyacın var. iddia ediyorum üç sezon yabancı sınırı free olsun en az 2sinde Final 4 yaparız, kupayı da alırız. Başımızdaki koç ve takımın temel oyuncu grubu buna müsait. Ama eksikler var. Yerli oyuncu havuzuyla Final 4 olmaz, açık net. Fiziki yükseklik farkı çok fazla
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #113 : 02 Nisan 2014, 18:33:03 »

Spor tarihinde bir ilke imza atarak, kulübümüze aynı gün voleybolda Kadın ve Erkek Voleybol Takımları olarak Avrupa Şampiyonluğu birden yaşatan sporcularımız, yoğun maç ve antrenman programı arasında basınla bir araya geliyor; İki Kupa Tek Arma’nın öyküsünü anlatıyor.
 
Program dahilindeki sporcularımız, 4 Nisan 2014 Cuma günü 14:00’te Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde sorulara yanıt verecek.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #114 : 04 Nisan 2014, 17:05:40 »

Fenerbahçeli voleybolcular kupalarla basın karşısına çıktılar

Voleybolda aynı gün hem erkeklerde hem de kadınlarda Avrupa kupası kazanarak, tarihi bir başarı elde eden Fenerbahçeli voleybolcular, kazandıkları kupalarla basının karşısına çıktı.

Arslan Ekşi: "Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun"

Erkekler CEV Challenge Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı'nın kaptanı Arslan Ekşi, finalin şölen havasında geçtiğini aktararak, "İki takımımız da Avrupa şampiyonu oldu. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. 'İki kupa tek arma' sloganıyla finale başladık. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.


Fenerbahçe Grundig'in Kübalı smaçörü Leonel Marshall da sezon başından beri hedefledikleri Avrupa kupasını kazandıkları için çok mutlu olduklarını kaydederek, "Önümüzde iki kupa daha var. İyi yolda devam ediyoruz. Burhan Felek'te finaldeki atmosferimizin devam etmesini istiyoruz" şeklinde görüş belirtti.


Daha önce böyle bir atmosferde oynamadığını vurgulayan Marshall, "Sanki sahada 7 kişiydik. Ayrıca daha önce oynadığım kulüplerde böyle ilgili bir başkan görmemiştim. Bunu sadece voleybolla sınırlandırmamak gerekir, başkan basketbol ve futbolla da çok ilgili. Bu bize motivasyon kaynağı oluyor" ifadelerini kullandı.


Final maçının en değerli oyuncusu seçilen Ivan Miljkovic ise kupayı kazandıkları için mutlu olduklarını, Türkiye Kupası ve ligde de aynı başarıyı göstermek istediklerini söyledi.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #115 : 08 Nisan 2014, 14:04:41 »

Leonel Marshall Röportajı

Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı'nın Kübalı smaçörü Leonel Marshall, gelecek sezon CEV Şampiyonlar Ligi'nde de kupa sevinci yaşamak istediklerini bildirdi.

Marshall, yaptığı açıklamada, bu sezon kulüp tarihinde ilk kez Erkekler CEV Challenge Kupası'nı kazandıklarını belirterek, bundan sonraki hedeflerinin şampiyonlar ligi'nde mutlu sona ulaşmak olduğunu belirtti. "Fenerbahçe Grundig kesinlikle Avrupa'da başarıya aç bir takım" diyen Kübalı smaçör, "Gelecek sezon Avrupa'da Şampiyonlar Ligi'nde madalya almak hedefinde olacağız. Seneye CEV Şampiyonlar Ligi'nde dörtlü final oynayıp, kupayı almak istiyoruz" diye konuştu.

"Kupayı kazanmamızda taraftarın büyük etkisi oldu"

Leonel Marshall, Erkekler CEV Challenge Kupası'nı kazanmalarında, sarı-lacivertli taraftarların final maçında Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oluşturduğu atmosferin büyük etkisi olduğunu ifade etti. Daha önce Burhan Felek Voleybol Salonu'nda böyle bir atmosferle karşılaşmadığını anlatan Marshall, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Burhan Felek'te hiç bu kadar seyirci görmemiştim. Daha önce Ankara'ya, Eskişehir'e deplasmana gittiğimizde Fenerbahçe taraftarları salonu dolduruyordu. Ancak İstanbul'da ilk kez böyle oldu. Burhan Felek'teki atmosferi görünce inanamadım. Final maçındaki o muhteşem atmosfer, İtalyan ekibi Andreoli'yi 3-0 yenip, kupayı almamızda en büyük etkendir. O maçta bu destek çok pozitif etkiledi."

"Erkeklerdeki başarı gayet normal"

Marshall, Türkiye'de kadın takımlarının ardından erkek takımlarının da Avrupa kupalarında final oynamaya başlayıp, kupa almasının normal bir başarı olduğunu kaydetti.

Türkiye'de erkek takımlarına önemli yabancı oyuncuların gelmeye başladığını dile getiren Kübalı smaçör, "Erkeklerdeki başarı gayet normal. Son 4 yılda Türk voleyboluna birçok önemli yabancı oyuncu geldi. Bu da Türk voleybolunun gelişmesine sebep oldu. Türk Milli Erkek Takımı'nın 2-3 yıl içinde Avrupa'nın en önemli takımları arasına gireceğini düşünüyorum" diye konuştu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #116 : 09 Nisan 2014, 16:38:31 »

Voleybol Küçük Erkekler Türkiye Şampiyonası 1-5 Nisan tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirildi.

Şampiyonada tamamı Fenerbahçe Küçük Erkek Voleybol Takımımızdan oluşan Erenköy Ortaokulu Türkiye şampiyonu oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #117 : 17 Nisan 2014, 13:57:33 »

Oyuncularından 11'i Fenerbahçe Genç ve Yıldız Voleybol takımlarında oynayan ve antrenörlüğünü de Yıldız Erkek Voleybol Takımımızın Antrenörü Doğan Mutlu'nun yaptığı İstanbul Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi, Liselerarası Dünya Şampiyonasında Dünya 3.'sü oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #118 : 19 Nisan 2014, 16:10:27 »

Fenerbahçe 3-0 İBB (Genç Erkek Voleybol)

Genç Erkekler Voleybol Ligi'nin 15. hafta mücadelesinde İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaşan Genç Erkek A Voleybol Takımımız, rakibini 3-0 mağlup etti.

Tozkoparan Spor Salonu'nda oynanan maça Halil, Metehan, Bertuğ, Batı, Buğra, Berk ve libero Fırat altılısı ile maça çıkan Takımımız; setleri 25-13, 25-13 ve 25-11 önde tamamladı. Bu sonuçla Takımımız 15'te 15 yaptı.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı Anka

  • Genel Moderatör
  • Üye
  • İleti: 6179
Ynt: Fenerbahçe Grundig Genel Haberler
« Yanıtla #119 : 08 Mayıs 2014, 11:05:24 »

Genç Erkek Voleybol Takımımız Namağlup İstanbul Şampiyonu

Fenerbahçe Genç Erkek Voleybol Takımımız, 16'da 16 yaparak namağlup İstanbul Şampiyonu oldu.


Sezonun son hafta karşılaşmasında Altınyurt ile karşılaşan ekibimiz maça; Mert, Batı, Oğuzhan, Bertuğ, Halil, Emrecan ve libero Fırat altılısı ile başladı.

Setleri; 25-18, 25-14 ve 25-15'lik skorlarla önde tamamlayan Takımımız maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla ligi namağlup zirvede tamamlayan Genç Erkek Voleybol Takımımız 25-30 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Türkiye Şampiyonası'nda da mücadele etmeye hak kazandı.
FENERBAHÇE